מה אתן ממליצות???

מיכלכהן

New member
מה אתן ממליצות???

מותר לפנטז ולתכנן..לא?? בעוד חודשיים וחצי (או יותר נכון 62 יום) אני מסיימת את הסטאז´ ולפני הלמידה הנוראית לבחינות הלשכה אנחנו רוצים ליסוע לשלושה ימים בערך.. האם ליסוע לאילת? או שאולי כדאי משהו בצפון? אמיקה, שביב - שני..מה עשיתן לפני הסיוט?

אתי@

New member
לי נמאס מאילת ../images/Emo4.gif לעומת זאת הצפון

בחורף זה מה-זה רומנטי

וילה תהילה בראש פינה

זה מקום ממש מקסים בראש פינה. אני בייתי שם 4 ימים. טיילנו קצת באיזור היינו בג´קוזי וסתם נחנו. היא אומנם קצת יקרה אבל מקום מקסים

daldan

New member
מתפנקים....

מטיילים באיזור שהוא יפהפה, עושים ג´קוזי אם יש הולכים למסעדות טובות, בקיצור לא חסר.

אמיקה

New member
יש לי המלצה פצצה - אם כי לא בדיוק

מה ששאלת... בעלי ואני לא יצאנו לחופשה בין הסטאז´ לבחינות, כי המאמן לא שיחרר אותו אלא שבועיים אחרי (!) תחילת המרתון. ככה שלא היה זמן. בכל אופן, בערב שלפני הבחינה עצמה (שהייתה בירושלים, בבנייני האומה)עלינו לירושלים, לנו בבית מלון, אכלנו ארוחת ערב מפנקת ב"אמריקן קולוני" והשתדלנו להירגע, להתפנן על המלון ו..לנשום קצת. היה חוויה. המלון היה ב"דיל" של לשכת עוה"ד (?) או של אגודת הסטודנטים או משהו - בכל אופן זה היה רעיון גדול, ורק כשנסענו לבחינה ושמענו על כל הפקקים שבדרך לירושלים הבנו עד כמה... תוודאי שמשחררים אותך בזמן! באופן כללי אני בעד צימר בצפון על פני אילת ההמונית.

Hadar p

New member
לדעתי הצפון הרבה יותר עשיר במקומות

ומהנה מאשר אילת! יש כ"כ הרבה מה לעשות אפשר לישון באיזור מסוים וממנו לצאת לכל מיני גיחות באיזור! תלוי איזה אתם רוצים להיות באיזה חלק בצפון! יש מלא מסעדות

יעלי2

New member
אז ככה (כמה הארות והערות)

1) אני חושבת שאמריקן קולוני היפה והמיוחד מחוץ לתחום. אני חושבת שסגרו אותו עד שהמצב ישתפר. 2) אילת בכלל לא המונית. אנחנו היינו בסוף שבוע זה, לפני תחילת חג, בסוף שבוע והיה סביר מבחינת האנשים. בתי המלון לא היו מפוצצים ונהננו מאוד. אני אישית הייתי בוחרת בצימר לא בגלל שאילת המונית כי לצימר נוסעים פחות ולכן זה יותר מיוחד ורומנטי וכל השאר. חוץ מזה שבעלי פחות אוהב את הצפון כי זה מזכיר לו את הצבא ולכן אנחנו מדללים את הנסיעת לשם (חוץ מליערות הכרמל שלשלם אנחנו תמיד מוכנים לנסוע אם מממנים לנו)....

rona25

New member
מה עם מלון בים המלח?

זה נופש באווירה אחרת - רגועה, בשאנטי בלי התרוצצויות ומזג האוייר מצויין בעונה הזו (הורים שלי היו לפני שבוע ומאוד נהנו)

למעלה