מה אתן עושות כש....

avivar

New member
הצעת יעול

אני אוספת בכל מסעדה שמחלקת, ובטיסות ובכל מקום שמחלקים -את המגבונים . תמיד ברכיבה יש איתי מגבונים , (כל מגבון ארוז בנפרד ), יש לזה שימוש מולטי, גם לשרותים, להזעה, ניקוי הידיים לאחר החלפת פנימית, נפילת שרשרת ומה לא.. עוד הצעה.. יש לי רשיון נהיגה+שטר של 20 או 50+מפתח אחד(אם אני עם רכב -רק של הרכב, אם יוצאת מהבית כמובן של הבית.).והכל בארנק בגודל הרישיון והכרטיס אשראי. תופס מינימום של מקום. (חוצמזה יש לי מחסן בכיס השני=פנימית,כפות,חטיפים,לפעמים בלון גז זעיר לניפוח+לבלו)

susieada

New member
פיפי בדרכים בטריאתלון ארוך

For an olympic length tri, I've learned to drink just enough to NOT need to stop and urinate, BUT before that, I'd scout out the run route and find the nearest bushes, to plan where I could stop. I tuck a couple of tissues into my tri suit and use them. For the half ironman length, there were toilets in the transition area, which served me well. OR, again, bushes along the way. I know other women who've learned to just pull down their cycling shorts and squat and do their thing along the roadside, same as the men. Ironman length has toilets along the way, but there are usually lines, so I'd opt for a bush again. I DO plan on having to stop along the way and bought a two piece triathlon suit, which allows me to stay half covered when I have to pull down the pants! Re blowing my nose: I have a favorite handkerchief (from my father, z"l) which I take with me on training rides (in my back cycling shirt pocket). When I run (or now walk), I put it in my sports bra, or tuck it into my underwear. For races, my coach finally succeeding in teaching me to blow into my hand and wipe on my racing shorts (or shake my hand into the air), as wiping my nose OR even wiping sweat off my face interrupts the flow of the cycilng or run. Growing up with American culture, I find it harder to spit, throw muscous or even "pee" in the water, as most other men and women manage to do... Good discussion!! A hug, Susie

efroch99

New member
עוד לא נתקלתי בבעיה

אבל סביר שאני אעדיף לקחת איתי טישו...

../images/Emo5.gif

בחורף, מקנחת היטב מיד לפני שאני עולה על הסוס, ויש י אישור מיוחד מטעם עצמי לנגב בשרוול. מה שמגעיל אותי בטירוף זה פיפי בבריכה. אני יודעת שאחרים עושים את זה ומשתדלת לא לחשוב על זה, ומתפוצצת ולא עושה.

omaopa

New member
אני די בטוחה שכבר סיפרתי כאן את הסיפור של

הפיפי שהיה לי במרתון הקודם שלי ב-2008..... למי שפספסה (לא שהפספוס כזה גדול....) היה לי פיפי, לא היו שיחים וגם לא שירותים ולא כלום. המחשבה להחזיק עוד 20 ק"מ לא נעמה לי אז כרעתי לצד הדרך, הפשלתי המכנסיים ו....... הטלתי מימי. מה שטוב לפולה רדקליף קבל עם ועולם ועוד לעיני המצלמות, טוב גם לנו
כנ"ל לגבי הקינוחי אף. כשאלוהים (או מה שאתן מאמינות) המציא את האדם, הוא לא ברא באופן מיידי גם את הטישו. מה לעשות שלמשוך באף זה סתם לא נעים?! שתי אצבעות משני צידי הנחיריים, נשיפה חזקה דרך האף תוך כדי הטיית הראש הצידה והופס! הפיכסה כבר לא באף. אפשר לנגב בדסקרטיות על החולצה כמובן ואז מרוב זיעה זה נחשב כאילו שטפת גם ידיים. יריקה? ברור שיורקת! ואפילו די הרבה. מצטבר לי המון רוק בפה בייחוד בריצות מאומצות, לבלוע זה גם לא נוח אבל אפילו קשה בזמן מאמץ. אוספים את הרוק, מסתכלים כדי לוודא שלא קולעים לנעל של הרצים ליד, מטים הראש הצידה והופס! הרוק על האספלט.

למעלה