מה את/ה מחפש בבר/פאב/מועדון שלך?

H a V i T u S h

New member
מה את/ה מחפש בבר/פאב/מועדון שלך?

באמת באמת מעניין אותי הראש של אנשים בקטע הזה כי זה נורא חצוי ואנשים אף פעם לא מרוצים אז נראה מה הרוב אומר (אני מנסח בלשון זכר כי אין לי זין להשקיע בסלאשים ושיט): איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? איזו אווירה חשוב שיהיה בבר? דיג'יי או להקה? ברמנים/ברמניות? לבוש צנוע/ לבוש חשוף? מה טווח הגילאים? בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ? איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים? מה יגרום לכם לקבוע את הבר כ"קבוע" שלכם? האם העיצוב בבר חשוב? תודה מראש, מי שלא עונה אלימות!

יאללה, סופסוף סקר לעניין

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? - בבר? תלוי באווירה והכל. שיהיה איכותי. בלי רמיקסים מסריחים, בלי שירים על ריפיט, ולא צריך להגזים יותר מדי עם הוליום. (אני מדבר על פאב, לא על מועדון) אתה בא לפאב לשבת על בירה ולדבר עם חברים. לא לרקוד. אז כל הפאבים שמנגנים שירים בפול ווליום ואתה לא יכול לשמוע את עצמך אפילו צורח, מיותר מאוד. מבחינת סגנון, אני אוהב רוק. חבל לי שאין גם מקום שמנגן ג'אז, אבל כנראה שאין פה ממש קהל לזה. איזו אווירה חשוב שיהיה בבר? - כיפית, זורמת. ולא להרגיש כמו סרדינים בפנים. תאורה זה גם דבר חשוב בפאב. דיג'יי או להקה? - תלוי. בפאב כמו ההיט למשל? דיג'יי. בפאב כמו האנדר, הופעה (למרות שההופעות שם מעפנות. סורי, אלינה) ברמנים/ברמניות? מה איתם? לבוש צנוע/ לבוש חשוף? כל אחד שילבש מה שבא לו, לא מזיז לי. מה טווח הגילאים? בלי ילדודס שירוצו בין הרגליים, ובלי זקנים שאתה צריך לקום ולתת להם את הכסא שלך כי אתה מרגיש רע שהם עומדים
בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ? מאוד קשה להגיד, כי לדעתי לא נתת פה דוגמאות טובות של ברים ביתיים או המוניים. איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים? שיהיו כמה שיותר סוגי בירות (פאב שיש לו רק גולדסטר ומכבי זה לא פאב) אה, ושמתי לב בזמן האחרון שיש איזו תופעה שמביאים בירות בכוסות פלסטיק בפאבים...מה זה אמור להיות!? מה יגרום לכם לקבוע את הבר כ"קבוע" שלכם? אם אני מוצא את עצמי נהנה בו 4 סופי שבוע או יותר ברצף, וחוזר אליו. האם העיצוב בבר חשוב? ברור. קחו לדוגמא את הניקי. זוכרים כשזה היה הגרין? היה ממש כיף לשבת שם בזולות. היום זה סתם כזה...

AdamINC

New member
היום הניקי הוא יותר מידי... ../images/Emo68.gif

ניקי.... אם אתה מבין

AdamINC

New member
עד שאלעד עושה משהו לפורום..

שאני לא אשתף פעולה?
איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? אם זה בבר\מועדון - אז כל דבר שהוא שמח ולא קודח מידי [רוק כבד וכד'.. אוהב.. אבל לא במקומות שאני מחפש לרקוד..] איזו אווירה חשוב שיהיה בבר? אווירה של אנשים שבאו לבלות, ולא של חולי נפש שמחפשים לריב איתך כי הסתכלת על החברה שלהם [מניסיון] דיג'יי או להקה? די ג'יי ברמנים/ברמניות? ברמניות לבוש צנוע/ לבוש חשוף? צריך להגדיר 'צנוע'.. אבל שלא יהיה חשוף מידי. מה טווח הגילאים? 18-24 בערך בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ? תלוי אם אני שותה
אם אני שותה, אז לא כל כך אכפת לי, אבל אם לא - אז ביתי כמו ההיט. איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים? ליקרים איכותיים מה יגרום לכם לקבוע את הבר כ"קבוע" שלכם? שירות ויחס... האם העיצוב בבר חשוב? מאוד. קצת מבאס ללכת למקומות שנראים בערך כמו חדר מבולגן של איזה טיינאייג'ר שלא מתאים לאווירה בכלל..

matanbu

New member
../images/Emo199.gif

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? במקומות שאני יוצאת אליהם - דווקא מתאים לי המעורבב-הפתעות, קצת אלקטרוני נחמד (יותר בסגנון Zero 7 וMassive Attack), שזה הכי לאונג'י שאפשר לדעתי, קצת רוק (לא רק (אבל גם) דורס ופינקפלוידים), קצת להיטים, שיהיה כיף כזה. ומסכימה מאוד עם אדם - להוריד קצת וליום!! אין איך לתקן אוזניים שבורות!. איזו אווירה חשוב שיהיה בבר? זורמת, בלי לחץ על השתיה, בלי נחמדות יתר, סתם בכיף בסבבה.. דיג'יי או להקה? לא משנה ברמנים/ברמניות? מה זה משנה? לבוש צנוע/ לבוש חשוף? מה זה משנה? מה טווח הגילאים? מעל 18 בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ? באמצע - שיהיה מקום לנשום קצת בין כל הביתיות... איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים? משקאות איכותיים (ובאותה נשימה - איפה בעיר אפשר למצוא קוקטיילים באמת מושקעים?!!?) מה יגרום לכם לקבוע את הבר כ"קבוע" שלכם? שאפילו מאיה תרצה לבוא איתי האם העיצוב בבר חשוב? כן

סנטה

New member
וואלה !

אבל ברצינות בפעם האחרונה שהייתי בהיט המבחר בירות שלהם היה שווה לתחת ולא היה להם בירות מהחבית (חוץ מכמה בודדות ומקומיות) המלצרית הייתה בת 18,הילדות בנות 16 אבל העיקר שהיה שומר בכניסה. חוץ מזה היה נחמד ההפקות שלהם וההשקעה שלפעמים עשו הבר עצמו עם פוטנציאל פשוט צריך יותר להשקיע... רוק,רוק ישראלי ורוק אלטרנטיבי ורוק שקט אווריה נינוחה,נחמדה,שקטה ולא רועשת מדי להקה ודיגיי ממש לא משנה עם ברמן או ברמניות רק שיתדלו להיות נטולי פוזה למי איכפת הלבוש?יחי הדמוקרטיה 18+ בר כמו המאנקיס,בבו'גי,פארק אווניו - סטו. בבר איכותי צריך להיות הכל וכל סוגי הבירות לדוגמא מהחבית - מעצבן אותי שיש ברים שמחזיקים גולדסטאר וקרלסברג וחושבים שבזה נגמר הסיפור אז לא...תחזיקו גם לף,הוגרדן,מרפי'ס ווינשטפאן ועוד בירות ורצוי שיהיו מהחבית. ברור שהעיצוב חשוב

Liraz 6q

New member
יאא בייבי..

סופסוף משו מעניין :] איזה סוג מוזיקה אתה אוהב?רוק בעברית כמובן.. ממ האוסים/טראנסים מזרחית כל דבר שיש בו קצב.. איזו אווירה חשוב שיהיה בבר? ממ אווירה זורמת כזאת.. לראות אנשים שבאים להנות ולא ללכת מכות ושטויות כאלה... דיג'יי או להקה? דיג'י.. ברמנים/ברמניות? ברמנים לבוש צנוע/ לבוש חשוף? שכל אחד ילבש מה שבא לו.. מה טווח הגילאים?18+ בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ? ממ המוני.. איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים? כמה שיותר הרבה וכמה שיותר איכותי.. מה יגרום לכם לקבוע את הבר כ"קבוע" שלכם? מממ מוזיקה, אנשים.. האם העיצוב בבר חשוב? בטח! סלחו לי על השאלון הקצר המצומצת והמשעמם.. אני תלמידה ועלי ללכת לישון! חח לילהטוב:]

Shpritz

New member
../images/Emo72.gif

רוק לסוגיו ומיניו. אבל בהחלט יכול להיות דברים אחרים. גיוון זה טוב. אווירה טובה? אנערף.. פאב, צריך להיות חשוך יחסית, לא רועש מדי ונעים מבחינת טמפ'. אני חושב שערבוב של דיג'יי ולהקה זה דבר טוב. ברגיל זה דיג'יי ומדי חודש ככה להביא איזו להקה שתעשה שמח. לא משנה אם ברמנים או ברמניות. על הזין איך לבושים. 18-30 שום דבר לא כמו ההיט. המקום הזה הוא דוגמא לאיך פאב לא צריך להיות. גדול זה טוב. אבל צריך לדעת לשמור על כל הפרמטרים האחרים שישתלבו טוב. בירות מכל הסוגים והמינים תמיד צריך שיהיה לדעתי, אבל גם שתיה חריפה וליקרים, בכל זאת, פאב זה כדי לשתות. כל עוד אני נהנה ונחמד לי לבוא לשם, זה המקום בשבילי. העיצוב חשוב מבחינה ראשונית, כדי לתפוס את העין, וזה בהחלט מוסיף, אבל זה לא מה שיחזיק אותי.

Shpritz

New member
הכי הכי חשוב בעיני זה מוזיקה טובה

ומגוונת ומחירים סבירים שלא צריך לקחת הלוואה כדי לשתות חצי ליטר טובורג.

havlaz

New member
../images/Emo226.gif

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב?
כל מה שזורם, בעיקר להיטים, דאנס, רוק ישראלי וכמו כולם - באמת מרגיז שבשעות ה"ישיבה" יש מוזיקה כאילו אתה במועדון (בהתייחס לבר..) איזו אווירה חשוב שיהיה בבר?
זורמת, של מקום "חי" ולא בית קפה מת. דיג'יי או להקה?
D.j, אך כמובן תלוי בלהקה.. ברמנים/ברמניות?
אלעד, השאלות שלך לפעמים כל כך דבילים.. מה זה משנה?! לבוש צנוע/ לבוש חשוף?
עירום מלא. מה טווח הגילאים?
משתנה, כל פעם לפי הגיל שלי +
בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ?
שונא את ההיט - אז לכיוון הגהה\פיקאפ\מועדונים איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים?
תלוי על איזה יום נפלת עלי. מקודם לקחתי קוקטייל, בדרך כלל בירות. מה יגרום לכם לקבוע את הבר כ"קבוע" שלכם?
אווירה טובה, אנשים טובים האם העיצוב בבר חשוב?
כמובן.

matan sh

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo72.gif

סוג מוזיקה: רוק ישראלי, לועזי. אוירה: לא זנותית, לא מתנשאת. אוירה שבה כולם מכירים את כולם (אבל תמיד מוכנים לקבל חדשים
) די.ג'יי\להקה: כל השבוע די.ג'יי ובמוצ"ש להקה. ברמנים\ברמניות- לא ממש משנה לי. לבוש- רגיל.. כל אחד מה שבא לו. טווח גילאים: 20\21... בר ביתי\המוני: ביתי שנוטה להמוניות. אני מעדיף מגוון רחב של בירות. מה יגרום לי לחזור ולהפוך את הבר לקבוע? יחס טוב ואישי של העובדים, מוזיקה טובה ולא רועשת מדי... בקיצור, מכלול הדברים שכתבתי פה למעלה.

בשבילך אלעד../images/Emo25.gif

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? זה תלוי בל-מה אני יוצאת באותו ערב. אם אני יוצאת במטרה לשבת עם חברים ולדפוק את הראש, אז אני אעדיף שיהיה מוזיקה שחורה, יותר כייף לרקוד ולהשתחרר בה. אם אני סתם הולכת לשבת עם חברים ולשתות קצת בכייף שלי, אז רוק לרוב סוגיו (לא מטאל וממש כבד, אני לא ממש אוהבת) ישב לי מעולה באוזן איזו אווירה חשוב שיהיה בבר? אוירה איכותית, בגדול. שיהיו אנשים שבאים להנות ולא לחפש צרות, שלא יהיו אנשים שיכורים מידי ויגרמו לאוירה בפאב לרדת, שהשירות יהיה מעולה תמיד. דיג'יי או להקה? דיג'יי ברמנים/ברמניות? ברמנים ;) לבוש צנוע/ לבוש חשוף? אני בעד שכל אחד ילבש מה שבא לו. אבל באמצע זה תמיד טוב, לא חשוף מידי ולא סגור מידי מה טווח הגילאים? קצת קשה לי לענות על זה, כי אני בת 18 רק עוד כמה חודשים
אבל אני מניחה ש18+ כזה בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ? תלוי בשביל מה אני יוצאת. אם אני רוצה להשתכר אז המוני כמו הגהה והפיק אפ, אם סתם לשבת בכייף שלי, אז ההיט איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים? ראו תשובה למעלה, סתם בכייף שלי זה מגוון רחב של בירות ואם להשתכר אז שיהיה משקאות איכותיים מה יגרום לכם לקבוע את הבר כ"קבוע" שלכם? המראה של המקום, שיהיה מטופח. שהצוות של המקום תמיד יהיה 10, שהמוזיקה תהיה תמיד טובה האם העיצוב בבר חשוב? מאוד. הדר"כ זה הדבר הראשון שתופס את העין..

סנטה

New member
מסקנות בשביל אלעד ...

לא שווה לפתוח פאב אילת,תרד מהרעיון

H a V i T u S h

New member
חחחח אני בחיים לא אפתח פה פאב

זה בשביל בן דוד שלי שכבר פתח..... וגם לידע כללי...

למעלה