מה את/ה מחפש בבר/פאב/מועדון שלך?

פייי, יפה לך אלעד

שווה לשמור על קשר טוב אה?

matan sh

New member
הכי חשוב שלא יקרה לטרויה

מה שקרה לפיק אפ... (או אפילו לברדו בגלגוליו השונים)

H a V i T u S h

New member
בחיים לא יהיה כמו הברדו!!!

ואולי כמו הפיק אפ בימיו הטובים כשהוא היה על רמה והיום מצוין כמו שהוא כי הוא מנקז את כל הערסים והילדות של אילת במקום אחד ומנקה את שאר המקומות.

H a V i T u S h

New member
this time i will say NEVER!!!!

הזנות שהברדו היה בה ונהנה ממנה היא לא הכיוון והדבר שהכי בורחים ממנו בפאב הזה, כל ההשקעה שלהם נועדה להגן על האיכות ולפעמים זה על חשבון של איבוד לקוחות מסוימים!

H a V i T u S h

New member
אה חשבת שזה פורטר!! חחחח

לא אודי זה בן דוד שלי... יש גם את דיוויד ורפי שם, חבורה דפוקה שכזאת!

GlasS MooN

New member
שאלון חביב...

איזה סוג מוזיקה אתה אוהב?מוזיקה ישראלית, ורוק מכל הזמנים. איזו אווירה חשוב שיהיה בבר?אווירה של שכונה . דיג'יי או להקה?ברור שלהקה. ברמנים/ברמניות?לא משנה לי. לבוש צנוע/ לבוש חשוף?כל אחד איך שנוח לו. מה טווח הגילאים?18 ומעלה. בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ?שיהה בר ביתי כמו ההיט (רק לשם אני באמת יוצאת בקביעות) איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים?לא איכפת לי , העיקר שיש שם אבסינט? מה יגרום לכם לקבוע את הבר כ"קבוע" שלכם?עצם זה שכל החבר'ה שלי שם, והבעלים סבבה.. והאווירה בשמיים. האם העיצוב בבר חשוב?זה נחמד שיש שינויים מידי פעם.

עונה

היי אני רינת [= אני חדשה פה כאילו קראתי כמה זמן אבל החלטתי להתחיל לשתף פעולה אז ככה... איזה סוג מוזיקה אתה אוהב? כמעט כל דבר חוץ ממזחי זה די תלוי במצב רוח איזו אווירה חשוב שיהיה בבר? אממ לא יודעת..מהנה? דיג'י או להקה? דיג'י בדר''כ אבל יהיה נחמד אם פעם בשבוע תהיה להקה מסוימת או כל שבוע להקה אחרת ברמנים/ברמניות? מה זה חשוב...העיקר שיידעו מה הם עושים ויעשו את זה כמו שצריך לבוש צנוע/לבוש חשוף? כל אחד וטעמו האישי מה טווח הגילאים? 18+ בר ביתי כמו ההיט או המוני כמו הגהה/פיק אפ? זה ממש תלוי לפי מצב רוח, לפעמים מתחשק לשבת בהיט עם כל החברים ולפעמים לרקוד במקום כמו הגהה/טרנד וכל אלה אבל הפיק אפ בזמן האחרון הפך ממש זוועה איזה סוג של אלכוהול בבר- מגוון רחב של בירות או של משקאות/ליקרים איכותיים? מבחר רחב של הכל מהכל [= האם העיצוב בבר חשוב? מאוד הרבה יותר נחמד להיות במקום עם עיצוב יפה ונורמלי מאשר מקום מוזנח כמו הפיק אפ שאין בו שום עיצוב

MasterD_iL

New member
לחיים../images/Emo45.gif

סוג מוזיקה: רוק בעיקר אווירה: משתנה לפי מצב הרוח. עדיף שיהיה שמח וקצבי. להקה\דיג'יי: כמובן להקה, אבל שתהיה טובה ולא אותם שירים כל הזמן (אהממממממממ אהמ אנדר) צנוע\חשוף: השאלה למי מופנית?! מה אני מעדיף או מה אני אלבש? אני חושב שזה די ברור מה שאני מעדיף... טווח גילאים: 20-25 בר ביתי או המוני: ביתי אלכוהות לא בשבילי בר קבוע זה כזה שמשנה את הערבים שלו כל סופ"ש. העיצוב פחות משנה.... האנשים כן. יום טוב..

suck my tim tam

New member
מיאו

אני לא אענה על הכל, אני רק אדגיש כמה דברים- ברמנים. אם הם לא אנשים טובים, שנותנים לך 100% תשומת לב, ויודעים לברמן ולא סתם איזה קרוב משפחה שבא לו לשחק אותה טום קרוז - אז האיכות של המקום יורדת מבחינתי בחמישים אחוז.. שיהיו מהירים שיכירו ת'עבודה שידעו להתאים לאנשים ת'אלכוהול.. כנ"ל מלצריות אם יש.. חוצמזה האוירה הכי טובה לדעתי זה אוירה של בית, וזה משהו שבעלים יכול ליצור לא פחות מהקביעות של האנשים. דוגמא טובה זה הטברנה, שהמקום עושה את הביתיות דוגמא אחרת זה האנדר שראסמי האנשים הקבועים נותנים ת'ביתיות.. לשמור מקום בלב לאילתים נראה כאילו העיר הזו שכחה קצת מזה בזמן האחרון

למעלה