מה את רוצה להיות כשתהיי גדולה?

להיות גדול

אני מקווה שזו לא שאלה רק לבנות... אני קודם כל רוצה להיות גדול, וזה לא רק עניין של גיל אלא בעיקר של הרגשה. לגבי מה לעשות בחיים, מזמן כבר הגעתי להשלמה עם עצמי שאין לי (וכנראה לא יהיה לי) מושג מה באמת כיף לי לעשות כמקצוע לחיים.
כל תקופה מסויימת אני משנה את דעתי, אני מתחיל משהו ואח"כ הוא משעמם אותי, אני עובר עבודה ושוב נכנס לשגרה שגורמת לי לא לרצות לקום בבוקר. לבסוף הגעתי למסקנה שאין לי ברירה אלא למצוא לי עבודה שבה אני לא אעבוד קשה ושארוויח מספיק כסף כדי שיהיה לי זמן ואפשרויות לפתח תחביבים (וגם להחליף אותם כל פעם שנמאס). אז בינתיים אני עובד על זה... הלוואי והייתי

מאי26

New member
מצחיק, תחשבו על זה איך כשהיינו

ילדים הסתכלנו על אנשים בגילנו (בגילאי 20++ ו30-) ככאלה שהם "גדולים" ויודעים מה הם רוצים מעצמם... ועכשיו מתברר שזה פשוט לא ככה. אני עובדת כעורכת דין (סניגורית) בצבא קבע, ודי נהנית מהעבודה, אבל כל הזמן מטרידות אותי מחשבות מה יהיה בהמשך, בתפקידים בהמשך שאולי יהיו פחות מעניינים. אז אני חותמת כל שנה "עד שאני אהיה גדולה" ופתאום נהייתי בת 27... מוזר... אין לי איזה משהו שמושך אותי יותר אז אין טעם שאני אעשה הסבה מקצועית, ויש הרבה דברים שאני אוהבת בתחום עיסוקי, אבל הוא גם תחום קשה ומתיש וההתלבטות בהחלט קיימת.

ayush

New member
וואו איזה שרשור ! ואני חשבתי שאני

היחידה שעוד לא החליטה מה לעשות כשתהיה גדולה ..... היום אני אחרי תואר ראשון (מהנדסת תעשיה וניהול) ועובדת במשרה ממש לא מספקת מבחינתי.. אני נורא רוצה להתחיל תואר שני.. אבל מתלבטת לגבי התחום. המסלול הטבעי הוא מנהל עסקים אבל אני לא מרגישה שזה מעניין אותי. יותר בא לי הנדסה ביו-רפואית למשל, אבל זה מסלול קשה של 3 שנים לפחות והמון השלמות... בקיצור אין לי מושג מה אהיה כשאהיה גדולה !

אמיקה

New member
לא - לא מנע"ס !

היינו שם, עשינו את זה - סתם תואר.. הנדסה ביו רפואית זה נשמע ממש - אבל ממש מעולה... גם אני לא יודעת מה אני רוצה לעשות כשאני אהיה גדולה, וחושבת על זה בתדירות של בערך פעם בשבוע... היום אני עו"ד. נחמד, לפעמים אפילו מעניין מאוד. אבל זה לא משהו שאני רוצה לעצמי לתמיד. ממש לא. תחום רע והרבה זבל.. קצת כמו שכירי חרב אבל יותר גרוע.. זה מה שקורה שנולדים לבית של עו"ד וחושבים שזה משהו - משהו ...

dorlim

New member
אני מוחה על הקטילה ../images/Emo122.gif

אני עשיתי תואר שני במנהל עסקים ומאד נהנית ומאד אוהבת את התחום הכל עניין של טעם, אופי והתאמה אישית....

למעלה