מה באמת יישמתי עד היום

vinney

Well-known member
לא אוהב מתמטיקה

זה לא נותן לי נקודות לתואר...

vinney

Well-known member
תן לי להיות מבסוט קצת נו../images/Emo132.gif

קיבלתי 95 בסמס מהאוניברסיטה
מגניב לי

ron369

New member
מזל טוב ../images/Emo13.gif

ואתה יכול ללמוד את הקורס בלי להרשם. פשוט לקחת ספרים מהספריה (ה"גדולה") של האופ'

vinney

Well-known member
אולי אעשה את זה

כשאהיה בארץ מספיק זמן כדי שישאילו לי משהו

ron369

New member
אה, זה לא טוב...

צריך להחזיר את הספרים אחרי בערך חודש וחצי (בעצם, שבועיים, אבל לרוב יש כמה הארכות).

ron369

New member
אגב,

"מדעי המחשב ומתמיקה שימושית זה נראה לי כמו שני תחומים מאוד מאוד קרובים" - זה נכון, כנראה. בעצם, אם אני לא טועה, שמעתי שבאונ' מסויימות אין ממש הפרדה ביניהם. משהו כמו "מתמטיקה שימושית ומדעי המחשב", ביחד.

ron369

New member
חשבתי ככה, אבל פחדתי שאני מתבלבל,

והעדפתי לא לקחת את הסיכון הזה כ"כ מוקדם בבוקר

ron369

New member
יותר כמו חי רע עם לו"ז של ממ"נים,

ועושה אותם כל הלילה כדי להגיש למחרת בבוקר (לעתים גם ביום שאחרי הלילה, כדי להגיש ב-6 בערב). ואחר"כ, עד שאני מתרגל לשעות נורמליות...

ron369

New member
../images/Emo6.gif

זה היה אמור להיות: *שטח דו מינדי *או בחוסר היכולת שלי לחשב את השטח בכל מקרה ואם כבר, יש לי גם טעות בהודעה האחרונה. זה היה אמור להיות שאלה: ויני, אנחנו מסכימים על הדברים הנ"ל, נכון? (ואם כבר, אני מוסיף שיכול להיות שקשה לי יותר לראות את השימושים של חדו"א כי אותו אני לא לומד כרגע - למדתי אותו לפני בערך שנה)

דודהלי

New member
שימושים מעשיים לאוטומטים

אפילו לתחום כזה, שנראה תאורטי טהור, יש שימושים לגמרי מעשיים. משתמשים באוטומטים מעל מילים אינסופיות כדי להוכיח נכונות של design של צ'יפים. לאינטל ולIBM יש קבוצות שלמות של חוקרים בתחום. ואפילו - יש חוקרים ישראלים שהם מהמובילים בתחום הזה, עד כדי כך שיש שתי קבוצות כאלו שיושבות בחיפה!!! (אם אתה מעוניין לחפש בגוגל, אז קוראים לתחום הזה formal verification)

shirbi

New member
בנוסף מי שבונה קומפיילרים

צריך להתעסק עם אוטומטים.

Fingertip

New member
מישהו הזכיר קומפיילרים?

דווקא התחום הזה של קומפיילרים ושפות תכנות הוא אחד התחומים שקושרים חזק את התיאוריה לפרקטיקה, בייחוד אם מתעסקים בשפות תכנות פונקציונליות... אהד.

למעלה