מה באמת קורה עם הפוטבול בארץ

And7

New member
מה באמת קורה עם הפוטבול בארץ

לאט לאט יש יותר ויותר קבוצות של אנשים שמתארגנים בתור קבוצות שמשחקות למה שלא כל קבוצה תהפך לקבוצה ויארגנו ליגה (לבנתיים לא משהו רציני) כמה קבוצות יש בארץ? 6-7? מספיק לבנתיים.... כל קבוצה תשלם סכום מסויים בשביל שופטים שיבחרו יש כבר כאלה בפלאג פוטבול שאפשר לקחת ... נו מה אתם אומרים?

And7

New member
ועוד רעיון מה דעתכם שערוץ 5 או 5+

ישדרו שידור של פוטבול מהפליאוף או משהו ויסבירו קצת על העניין הזה..... עם חוקים וכו' ... אני בטוח שאנשים שיתקלו בזה במקרה יאהבו את זה ולאט לאט זה ימשוך צופים אפשר לכתוב בקשה לשלוח להם הרבה איימלים אם יהיה עניין אני חושב שהם יסכימו

dbroncos

New member
לא לא לא לא לא לא ועוד פעם - לא !!!

זה עצוב שזה המצב, למעשה די מגוחך, אבל באופן אירוני עדיף שערוץ הספורט לא יתקרב לפוטבול. אנחנו כבר יכולים לראות לפחות 5 משחקים כל שבוע, 4 אם המשחק המוקדם ביום ראשון זהה ב METV וב FOX, וזה מצב נדיר. רק חסר שפתאום הם יחליטו שיש ביקוש ונצטרך לשלם על זה.
והם גם בטח לא יעבירו את הפרסומות מארה"ב כמו שעושים ב METV. Thanks, but no thanks

אכן- לא, לא, לא, לא

לא צריך את ערוץ 5. טוב לנו עם השידורים בערוצים הזרים. עוד יקחו לנו אקסטרה כסף על זה. לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

roniway1

New member
מסכים לגבי מה שנאמר על ערוץ הספורט

רק זה באמת חסר לנו , שישדרו פוטבול ואח"כ ,כשיראו שיש ביקוש עוד יעבירו את זה לערוץ חמש פלוס או לערוץ אחר שמשלמים בו. אכן - לא לערוץ הספורט!!!

gadotmi

New member
להזכירכם

לפני מספר שנים היו נסיונות לתת שידורים של ה NFL בערוץ הישראלי. הותיקים ביננו יכולים לזכור את הפרשנות שנתן עופר שלח במהלך משחקים אלו (וזו היתה נקודת האור העיקרית באותם ידורים, מכיוון שאין כמו עופר שלח להעביר שידור בצורה אינטליגנטית ובעל נוכחות). זה לא החזיק מעמד מן הסיבה הפשוטה שהערוץ צריך לשלם לזכיינים בעלי זכויות השידור איזה כמה לירות, וזה פשוט לא משתלם לקמצנים הללו. אני מחזיק בדעותיהם של קודמי - כל עוד יש לנו את ESPN ו METV - מי צריך את העונש הזה - לראות את המשחקים ועוד לשמוע קריינים שלא מבינים כלום מפריעים לנו להקשיב לשידור המקורי.

JakeTheSnake16

New member
זוכרים את השדרנים של METV

לפני כמה שנים היו פרשנים בעברית גם בmetv. לא זוכר איך קראו לו אבל היה אחד שהיה מנחה כל מיני תוכניות לנוער, שמסתבר גם הבין קצת בפוטבול אז לקחו אותו להיות שדרן. זה היה בתקופה שניסו באמת להכניס את זה לארץ, היו דיבורים על ליגה, אמרו שניו אינגלנד היא הקבוצה המאמצת של ישראל, רצו להביא מהם ציוד וזה, אפילו חילקו זוג כרטיסים לסופרבול במערבי לנוער עד היום יש לי קסטה עם הסופרבול של דנבר-גרין ביי עם הפרשנים בעברית :/ חלק גדול מהחוויה של צפייה במשחק פוטבול היא האוירה מסביב, אם זה הפרשנים ואם זה פרסומות, איכות השידור והכל. אני לא מאמין שיש ערוץ ישראלי שיקח את הענף מספיק ברצינות בשביל לתת לנו משהו יותר טוב מהמצב הנוכחי. וכמה שאני מעריך את עופר שלח, ובאמת לדעתי הבנאדם גאון, אני עדיין מעדיף את מאדן, ברדשאו או רוב הפרשנים האמריקאים, שאיך שלא יהיה פשוט מבינים יותר. פרשן דובר עברית בדרך כלל מתייחס למשחק מנקודת מבט של "טוב, אם אתם צופים בנו, כנראה שזה משחק הפוטבול הראשון שלכם וצריך להסביר לכם כל מהלך ומהלך וכל חוק וחוק" מצד אחד לבנאדם שבאמת צופה במשחק הראשון או השני שלו, זה מצויין, אבל אותי בשלב מסוים זה מתחיל לחרפן. כמו שלפני שנה או שנתיים העבירו באי אס פי אן את המהדורה הבינלאומית של הסופרבול, פרשנים באנגלית אבל מיועדים אני חושב לקהל בריטי או משהו כזה. לקח לי בערך שתי דקות לעבור לשידור באמ אי טי וי

And7

New member
אם ישדרו גם ב ספורט 5+ לא יבטלו

את השידורים ב ESPN ו METV ו FOX שישדרו ויסבירו את כל החוקים ואנשים חדשים יכירו את הספורט...

Reshefgarcia

New member
נראה לך?

לא שמעת את המושג "האפלת מסך"? מה קורה בליגת האלופות למשל? ב ESPN משדרים משחקים,אבל אנחנו לא קולטים אותם,למה? פשוט מאוד,ערוץ הספורט שילם על הזכויות,ולא מוכן שערוץ אחר יחלוק איתו את זמן האויר לאותו משחק,או לאותה ליגה בכלל... ואל תשלה את עצמך לחשוב שעם פוטבול זה יהיה אחרת... יקרה בדיוק אותו דבר... אם ערוץ הספורט ישלם על הזכויות,אתה יכול להיות בטוח שכמות המשחקים שאנחנו רואים תרד בצורה דראסטית...

And7

New member
אז איך אתה מציע שיותר ישראלים

יכירו את הספורט הזה? ודרך אגב למה ערוץ הספורט עושה את זה זה לא נראה לי חוקי? ערוץ ESPN שילם גם על הזכויות וגם ערוץ 5 + אז למה שערוץ 5 + יקח לעצמו תזכות?

ranatz

New member
קצת מידע פנימי על נושא השידורים

לפני מספר שבועות נפגשתי בניו יורק עם בחור יהודי חביב ביותר בשם מייקל שתפקידו בNFL הוא קידום מכירות של הליגה מחוץ לארה"ב. מייקל אמר ואני הסכמתי איתו שמצבו של הצופה הישראלי פשוט מעולה כי הוא מקבל אותה כמות משחקים כמו הצופים בארה"ב והיתרון של הצופה הישראלי הוא שאנחנו בד"כ מקבלים משחקים מרתקים עם משמעות בעוד שבארה"ב אתה מקבל משחקים מפוקס וסי בי אס בהתאם לאזור המגורים שלך כך שאם אתה גר באזור המפרץ למשל השנה תראה את הזוועות של הניינרס והריידרס ולא משחקים אחרים בעלי משמעות. לפי מייקל לערוץ המזרח התיכון הסכם לעוד שנתיים עם האן אף אל ובשנתיים האלו ערוץ הספורט לא יכול לחלום אפילו על שידור משחקים וטוב שכך. הרי אין סיכוי שערוץ הספורט ישדר שני משחקים ברצף כל יום ראשון ובטח לא עם פרסומות מארה"ב ברגעים המתים שזה בונוס נחמד. פוקס עכשיו חידשו את ההסכם שלהם לעוד כמה שנים כך שמבחינת פוקס ואי אס פי אן אנחנו מסודרים לעוד כמה שנים. בקיצור המצב כרגע הוא אידאלי ועלינו להתפלל שהמזרח התיכון יאריכו את ההסכם שלהם עם הליגה שכן זה לטובת כולנו. אין לנו שום סיבה לרצות שערוץ הספורט יכנס לתמונה כי אז לא נקבל שני משחקים כל יום ראשון ואני גם חושב שרובנו לא צריכים פרשנות בעברית. טוב לנו עם הצוות המופלא של פוקס או עם הצוותים הבינוניים של סי בי אס. אז אין לנו מה להתלונן-מצבו של חובב האן אף אל בישראל הוא הטוב ביותר בעולם מחוץ לארה"ב ושרק ימשיך ככה. אם יחליפו את הצוות המזעזע של אי אס פי אן בימי ראשון זה יהיה נפלא אבל אני מוכן להמשיך גם בסידור הנוכחי-העיקר שמקבלים כל כך הרבה משחקים! תודה וברכה לMETV - תמשיכו ככה נוצרים יקרים!!!

Yo-man

New member
ובנוסף למה שרשף אמר

METV התחילו לשדר את הפוטבול רק אחרי שערוץ 5 הפסיק. אין בארץ (לדעת הזכיינים השונים) מספיק קהל שישתלם ליצור תחרות בשני ערוצים שונים שישדרו את אותם משחקים, ו-METV, למי שלא יודע, זה ערוץ שמנוהל ע"י ישראלים. אחרי שערוץ 5 החליט שזה יקר לו מידי, קנו METV את זכויות השידור בעזרת רוברט קראפט, הבעלים של הפטריוטס, מה שהוביל לכך שעוד לפני שהם זכו שאליפות הרבה ישראלים הכירו את הקבוצה והתחילו לאהוד אותה, שקיבלה הרבה מאוד זמן מסך בערוץ. וכמו שרשף אמר, אם אחד מערוצי הכבלים ירכוש בכסף מלא את זכויות השידור, הוא לא ירשה לכבלים או ל-yes לשדר בערוץ אחר את המשחקים, ומבחינה כלכלית - בצדק. המצב הקיים כיום בשוק התקשורת, בו אנחנו יכולים לראות 4-5 משחקים כל שבוע, ובשבוע מטורף כמו הנוכחי 7-8 משחקים, הוא המצב הטוב ביותר (עד שיתחילו למכור בארץ ממירים המשדרים ישירות מארה"ב, מה שלא נראה סביר בעשור הקרוב, אם בכלל).

roniway1

New member
שאלה ל YO-MAN

מה הכוונה לממירים שמשדרים ישירות מארה"ב? זה אומר שתהיה אפשרות לראות יותר משחקים אפילו ממה שהשבוע יש?

Yo-man

New member
זה משהו שעדין לא קיים בשוק

אבל בדרום אמריקה, למשל, יש ממירים שקולטים מה שהלווינים של ארה"ב משדרים, וכך ישבתי ב-חורים אמיתיים בבוליביה, צ'ילה או אקוודור, ויכולתי לבחור אחד מ-5 משחקים ששודרו בו זמנית. אם אפשר לקלוט את שידורי הלווין (או לחטוף אותם, או לקנות אותם) 2000 ק"מ דרומית לגבולות ארה"ב, למה שלא נוכל לעשות אתו דבר גם באירופה או במזה"ת ? יש בעיות רבות לשידורים כאלה, כי קשה לתמחר אותם, ויכול להיות שרק במדינות בהן תשתית התקשורת לא מפותחת יכולה הממשלה לאפשר שידורים כאלה (תחשוב על העסקנים שמריצים את YES והכבלים נתקלים ביוזמה לשדר ערוצי תוכן מלאים - CBS, ABC, FOX - עם הסימפסונים, CSI, העונה ה-4 של "24", הישרדות וכל שאר בתוכניות שערוץ 2 והכבלים רוכשים בכסף רב... ממשלות יפלו לפני שאנשי העסקים בארץ יאפשרו דבר כזה). ההשערה שלי היא שכמו שהאינטרנט מתפתח, איכות ומהירות השידורים עולה, לא ירחק היום שלא יהיה מקום למנוע שידורים כאלה ישירות לטלויזיה. אבל עד אז תנו לי 4-5 משחקים כל שבוע, ואני מסודר.

RoyBehar

New member
לדעתי

עוד לפני הממירים נגיע לשלב שבו נוכל לראות שידורים דרך האינטרנט ברגע שרוחב פס יהיה מספיק להעביר שידורים חיים, שזה עניין של כמה שנים להערכתי.

royfr

New member
קודם כל, יש לך רדיו דרך הרשת

וגם ה-NFL, וגם ה-MLB, מציעות חבילות כאלו. (ואני מניח שגם ה-NBA וה-NHL, כשתהיה אי פעם ליגה, מציעות), והשדור הוא די סביר בחבילות הנוכחיות. אין ספק, שבעתיד גם נוכל , תמורת סכום סמלי, לראות משחקים דרך הרשת.

And7

New member
שידורים ישירים דרך האינטרנט

באייכות שתספק אותנו? עוד הרבה זמן כרגע אנחנו יכולים בחבילה הכי גדולה לקבל כמה 200 ק"ב לשנייה זה כלום יחסית. אולי שיגיעו לארץ חבילות של 10 MBIT נוכל באמת לצפות בשידורים חיים באינטרנט ומצלמות אינטרנט ברמה ... דרך אגב ABC גם משדרים פוטבול לא? למה שלא יסדרו לנו אולי במקרה איזה עוד ערוץ ספורט ? NBA ירד מהפרק אז שלפחות יסדרו לנו את TNT או משהו גם UPN ו ABC מספיק טובים במיוחד שהם משדרים גם סדרות טובות :)

ranatz

New member
את השידורים של ABC

אנחנו מקבלים בESPN. מדובר כמובן במנדיי נייט פוטבול שהוא שידור הפוטבול היחיד של ABC. היה נפלא אם היינו מקבלים את CBS שזה אומר הרבה פוטבול והמון כדורסל ופוטבול מכללות.

למעלה