מה באמת קורה עם הפוטבול בארץ

yasea

New member
ה-MLB מציע שידורים חיים,

בהמהירות 300k/s. די מרשים, א ניסיתי, אבל זה 120$ לשנה!

roniway1

New member
נשמע דבר מדהים !!

תודה על התשובה !! דרך אגב , ניתן לקנות ממיר כזה רק בארה"ב בלבד? אפשר להשיגו גם באירופה?

Yo-man

New member
אין יל מושג לגבי אירופה

ולא יעזור לך אם תקנה ממיר כזה בארה"ב כי לא יהיה לך לאן לחבר אותו פה... צריך לחכות עוד כמה שנים ולקוות לטוב.

ועוד תהייה בנושא....למה לנו

בכלל לרצות שהמשחק יהפוך לפופולארי יותר בישראל???? אנו אוהבים את המשחק ועוד אלפי חובבים לא ישנו לנו דבר. אנו במצב הכי טוב שיכול להיות מבחינת שידורים כפי שכבר ציינו לפני. למה לשנות את הקיים?

ofribecker

New member
יש לי חדשות בשבילכם (שידורים ברשת)

כבר השנה שודרו משחקי קולג' רבים בשידור ישיר (טלוויזיה, לא רדיו) באינטרנט. עבדכם הנאמן רכש בתחילת העונה מוצר של אי-אס-פי-אן שנקרא GamePlan שעלותו לכל העונה היתה 99$ ושבאמצעותו בכל שבת יכולת לראות משהו כמו 4-5 משחקי קולג' בחי בזה אחר זה מתוך מבחר של כ 20. האיכות (כשזה עבד, פירוט תיכף) היתה סבירה בהחלט במהירות של 400-500 k/sec. עד שזה עבד יצאה לי הנשמה ונדנדתי לאי-אס-פי-אן הלוך וחזור ואז בזכות זה (והם הודו בכך במכתב ששלחו לי) הם גילו באג, תיקנו אותו ונתנו לי בעקבות כך את המוצר בחינם לכל העונה. כך צפיתי לי להנאתי בכחמישה משחקים של קבוצתי האהובה מישיגן וולברינס בשידור ישיר בלי טובות של אף ערוץ טלוויזיה המשדר בישראל. נראה לי שיש כזה דבר גם למשחקי אן אף אל.

למעלה