מה בובליל מבשל עכשיו? מאיפה יש להם בשר?

mui mui

New member
מה בובליל מבשל עכשיו? מאיפה יש להם בשר?

(הבנתי שהיו להם רק בשר מהחג או על האש..) הרוב היה המבורגרים ושו'ת לא?

Jason2

New member
אל תתחילי עם זה

יש כאן מספיק אנשים בפורום שעושים רשימות של כמה אנשים מסוימים אוכלים ומתי.

יוליקה

Member
מנהל
ממה שהצלחתי להבין

הוא חימם במחבת חתיכות בשר שכניראה נישארו מהגריל. לאחר שחימם, הכין רוטב... שמן, שום כתוש, תבלינים, מים כשהרוטב היה מוכן החזיר הכל למחבת - ואוכל עם לחם שטובל ברוטב... הוא הי כל כך מרוצה מהתוצאה...שהלך לחפש אם מישהו ער שישתתף איתו ביצירה הקולינרית - אל כולם ישנים.

mui mui

New member
חשבתי שזה העוף ששפרה רצתה לעשות בקארי..

אתמול צבר הפריד לה את החתיכות מהעצם.. חשבתי שזה זה.. ואני באמת לא בודקת מה האחר מכניס לפה... נראה שטעים לו.. עד היום לא ראיתי אותו מבשל..חח

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifזה ממש נורא. הפך להיות גועל נפש.

ואני באמת תוהה מה היה קורה אם היו מכניסים לבית מישהו באמת גדול. למה צריך להסתכל לאנשים לצלחת ולשפוט אותם על זה?

סתונית5

New member
נראה לי שזה באמת הפרגיות שתכננו לקארי ../images/Emo13.gif

נראה איך יגיבו כשיתעוררו וירצו להכין....

mui mui

New member
צבר אמר לשי נקפיץ את העוף עוד שעה

אז או שזה לא היה העוף מה שבובליל אכל.. או שעוד כשעה יהיה מעניין.. (כתבתי פעמיים.. כי שרשרתי בטעות למקום אחר..-סורי
)

ליאורי13

New member
נו אז? הם יריבו עם יוסי בגלל זה?

אם כך יהיה אז בושה וחרפה גם כך יוסי לא אוכל הרבה,וגם לא כל דבר מותר לו מבחינה בריאותית אם במקרה אתם מחפשים שיווצר ריב כדי להינות ממנו, אז תסלחו לי, זה לא במקום ואף לוקה בחסר למיטב הבנתי מטרת התוכנית איננה השפלת אנשים במידה וזה מה שאתם רוצים לראות, לא נותר לי אלא להתבייש עבורכם כבני אנוש

Fairywitch

New member
נורא מעציבים הניסונות האלה להצדיק

כל מעשה נבזי של יוסי. אני לא יודעת אם נעשה פה מעשה נבזי באמת- אבל אם זה אוכל שנאמר בפירוש שהם שמרו למשהו, הוא לא יכול פשוט לבוא ולקחת אותו. אבל מצד שני אולי הוא ביקש רשות, אני לא פסולת. אם הוא לא ביקש- גועל נפש. אם כן- סבבה.

ליאורי13

New member
ולא גועל נפש שאוכלים לצימחוניים את האוכל?

תקראי את ההודעה שלי לדינה128 תשכילי להבין

ליאורי13

New member
האוכל לא שייך לאף אחד באופן פרטי

האוכל משותף לכולם ולכל אחד יש זכות לאכול מה שבא לו, מתי תבינו? אף אחד לא קנה את האוכל מכספו שלו ואין לאף אחד בעלות על האוכל שהם מקבלים

למעלה