מה בובליל מבשל עכשיו? מאיפה יש להם בשר?

Jason2

New member
לא ממש איכפת לנו

מהאוכל שלהם. לי הרבה יותר איכפת ממה שלי יש לאכול.

דינה128

New member
ואם שי היה עושה אותו דבר- מה היתה התגובה שלך?

כך כך ברור שזו התגובה שלך בגלל שיוסי הוא זה שלקח לעצמו את האוכל של כל האחרים. אם שפרה, שי או כל אחד אחר מהם היה עושה את זה ישר היית כותב שזה לא בסדר ואיך היא/הוא לא מתחשבים... נכון?

ליאורי13

New member
ממש לא בגלל יוסי

אני לא מחובבי יוסי,ויוסי לא לקח אוכל של אחרים,די להתאכזר דיברתי באופן כללי אפרופו שי ויתר הדיירים, הם אוכלים כמעט הכל, לכן אין להם בעיה מהסיבה של יוסי אז תרגעי ואל תתקיפי

לא הבנתי מה הכוונה "אוכל של אחרים"

א. יכול להיות שיוסי לא שמע שהם מתכוונים להכין מזה ב. האוכל של כולם, לא של "אחרים" מותר ליוסי להכין מה שהוא רוצה, האוכל הזה הוא גם מהתקציב שלו.

Yaki J

New member
וגם בואי נשים את זה בפרופורציות

על פי דינה הוא אכל את "כל האוכל של האחרים". אין ספק - כמה פיסות עוף הם כל האוכל שהיה להם. שפרע למשל, הכינה אתמול מרק עדשים, ושי סנדוויץ ואני לא רואה שהם מואשמים בגזילת כל האוכל. איזו הגזמה, עוד מצד מעריצי שפרה (שהכמויות שהיא אוכלת.. שתהיה בריאה).

Yaki J

New member
וגם

זה שמר צבר ומר שי החליטו שיעשו לעצמם משהו עם העוף לא הופך את זה לשלהם בטאבו.

mui mui

New member
יוסי דיבר עם רנין ואמר שהוא לקח משם קצת בשר

לפני ששיפרה תעשה שם את העוף.. לפי מה שהבנתי הוא לקח מעט לעצמו.. מקווה שהבנתי נכון.. עד עכשיו לא שמענו כלום.. וליאורי ממי.. מלחמות.. אני האדם שהכי לא אוהב מלחמות ועימותים אלא שיחות והבהרות למצבים של חוסר הבנה.. . אבל אני מודה שלפעמים כשאתה בונה על מזון כזה או אחר (גם בבית) נניח השלגון האחרון או .. המעדן האחרון.. ובא מישהו ואכל .. סתם מבאס.. קורה לכולנו ולא סוף העולם.. וכל עניין בית האקווריום הזה הוא לראות את האנשים במצבים השונים.. אחרת אף אחד מאיתנו לא היה כאן.. וברור שאם תהיה קבוצה שונה בתוך בית יהיו חילוקי דיעות.. אם במשפחה יש אז בטח ובטח גם אנשים עם גוון ואופי שונה.. חיבוקי..

ליאורי13

New member
ליאון-שיסלח לי אלוהים אני לא יכולה לסבול אותו

הוא מציק,אוכל בצורה לא מנומסת,צבוע,אינטרסנט,ממחזר את עצמו,בוגד, ועוד......ועוד..... אם חשבתי שמגיע לו לזכות, היום אני חוזרת בי הוא טוען שהוא סטייליסט, עם איך שהוא מתלבש לא נראה שיש לו טעם בבגדים הוא לא מגוון, יש לו טוניקות וזהו לא שחלילה אני מזלזלת, כי אולי אין לו כסף, אבל המעט שהביא לא מעיד עליו ככזה,מכאן, אין לו זכות לבקר את הבגדים של אף אחד שם בבית,והוא העביר ביקורת

miracle8dl

New member
חחח אחרי החתיכת בד המנומרת

שעינב לבשה באותו יום באמת קשה להעלים עין ולהתאפק מלהביע דעה

bambi38

New member
שטויות

מה את רוצה? כל עיוור יכול לראות שעינב מתלבשת מזעזע, זה לא מוריד את האהבה שלו כלפיה. במה הוא בדיוק בוגד? אין לו למי להצביע, הוא אוהב את כולם, אז הוא בוגד? באמת שיסלח לך אלוהים על כל השטויות שכתבת עכשיו.

למעלה