מה בוער לה???

ממש לא! להיפך...

אנחנו התחתנו כאשר היו לי שני ילדים מנישואי הקודמים. תוך שנה נולד לנו ילד ואחרי שנתיים עוד ילדה. אנחנו משפחה עם ארבעה ילדים, שכולם אחים של כולם וכולם אוהבים את כולם. איך אמא יכולה להתעלם מילדים שלה, רק מכיוון שהם באו מנישואים קודמים? זה נראה לי פתולוגי. יותר מזה, האקס שלי נשוי בשלישית, ויש לילדי הגדולים אח מאשתו השנייה ואח מאשתו השלישית. אחים, אמרתי. לא חצאים ולא חורגים. גם האקס שלי לא "מזניח" אף אחד מילדיו, בטח לא מבחינה רגשית, אם כי מטבע הדברים ההורה שלא גר עם הילדים תורם פחות ביום יום. אני מסכימה עם עזריה (בעלי, למי שלא יודע...). ממילא אין לך אפשרות לשנות את מה שעושה אשתך לשעבר. אתה יכול רק לתמוך בילדיכם המשותפים, לשמוח בשמחתם על אחותם החדשה, ולהיזהר מאד מלטפטף להם חששות ופחדים שעלולים להגשים את עצמם. שיהיה בהצלחה.

rolan

New member
ילד יקר../images/Emo20.gif

תנשום, אתה נשמע לי חסר נשימה... אני לא מבקרת חלילה, אבל, ממה שסיפרת כאן וממה שאמרו לך החברים אני שומעת שכדאי באמת לנסות ולתת לה את הקרדיט, להאמין שתוכל לבנות לילדיה מהנישואין הראשונים בית חם. אני ממליצה לך, לבנות בעצמך, בית חם עבור ילדיך בכל מקרה. לא להסתמך רק על מה שייעשה אצלה. מה שלא יהיה, אין לך שליטה על מה שאחרים עושים, על מה שאתה עושה יש לך. על כן - בנה לילדיך פינה חמה בבית תומך ואוהב ותהיה בשבילם - צוק איתן. כך תדע שלפחות בית אחד טוב ובטוח, עליו אתה סומך, יהיה להם. רגע... אל תלך, השאר איתנו זה המקום בשבילך - להיתמך, להסתייע, להתייעץ ולפעמים גם להתלוצץ...

azaria

New member
ובצרות של אחרים, גם לסייע ולייעץ.

הרי כולנו כאן על תקן של שני כובעים. נתמכים ותומכים. מקשיבים ומספרים. משתפים ומשתתפים. לפחות כך זה לגבי הקבועים. בעלי כובע אחד נוטים להעלם מכאן די מהר.

רגע, רגע, ילד... תסביר משהו../images/Emo132.gif

חסר לי מידע קצת. אולי תסביר מההתחלה למה החששות? האם היא אם לא ראויה? האם היא מזניחה את ילדיה? האם נישואיה המחודשים וההריון החדש באו בחטף מיד לאחר גירושיכם? למה אתה כאוב כל כך? האם היא מונעת ממך לראות את ילדיכם המשותפים? כמה זמן עבר מאז הגירושים שלכם? האם אתה מכיר את בן הזוג החדש שלה? האם הוא איש חביב ומתחשב? או מריר וחסר אחריות? האם הוא מתייחס יפה אל ילדיכם המשותפים? צר לי שיש לי כל כך הרבה שאלות. אבל אני מנסה להתחקות אחרי הקשיים והכאב שלך. מנין הכול נובע ולמה אתה נשמע כל כך כועס וכאוב. אנא, האר את עיניי אם תוכל ואם תרצה, כמובן.

rolan

New member
בוודאי שגם בצרות של אחרים

ולך עזריה, אני מנצלת את ההזדמנות, ואומרת - השאר גם אתה. אני אוהבת את התוספת ממך...

azaria

New member
תודה. נראה... אני מהנשברים מהר.

אבל נראה לי שכאן יכול להיות שאחרוג ממנהגי זה.

ילד בן 30

אני מציעה שתתעסק בעיקר בטובת הילדים מבלי לשפוט מה טוב או רע לאקסית שלך,חבל על האנרגיה ,מה שלא הצלחתם כשהייתם יחד כנראה כבר לא יעזור עכשיו. שים יד על הדופק בכל מה שקשור בטובתם של הילדים מלא את תפקידך הכי טוב שאתה יכול ,וכבר ברור שהרווח שלהם יהיה גדול על ההפסד. גם אם בעיניך האקסית לא מספיק טובה ,אתה תמיד יכול להשלים את החסר למען ילדיך,אל תתחשבן איתה ,היא מבשלת לעצמה והיא גם תאכל את שהכינה ,לטוב ולרע.

למעלה