מה בין כסף למין

nehud

New member
יתכן מאוד שיש קשר חזק

כאשר אדם בוחר לבחון את חייו מהיבט "רוחני" (רוחני חסר לטעמי) בלבד בזוגיות, אזי סביר להניח כי התת מודע בוחר לבצע את המסר בכל הקשור לתהליך הבריאה בעולם הפיזי. כלומר הבחירה שלו עברה את הגבולות אותם בחר במודע מסיבותיו הוא. אני ממליץ לו לקבל יעוץ והכוונה אצל דרור צבי (קומונת גרפוטרפיה) בהצלחה אהוד

גל שלם

New member
צבע הכסף../images/Emo79.gif

קודם כול בהצלחה עברתי לכאן כי יש לי מה לומר בנושא לכסף יש צבעים שונים כסף מבחינתי הוא אנרגיה שמקבלים אותה כתמורה לעשיתו. האדם המציא את הכסף כדי לפנות את עצמו לעיסוקים נוספים או/ו כדי להתמחות בעיסוק אחד...כך נוצרו המקצועות ומכאן נזכרתי שהאדם יכול לעשות עבור עצמו ה-כ-ו-ל. בחיים המודרניים (כי פעם היה פחות חופש לבחור מקצוע...) לאדם יש אפשרות לבחור...מה מוביל אותו לבחור את המקצוע? -סטיגמות חברתיות
-אילוצים משפחתיים
לעיתים נדירות: -נטיית הלב
ורצון אמיתי של האדם.
משום כך לדעתי יש צבעים שונים לכסף!
שתי הסיבות הראשונות שציינתי מובילים אותי לחשוב שיש קשר בין מין לכסף כי האדם הזה לא "עובד טוב" עם עצמו... הוא כל הזמן מרצה אחרים...אז אם הוא מרצה מבחינה מינית אחרים ומספק אותם הכסף אכן יגיע אליו והרבה...כמעט כמו זנות!!!!
ואם הוא אדם שמרוויח מתוך מימוש עצמי כנה ואמיתי - אין קשר למין כלל אלא הכסף מגיע כמו אנרגיה שמגיעה לו מתוך היותו חי את החיים האמיתיים שלו!!!
מבחינתי יש הבדל מהותי בין סוגי הכסף והאופן שבו משיגים אותו... ואני בכלל עובדת מדינה
אבל זה ...לשיחה אחרת שלכם גל שלם

אהלנים גל../images/Emo140.gif

ראשית, ברוכה הבאה ה
ה
כתבת: "ואם הוא אדם שמרוויח מתוך מימוש עצמי כנה ואמיתי - אין קשר למין כלל אלא הכסף מגיע כמו אנרגיה שמגיעה לו מתוך היותו חי את החיים האמיתיים שלו!!!"
אני רוצה להתייחס למילים - הכסף הוא אנרגיה - ולהשליך את זה למקומות אחרים בחיים, אותה אנרגיה, הלא משנה צורה, כלומר, הכל הוא בעצם אנרגיה המשנה מינון וצורה ברבדים שונים בחיינו.
גם המין, מבחינתי לפחות הוא סוג של אנרגיה, כלומר, יש עשייה המתעלת אנרגיה מסוימת לרובד מסוים בחיים. נקרא לזה לצורך העניין עונג, ובעצם, שניהם, גורמים לנו עונג, גם כסף - על כל היכולות שהוא מציע לנו, וגם מין - העונג הגופני.
והנה נותרנו עם השאלה: האם אדם שמוותר במודע על חיי מין, אינו מחבל באופן בלתי מודע ביכולת העשייה שלו כשמדובר בכסף
שמחה לקרוא אותך,
גילי מאושרת

F650

New member
../images/Emo24.gif הוזמנתי. אז באתי.

אין לי לא מזה ולא מזה
(איקון של פולניה) בכל אופן - בתקופה מסוימת בחיים שלי כשלא היה כסף היינו נשארים במיטה.... נו בקונטקסט היותר "רוחני": מין,כסף,כבוד, הכרה חברתית ועוד.... כל אלה הם תשוקות שיש לאדם בעל אגו.

ברוכים הבאים../images/Emo65.gifה../images/Emo82.gifה

אאוץ'.... הנה לנו עוד נושא לדיון... "תשוקות שיש לאדם בעל אגו".... האם לא לכל אדם יש תשוקות? מה זה אגו?
גילי מאושרת

F650

New member
בקשר לאגו...

לכל אדם יש אגו, זה נכון. העניין הוא ללמוד לחיות איתו ולא לתת לו לשלוט בך. אני לא כ"כ יודע לבטא את מה שאני מרגיש. בכל אופן אני כרגע בשיעור מאד מאד כואב על חשיבות הכסף (והחומר במיוחד) או חוסר חשיבותו לאושר. (ע"ע קניית "צעצועים" ש"עושים אותך יותר מאושר").
בואנה, התפזרתי לגמרי.... מה היתה השאלה

הלו גילי.....

סליחה, אבל לא קראתי את התגובות כך שיש מצב שאכתוב משהו שאחרים כתבו,ובכ"ז משהו ממני, פעם עשו סקר על חיי המין של עובדי ההיי טק, אלה שהרוויחו עשרות אלפי שקלים בחודש ועל חיי המין שלהם. מה שהתברר זה שמרוב עשיית כסף המין נדחק לפינה. וזה למה? כי הם היו עייפים מדי! בכל מקרה מה שאני חושבת כנשואה (איזה מאה שנה) זה שסקס וכסף מתקשרים מאוד, כשאין כסף לא עושים סקס, וגם כשיש...סתאם!!!

פיית הפרחים את דווקא צודקת

כל אלה שעושים הרבה כסף, "מרבה נכסים - מרבה דאגה", אין להם זמן למין. הם חוזרים שפוכים לגמרי ועושים חפוז. הכסף אצלם זו אובססיה. כמה שיותר הרי זה משובח!!

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo42.gif../images/Emo39.gif

אהלנים
וברוכה הבאה בשנית
עוד היום אשב לסכם לי את הנושא הזה.. ואביא את התוצאות לכאן. צוחקתתתתתתת
גילי מאושרת

doril

New member
../images/Emo24.gif בהצלחה לפורום ...

- לא מקובל עלי הקשר של מין חסום מצב כלכלי נחסם. - לעומת זאת ,בכיוון הפסיכולוגי , הכיוון השני נראה לי אפשרי אבל לא אצל כל אחד. כלומר אם יש בעיה (חסימה) כלכלית זה יכול להשפיע פסיכולוגית על מצב הרוח של האדם ולהשפיע על היכולת המינית. אבל זה קורה באחוזים נמוכים יחסית סטטיסטית , אבל קיים. (טוב ממה ירויחו הפסיכולוגים/סקסולוגים?)

גב

New member
רוצה להוסיף...

לא דובר על הצ'אקרות: הצ'אקרה השנייה הידועה כצ'אקרת המין אחראית על מיניות (דההה..) ועל יצירתיות. יצירה ניתן לראות כגילום של רוח-נפש בחומר. אני מקשרת את זה גם לשפע מאחר ויצירתיות היא מעין יש מאין - קרי, עכשיו יש מה שקודם לא היה. הצ'אקרה הראשונה הידועה כצ'אקרת הבסיס אחראית על הבטחון הבסיסי של האדם (לא לבלבל עם חוסר בטחון שהוא מושג מאוד כללי), קיום ויציבות. שתי הצ'אקרות הללו, כצ'אקרות הראשונות קשורות יותר לקיום חומרי (לפחות סימבולית). השאלה האם יש קשר בין מין לכסף קצת מצחיקה. האדם יכול לתפוש גם כסף וגם מין באופנים שונים. אצל חלק מין יהווה אמצעי לתפיסה של שליטה וסטטוס (כפי שאמרו על מליונרים כפייתיים למיניהם שאיסוף נשים וזיונים מהווה חלק מהתדמית ומצורך מאוד חזק לאיסוף של ממון, נכסים, שליטה וסטטוס), ואצל חלק קיצוני אחר המין יהווה ביטוי לרוחניות בלבד ולקשר רוחני בין אנשים (ולאו דווקא בכמות פחותה!). אצל חלק המין יתפש כיצירתיות (צ'אקרה שנייה) ואולי כך גם נכסים חומריים וכסף - כמימוש של יצירתיות (אולי יביא ליזמות או לבניית פרוייקטים), ואצל חלק כתקשורתיות (צ'אקרה חמישית - הגרון), ואז המין יתפוש מקום כביטוי לתקשורת אחרת. כל מה שרשמתי למעלה הוא כמובן מקבץ של משפטים פשטניים ובד"כ התמונה יותר גדולה ורחבה. העניין הוא שגם את המין וגם את הכסף ניתן לתפוש באופנים שונים. אני מסכימה לחלוטין עם מה שכתב אש בשמיים לגבי התפישה האסטרולוגית. מבחינה סמבולית יש קשר בין השניים בכל הנוגע לרבדים הבסיסיים החומריים שיש באדם (חומר-בטחון בסיסי, מין - פרו ורבו, השרדות). ובקשר לידיד שלך גילי, אולי הוא פשוט לא נמשך אליה פיסית??!

may923

New member
האם הדבר נכון לגברים ולנשים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif|?

מזל טוב לפורום, הקשר בין מין לכסף מעורר שאלות, בעיקר משום שחיי המין של הגברים שונים מחיי המין של הנשים, גם במחזוריות החודשית, והשאלה האם הקשר שבין כסף למין משפיע על נשים כמו שהוא משפיע על גברים, האם יתכן היחס הפוך, כלומר לנשים שיש הרבה כסף יש מעט סקס????????.

אהלנים מאי../images/Emo140.gif

קודם כל
ואת יודעת מה.. השתכנעתי לפתוח נושא חדש.. וכבר אני מעלה אותו להודעה ראשית.. על ההבדלים אם בכלל בין גברים לנשים. ברוכה הבאה ה
ה כי
עולם המיסטיקה
הוא הבית של כולנו
גילי מאושרת

גריני

New member
../images/Emo23.gif ברכות חמות לפורום החדש ../images/Emo24.gif

(סופסוף אוכל לראות אותך בפורמט נורמלי גילי, הפורמט של
כמובן
) ונתת לי חומר למחשבה.... באינסטינקט ראשוני, כאילו בשליפה מהמותן - הייתי אומרת שאין קשר בין השניים (נו מה, יפת נפש שכמוני תודה שדונאלד טראמפ הוא חלום רטוב שלי?
) אבל אם להיות קצת יותר רציניים ואפילו קצת חושבים - אז ברור שיש קשר: אני לא ידעתי שצ'קרת המין קשורה עם כסף (האמת? נראה לי שהיא קשורה יותר לצ'קרת השורש = הצרכים הבסיסיים שלנו) - אבל צ'קרה זו כן קשורה עם יצירתיות, ואם נשחק קצת עם האותיות אז מהר מאוד נגיע ליצריות והרי לך קשר - ולוא סמנטי - שבוודאי יש מאחוריו עוד הרבה....

יווו הנה גריני../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif

ברוכה הבאה
כיף לראותותך פה בפרדס
ועוד יותר ב
ובקשר לשאלה.. טוב,, יש ימבה דעות שרוצה לסכם נו.. אז ייקח עוד מעט זמן, ואעלה את עצמי על הכתב
ברוכה הבאה כבר אמרתי
ואוהבתותך
.
גילי מאושרת

arietimor

New member
../images/Emo66.gifובכל זאת כל התשובות נכונות|V

כל אחד מהמשתתפים המלומדים ,שאמר את דעתו צודק כל אחד והאמת שלו. המין הוא ייצר אצל אחדים מפותח יותר ,ואצל אחרים אין להם צורך!!!!! כמטפל נתקלתי מקרוב בכל התופעות ,לסביות, הומואים, דו מיניים. כפי שהטבע ברא את האנשים שונים בנטיות שלהם. כך גם ברא את האנשים עם צרכים מיניים שונים. למדנו לקבל את השוני,ולכבד אותו. מה שיש לי להוסיף ולאשר ,מתוך ידע אישי וכמטפל חוקר. רוב ניכר של ילידי מזל עקרב מאוד מאוד ייצריים ובהזדמנות זו יורשה לי לברך את ידידי העקרב דוד גילאור שהייתי שמח לשמוע את דעתו המקצועית בנושא.
לגילי בהצלחה בפורום החדש

יש קשר בין מיניות לכסף

הם שניהם תעוות אשר מביאות יצר וסיפוק . כאשר בנאדם מחליט לקחת אחד מן השניים יבצר מצב של סיפוק כאשר בנאדם יקח את שניהם יהיה סיפוק אך מצבו התדרדר זהו..

רגע לפני סיכום../images/Emo99.gif

לפני שאני מסכמת לעצמי ולכולנו את התגובות שלכם ומביעה את דעתי שלי, אני מפנה אתכם לכתבה בנושא
"אהבה וכסף"
פרי עטה של רותי לנו-אל ב
וכך היא מספרת:
אהבה וכסף.
המרדף אחרי האושר - החיפוש אחרי הפתרון המוחלט לכל בעיותינו ומצוקותינו. המרדף אחרי האהבה. המרדף אחרי הכסף. הכיסופים לאהבה ואהבת הכסף. מדוע אנו נתקלים בקושי כה גדול בשני התחומים הללו? האם האושר והעושר הם תאומים סיאמיים? כשנשיג את האחד מיד יבוא גם השני?
השפה העברית מלאה ברזים ורמזים על הסיבות והשיעורים שמסתתרים להם מאחורי שלוש המלים האלה - כסף, אושר, שפע. בואו נתבונן במלה שפע - איזה סוד היא טומנת בחובה?
כמה פעמים הכרזתם "הרצון שלי הוא שפע" "אני שופע/ת אהבה", ולמרות הכל המציאות הוכיחה לכם שוב ושוב שהכסף או האהבה רק 'בורחים' מכם בכל דרך אפשרית. מה בעצם מונע מאיתנו את אותו שפע?
ובכן, כידוע, לתודעה ישנם רבדים רבים, המציאות כפי שהיא נחשבת במודע, הרבה פעמים שונה מאוד ברבדי הלא - מודע / התת-מודע שלנו. מן הפה ולחוץ אנו מדברים על שפע, אך בתוך תוכנו, האותיות אותן אותיות, אך הסדר שלהן שונה לחלוטין! כאשר אנו מכריזים "הרצון שלי הוא שפע" בתוך תוכנו מתנגן פזמון ישן נושן שאומר "הרצון שלי הוא פשע!", כאשר אנו מכריזים "אני שופע/ת אהבה" בתוך תוכנו נשמעת הקריאה "אני פושע/ת אהבה". המשך הכתבה כאן ב
גילי מאושרת

למעלה