מה בסירים
לכבוד שבת פרשת חוקת?

עדיקים

Active member
אצלי עוד לא ידוע

הוזמנו מחר למפגש משפחתי ראשון אחרי הקורונה אבל לא בטוח שיצא לפועל, אם כן אצטרך להביא תבשיל וקינוח. אולי אכין פסטה עם כדורי בשר ולקינוח עוד לא יודעת כנראה עוגת שוקולד לחגוג באיחור יומולדת לכל מי שחגג בתקופת הקורונה ולא הצלחנו לחגוג יחד. במידה ולא יהיה מפגש נראה לי שנכין פתאי עם חזה עוף, יש לי מלא אטריות וזה תפקיד הבעל לבשל את זה מתאים לי לנוח קצת מבישולים. יש לי מלא בננות אז נראה לי שאכין מאפינס בננה ובמוצ"ש אולי פיצות יש לי גם מלא גבינה צהובה במקפיא. וכמובן הבת של תהני ותבלי

עדיקים

Active member
פתאי עם חזה עוף

אצלי לא אוהבים ירקות בפתאי אז מקפיץ חזה עוף עם סויה רוטב דגים אפשר להוסיף צ'ילי מתוק, טריאקי מה שאוהבים אטריות פתאי מבשלים מכניסים פנימה אפשר להוסיף פלפל אדום חריף לטעם. אנחנו מוסיפים אחרי שמכינים את המנה לילדים. אפשר להוסיף כל ירק שאוהבים בהתחלה לפני שמוסיפים את העוף אבל שוב אצלי פשוט לא אוכלים ירקות בפנים בכלל וזה מתכון שלא יאכלו את המנה. בסוף האירוח התבטל ואכלנו המבורגרים עם צ'יפס בתנור...

rinatpol

New member
אצלנו - בשישי בבוקר אחי מתארס -ויש מסיבת אירוסין

הכלה ממצפה הושעיה והערב חברים באים - יום עמוס ולא יהיה לי זמן בכלל לבשל אז אני אשלח את הבעל ב7 בבוקר לאיזה קייטרינג- שיביא אוכל מוכן עשיתי עכשיו את העמסת סוכר של 50 יצא גבוה מדי, אני צריכה לעשות את 100 ביום ראשון .. דכאון - אז צריכה ממש לשמור כל הסופש בלי קמח לבן , בלי סוכר על כל סוגיו, בלי פירות - בהצלחה לי . ועוד דבר , פנתה אלי מישהי שמחפשת זוגיות , היא גרושה ללא ילדים, דתיה לייט, בת 55 גרה בת"א בדירה משלה, אין בעיות כלכליות , מחפשת זוגיות , עדיפות לגרוש/אלמן עם ילדים, לא רווק. דתי, או עם זיקה לדת , - אני כמעט ולא מכירה בטווח גילאים הזה - אם יש למישהי רעיון שתפנה אלי בפרטי .

אמרלדה

Active member
מזל טוב לאח ובהצלחה רבה גם עם הסוכר, וגם למכרה, עם הזוגיות.

כמי שעברה תהליך דומה בגיל רק קצת יותר צעיר, תהליך שבעקבותיו שיניתי מקצוע והפכתי ליועצת זוגיות ולמטפלת, ומכירה היטב את הנושא, רק אומרת שזה דורש הרבה עבודה עצמית.

חנהפ

Active member
סופ"ש עמוס

כולם מגיעים הערב לחגוג יום הולדת לקיצויים שבחבורה, הקונספט- פיאסטה מקסיקנית, אז הרבה זמן להכנות לשבת לא יהיה לי אבל אי אפשר לחם עם קוטג', הקפאתי קצת בשבוע שעבר... ומה יהיה: יש מטבלים , חלה בלינצ'ס פטריות ורוטב פלפלים תבשיל דגים וירקות על קוסקוס מחפשת עוד תוספת, רעיונות? לקינוח גלידת יוגורט פירות ונשיקות מרנג עוגת גבינה אם אספיק- אז קרה ואם לא -נקנה לצהרים פרנה במילוי בשר כרוב ממולא, רביולי בשרים מעושנים שקניתי נשאר לי לטגן ברוטב ברביקיו ולקינוח- עוגות במקפיא, גלידה, מה שירצו אנחנו השבת בהרכב מצומצם

למעלה