מה בסירים
לשבת מברכין, פ"ש במדבר?

שריתי76

New member
נוסעים לאמא בע"ה


צריכה להכין מנה עיקרית ותוספת, אבל האמת שאתפנה לחשוב על זה רק מחר בבוקר. עמוסה מאד בעבודה, ב"ה.

בינתיים במקפיא שלנו נערמו הרבה עוגות בחושות כיפיות, מה שמשמח את הילדים והחצי
 
אצלי, לא יאומן, סוג של חמין. לא הכנתי הרבה

מאד זמן ומאד התחשק לי.
זה יהיה חמין קליל עם עדשים ירוקות, גריסים ושעועית לימה.
תהיינה כל מיני תוספות של ירקות כי הבוקר ביקרתי בשוק.
הכול נראה שם כל כך מפתה ומחירי הירקות שפויים, אם כי הפירות מאד יקרים.
 

אמרלדה

Active member
איזה סירים?

אנחנו רק שניים, ומחר בצהרים מסתובבים בעיר הגדולה אז בטח נאכל בחוץ.
הכנתי סלסה עגבניות, שיהיה, ויש סלט חצילים.
השלם הכין מרק עדשים שעוד נשאר ממנו מספיק.

קניתי סלט טאבולה ומושטים אפויים בעשבי תיבול. זה יכסה את מחר בערב.

קניתי גם כדורי קובה אורז קטנים וחמודים מיצרן פרטי שאני מכירה. מחר אכין להם איזה מרק מהיר, ואוציא חזה עוף מהפריז. בצהרים, כשאחזור הביתה, אכין משהו מהיר עם חזה העוף. אלה יהוו את הבסיס לצהרים בשבת, פלוס סלט, וחסל.
 
למעלה