מה בסירים
לשבת פ"ש קרח?

shiri67

New member
שבוע טוב. בקר בקוקי יוצא רך ועסיסי

אחרי שמוכן , נפרש ונכנס לתבנית עם הרוטב.
 
כן. -צלי בקר קוקי - מעולה

אני שמה צלי כתף מס' 5 בתוך השקיקת קוקי ,
מוסיפה פטריות, בצל פרוס ושום קצוץ,
מלח, פלפל, מעט כורכום ופפריקה , קצת בהר / בהרט או חוויאג'
כרבע כוס שמן זית, כוס מים
אם את משתמשת באבקת מרק פטריות ואבקת מרק עוף - אין צורך במלח .
אופציה - אפשר במקום המים להשתמש בכוס יין אדום ייבש
אפשר להוסיף או לא - קוביות תפ"א
קושרים את השקית ושמים בתבנית .
מחוררים קצת במזלג את השקית
ומכניסים לתנור
180 מעלות בערך שעתיים .
יאמי
יש לי תמונה בפייסבוק שלי אם תלכי לאלבומים
 
למעלה