תתחדשי!
ריח הבמבוק הוא חלק מסיר האידוי, הוא לא ייעלם בשטיפה. יש אנשים שלא אוהבים את הריח, אבל לדעתי זה חלק מהקסם... תשטפי כרגיל.
על תחתית הסיר מניחים "משהו" כדי שהרולים לא יידבקו + מרכך מאוד דליפה של ריח הבמבוק לתוצרת. מעל מניחים את התוצרת.
ה"משהו" יכול להיות צלחת, נייר אפיה או עלי כרוב - לבחירתך. צלחת הכי נוח לדעתי וגם הכי מונע ריח במבוק. לא צריך להשאיר רווחים, רק שהקוטר של הכיסוי יהיה מעט יותר קטן מהסיר (נניח חצי ס"מ-ס"מ פחות), האדים עולים.
הרולים אינם נשמרים (לפחות לא נשמרים טעימים), ואוכלים אותם מיד. את יכולה להכין כמות גדולה עם מילוי, להקפיא לפני האידוי, ולהוציא את הכמות שאת רוצה לאכול, ממש לפני האכילה (אין צורך להפשיר, אפשר לאדות קפוא).
רק שימי לב שאת מאדה מספיק זמן (15-20 דקות מרגע שהמים רותחים). תמיד נראה שהרולים מוכנים לפני שהם באמת מוכנים, אבל אם לא אידית מספיק זמן - הם יהיו דביקים.
בהצלחה!