חזה עוף בפסטה
חותכת רצועות,פרוסות, לא עבות של חזה עוף, לתבל במה שאוהבים:גריל עוף, פפריקה, צילי חריף, שום כתוש.
בסיר רחב, מטגנת-סוגרת את החתיכות , שתי דקות מכל צד, ומוציאה.
מטגנת חצאי פרוסות בצל,שיני שום, מוציאה( לא חובה), מכניסה איזה פסטה שרוצה: פתיתים, מאורכים, מקרוני, מסולסל,
נותנת לזה טיגון קל תוך ערבוב, אם הוצאנו את הבצל, אז כאן המקום להחזירו.מוסיפה חצי מכמות המים המומלצת, תמיד ניתן להוסיף , אם חסר.
מבשלת סגור כמספר הדקות שכתוב על האריזה, מוסיפים את הבשר ומערבבים. שוב, לבדוק איך אוהבים את הפסטה. אני אוהבת רכה ולא אל דנטה.
בישול משותף של כמה דקות קטנות וזהו.
כל התהליך לוקח רבע שעה. ויש ארוחה מנחמת.
מתחמם נהדר במיקרו, אם נשאר.