ובכן יש כמה וכמה תנאים..והמון אנשים שלא מרוצים מהתנאים של מיקרוסופוט לכן זה עוד עשוי להשתנות כולם מקווים בעיקר בדור המעבדים, המצב כרגע שיש מעבדים מלפני שנים לא רבות שלא יוכלו להריץ ווינדוס 11 אבל נראה.
מה כן חייב ובדקתי בעצמי על המחשב שלי
1 מערכת מחיצות ווינדוס חייבת להיות GPT לרוב המחשבים כרגע זה על מצב MBR יש תוכנות לשנות את זה או בהתקנה מחדש אפשר.
2 הביוס חייב להיות על מצב UEFI ובו בלבד.
3 צריך מעל 4 גיגה זיכרון ( לא נפח איחסון אלא זיכרון פיזי )
4 דיסק קשיח עם 64 גיגבייט פנויים.
5 Trusted Platform Module (TPM) מגרסא 2.0
6 תאימות ל-DirectX 12 ואילך, עם מנהל התקן של WDDM 2.0
7 יכולת אתחול מאובטח
8 מסך עם רזולוציה מעל 720P
9 ווינדוס 11 הום יחייב רישום למיקרוסופט להפעלת הגדרות ופעולות שונות
בדקתי את זה על שני המחשבים שיש לי במחשב החדש יש לי את כל התנאים אחרי שעשיתי עבודה לסדר מחיצות וUEFI ויש כרטיס מסך מובנה מתאים וכו'...במחשב הישן אין לי. כלומר לא כל מחשב לפי המצב עכשיו יוכל להריץ ווינדוס 11 . מצד שני ווינדוס 10 יחיה עד אוקטובר נדמה לי 2025 עד אז יהיה זמן להחליף מחשבים..
זה מה שהבנתי מה התנאים .
מה עושים בפועל ? יש 4 חודשים בערך להפצה אז תשאלו ננסה להסביר איך משנים מערך מחיצות . איך יוצרים מצב של UEFI איך בודקים ומשנים לTPM 2.0 כמה נפח יש .כמה זיכרון יש לכם ואיזה דור המעבד..וכו'...שתוכלו לדעת מה מצבכם
בהמשך מיקרוסופט תשחרר ( מחדש ) את כלי הבדיקה שאמור יהיה לומר מה לא מתאים ולפי זה לסדר מה שצריך או להבין שאין לכם את הרכיב..יש רכיבים כמו TPM 2.0 שאם רק זה חסר אפשר לרכוש ( זה חלק פיזי שמרכיבים בלוח אם )..
ונקווה לטובת מי שרוצה ווינדוס 11 ולא יכול עם המחשב שירדו המחירים הגבוהים שיש בשל הקורונה..
מה כן חייב ובדקתי בעצמי על המחשב שלי
1 מערכת מחיצות ווינדוס חייבת להיות GPT לרוב המחשבים כרגע זה על מצב MBR יש תוכנות לשנות את זה או בהתקנה מחדש אפשר.
2 הביוס חייב להיות על מצב UEFI ובו בלבד.
3 צריך מעל 4 גיגה זיכרון ( לא נפח איחסון אלא זיכרון פיזי )
4 דיסק קשיח עם 64 גיגבייט פנויים.
5 Trusted Platform Module (TPM) מגרסא 2.0
6 תאימות ל-DirectX 12 ואילך, עם מנהל התקן של WDDM 2.0
7 יכולת אתחול מאובטח
8 מסך עם רזולוציה מעל 720P
9 ווינדוס 11 הום יחייב רישום למיקרוסופט להפעלת הגדרות ופעולות שונות
בדקתי את זה על שני המחשבים שיש לי במחשב החדש יש לי את כל התנאים אחרי שעשיתי עבודה לסדר מחיצות וUEFI ויש כרטיס מסך מובנה מתאים וכו'...במחשב הישן אין לי. כלומר לא כל מחשב לפי המצב עכשיו יוכל להריץ ווינדוס 11 . מצד שני ווינדוס 10 יחיה עד אוקטובר נדמה לי 2025 עד אז יהיה זמן להחליף מחשבים..
זה מה שהבנתי מה התנאים .
מה עושים בפועל ? יש 4 חודשים בערך להפצה אז תשאלו ננסה להסביר איך משנים מערך מחיצות . איך יוצרים מצב של UEFI איך בודקים ומשנים לTPM 2.0 כמה נפח יש .כמה זיכרון יש לכם ואיזה דור המעבד..וכו'...שתוכלו לדעת מה מצבכם
בהמשך מיקרוסופט תשחרר ( מחדש ) את כלי הבדיקה שאמור יהיה לומר מה לא מתאים ולפי זה לסדר מה שצריך או להבין שאין לכם את הרכיב..יש רכיבים כמו TPM 2.0 שאם רק זה חסר אפשר לרכוש ( זה חלק פיזי שמרכיבים בלוח אם )..
ונקווה לטובת מי שרוצה ווינדוס 11 ולא יכול עם המחשב שירדו המחירים הגבוהים שיש בשל הקורונה..