מה בפינה
אם הייתם ...

הפעם הראשונה שהרגשתי ממש בבית בסקוטלנד

היתה אחרי שחזרנו מביקור בארץ. פתאום ישראל כבר לא מה שזכרתי והבית בסקוטלנד הוא בית שחזרתי אליו. המקום הנכון לי. הגענו לביקור בארץ אחרי 10 חודשים.

מחזיקה לך אצבעות שתמצאו את מה שנכון לשניכם, זה לא קל לחיות בתוך המה יהיה? למרות שלא נקרא שכך את חיה, ואם לשפוט ממה שאת כותבת פה מאז שהגעת לניו יורק, הדרך שעשית פשוט מדהימה!!! אני מקוה שאת יכולה לראות את זה.

carlimi

New member
זוכרת את המשבר הראשון

שהיה לי כאן אחרי שהגענו.
זה היה בערך אחרי 6-7 חודשים. ממש געגועים. אפילו היה בכי.
עד כדי כך שקנינו כרטיסים לישראל, לביקור, שלי עם שני הילדים הגדולים.
נסענו לביקור הראשון בישראל אחרי כשנה וחצי בארה"ב.
היינו בארץ כשלושה שבועות.
רוב הזמן היה כיף.
כשחזרנו, הייתה לי שיחה עם בעלי, על הארץ, ועל "פנינו לאן" ....
אמרתי לו בכנות שאני חושבת שזה בכלל לא יהיה כזה רעיון גרוע לחזור ...
אחרי שבועיים עבר לי.
בנתיים אנחנו כאן להישאר.
רוצה לומר - גם אני חושבת שביקור בארץ אחרי תקופה כאן, יכול לשפוך אור על התחושות, לסדר קצת את הדברים בראש.
יש לכם ביקור כזה מתוכנן מתישהו?

בדיוק מנסים לקבוע ולא הולך... בגללי

לא מסתדר לי עם התאריכים, אולי כאשר תהיה פה חופשת חורף או משהו כזה או שנאלץ לחכות עד פסח...

carlimi

New member
לנסוע לישראל בחורף

זה מעולה!
אנחנו גם נסענו ב WINTER BREAK והגענו משלג לשמש הישראלית.
כמעט כל הביקור היה בסביבות 18 מעלות, ואנחנו היינו כל הזמן עם קצר בזמן שמסביבנו כולם היו עטופים במעילים כובעים וכפפות.
זה היה קטע הסטרי.
גם הלכנו לים, והילדים אף נכנסו למים וכולם חשבו שאנחנו מטורפים ...חחח

מעדיפה בקיץ

למרות שהחורף הישראלי גם ככה די קייצי, אבל אני ממש אתבאס להגיע לארץ ולא להיות בים כי ממש מתגעגעת לים
.
נראה מה יהיה- ביקור ראשון שלנו בארץ אז נראה לי שיהיה לחוץ והיסטרי וכבר יש ויכוחים סביב איפה נלון (ביני לבין הבחור כולל התערבויות של כולם מסביב
).

אז... אמרנו שביקור זה כיף?

מהנסיון שלי, בביקור בישראל יש כמה אפשרויות,

לרצות את הסובבים אותנו, או לא להכנס לקטע הזה בכלל. יש גם את כל הקשת בין כמובן, אבל אתם צריכים להחליט מי מנהל לכם את החופשה הזאת, ולהעביר את המסר מאוד חזק.

אחרי הביקור הראשון שלי בארץ (ולמזלי יש רק את המשפחה שלי שזאת חצי צרה) הבנתי שאם אני לא לוקחת את האחריות על החופשה שלי ונותנת לכולם למשוך בחבלים, זה נגמר רע. אז בביקור השני עשיתי תיאום ציפיות:
אפשר להציע לאן לנסוע ומתי, אבל אני מתאמת ומחליטה מה ומתי נכון לנו. אל תגידו לי קבענו

שאני לא יכולה להגיע לכולם. למרות שאני בחופש, ולרוב ניידת עם אוטו, לא רק אני צריכה להגיע לכל רחבי הארץ, ואם רוצים לראות אותנו, אפשר להגיע אלינו.
והכי חשוב, שתמיד יהיה מי שיעלב, ורוב הנעלבים לא באמת נעלבים, אז לא לקחת קשה ולהבין שככה זה.

יש גם אפשרות לזרום בחופשה הראשונה, ואז להסיק מסקנות ובביקור השני להיות חכמים יותר כבעלי נסיון

בכל מקרה, חופשה בישראל היא חופשה בסיגנון מאוד שונה מחופשה משפחתית וצריך לזכור את זה.

וול... עכשיו אנחנו בודקים אפשרות להגיע באוגוסט...

כנראה לעשות טיפול IVF

נראה איך זה עובד ואם זה אפשרי ואיך זה יוצא מבחינה כלכלית- אם יותר שווה לעשות פה או לנסוע לארץ ולעשות שם (ואז הטיפול עצמו עולה לי גרושים, אבל הטיסה בטח תהיה יקרה).
&nbsp
מה שבטוח זה לא יהיה חופשה...

1me too1

New member
לו הייתי......

אם הייתם יכולים לעבוד בכל מקצוע, באיזה מקצוע זה היה? אני מניחה שהייתי בוחרת בהוראה, אולי ריפוי בעיסוק, או קלינאית תקשורת, שאני מניחה שאם היינו נשארים בארץ זה מה שהייתי עושה בסוף.
מה הדבר שתמיד רציתם לעשות אבל עדיין לא הספקתם? לא יודעת.....
אם היה לכם מיליון דולר, מה הייתם עושה עם זה? הייתי קונה בית אחר, לוקחת את בעלי והילדון לחופשה חלומית, מחלקת קצת למשפחה ושומרת לימים קשים.
אם הייתם מקבלים מחר 3 משאלות - מה הן היו?
בריאות ואריכות ימים לכל המשפחה שלי, אושר והצלחה (לכולנו)
אם הייתם יכולים להגיע לכל מקום בעולם, לאן היית הולכים? הייתי מאוד שמחה לבקר באיזה אי אקזוטי (-:

Sinophile

New member
אני חזקה בפנטזיות

אם הייתם יכולים לעבוד בכל מקצוע, באיזה מקצוע זה היה? שאלה מצויינת. דווקא בקטע הזה אני מתקשה לפנטז ולוקה בראליות עודפת

מה הדבר שתמיד רציתם לעשות אבל עדיין לא הספקתם? לטייל בעולם והרבה. כלומר, טיילתי לא מעט אבל רוצה עוד ועוד ועוד...

אם היה לכם מיליון דולר, מה הייתם עושה עם זה? נראה לי שהיינו בונים בית חדש.

אם הייתם מקבלים מחר 3 משאלות - מה הן היו? (1) בריאות לכל בני המשפחה (2) לזכות בסכום כסף נכבד ביותר (50 מיליון דולר ככה?) (3) איזו משאלה עולמית כזו (שלום עולמי? העלמות מגפות? אני נשמעת ממש כמו מלכת יופי
).
כל השאר יש לי

אם הייתם יכולים להגיע לכל מקום בעולם, לאן היית הולכים? יש המון המון מקומות שהייתי רוצה להיות בהם.
ברגע זה הייתי שמחה להיות בישראל ולפגוש את האחיינים שלי וגיסתי שנמצאים שם בביקור ואני מאוד מאוד מתגעגעת אליהם!! יותר בגדול, הייתי שמחה לעבור עכשיו לגור בסינגפור או טוקיו לאיזה שלוש שנים. ובגדול - כאמור, לטייל בעולם!

carlimi

New member
חולמנית שכמוני ....חחח עונה

&nbsp
אם הייתם יכולים לעבוד בכל מקצוע, באיזה מקצוע זה היה?
&nbsp
לא הייתי מחליפה את מה שאני עושה היום בעד שום הון שבעולם!!!
&nbsp
מה הדבר שתמיד רציתם לעשות אבל עדיין לא הספקתם?
&nbsp
לא יודעת אם תמיד, אבל כבר הרבה מאוד זמן אני מאוד רוצה לעשות קורס קרמיקה ... יום יבוא

&nbsp
אם היה לכם מיליון דולר, מה הייתם עושה עם זה?
&nbsp
קונה בית, מכונית חדשה, טיול משפחתי בניוזילנד, ושמה כסף בצד לילדים.
&nbsp
משאלות? לעצב ולסדר לי את סטודיו חלומותי (בבית החדש מהסעיף הקודם
), בריאות למשפחה, ואחת נשאיר פתוחה לספונטיות.

&nbsp
&nbsp

forglemmigej

New member
Q&A

Q: אם הייתם יכולים לעבוד בכל מקצוע, באיזה מקצוע זה היה?
A: באמת באמת? מאלפת דולפינים או סתם עבודה עם יונקים מימיים , יש המון קסם וחן ביצורים הענקיים האלו שנעים באלגנטיות וזריזות כמו רקדניות בלט.
Q: ה הדבר שתמיד רציתם לעשות אבל עדיין לא הספקתם?
A: לכתוב ספר , אולי יותר בסגנון של סיפורים קצרים מה שקוראים נובלות, על כל מיני אנשים שחלפו בחיי ואני טווה להם סיפורים, על דברים שקראתי בכל מיני מקומות ואני גם מספרת סביב זה משהו , הסוגה הזו קיימת בפייסוש יש המון אנשים שכותבים סיפורים קצרים מהממים ומה שיפה בהם שהם לא ערוכים על ידי עורכים קפוצים שמנקים את כל האותנטיות והופכים את זה לספרות טובה.
Q: אם היה לכם מיליון דולר, מה הייתם עושה עם זה?
A: האמת , שומרת בחשבון הבנק וקונה בלי לעשות חשבון כל מה שאני רוצה, אנשים הרבה פעמים חושבים שהם יקנו את רכב החלומות או טיול לאיזה אי טרופי או איזה בית יפה, אבל לדעתי הלא קובעת הכי טוב שיש הרבה כסף בחשבון ואם אני רוצה לקנות מקרר חדש או סמארטפון או לשלם קנס על מהירות שזה יהיה לי בהשג יד ולא אדחה את זה לחודש הבא או זה אחרי או זה אחרי..
Q: אם הייתם מקבלים מחר 3 משאלות - מה הן היו?
A: לקראות את הורי עוד פעם אחת ולדסקס על מה שלא הספקנו
, שאהיה יותר סובלנית, סבלנית , יותר גבוהה, יותר נחמדה , פחות צינית , טוב נו לא חסר
Q: אם הייתם יכולים להגיע לכל מקום בעולם, לאן היית הולכים?
A: יפן נשמעת מדינה קסומה , דרום אפריקה , אינדונזיה,

carlimi

New member
בית חדש

רוצה לקנות בדר"כ מי שאין לו את זה.
קניות בלי חשבון זה גם בהחלט נחמד

החלומות שלי ...

את מיליון הדולר הייתי משקיעה שיעשה כסף חודשי, ככה שלעולם לא יגמר. הייתי עוזרת לבני משפחה עם מה שכסף יכול לעזור בשביל שיהיה יותר קל, והייתי עוזרת גם לאירגונים שתומכים במי שצריך תמיכה.

3 המשאלות שלי הן: בריאות, אושר ומספיק כסף לממן את מה שאנחנו רוצים, ואין לנו יותר מידי בקשות

el condor

New member
תשובות

1. מקצוע: רופא
2. דבר לעשות: ללמוד סקי (בחורף הבא זה ישתנה)
3. מיליון דולר: קונה שתי דירות בארץ. בעוד שנתיים היה לי 2 מיליון דולר.
4. המשאלות: א' לחיות שוב את שנות העשרים שלי עם כל הידע שיש לי היום. ב' להיפתר מבעייה רפואית ממנה אני סובל. ג' שימו לי 100 מיליון דולר בבנק ואני אדאג כבר ליתר.
5. מקום להגיע אליו: מתפתה לענות לחדר ההלבשה של קייט בקניסייל. אבל כדי לשמור על האווירה החיובית ובגלל שמבחינה גיאוגרפית הגעתי להרבה מקומות שרציתי, ולאלה שעוד לא הגעתי, ייתכן מאד שאספיק להגיע, אז את המשאלה הזאת אשמור לצלילה לראות את הטיטניק על קרקעית האוקיינוס האטלנטי.

לו הייתי פירט

אם הייתם יכולים לעבוד בכל מקצוע, באיזה מקצוע זה היה?
בשנים האחרונות החלום שלי זה לטפל במים. ואטסו וכדומה. יום יבוא...
מה הדבר שתמיד רציתם לעשות אבל עדיין לא הספקתם?
לטייל בעולם עם הילדים.
אם היה לכם מיליון דולר, מה הייתם עושה עם זה?
אחרי שהייתי בונה בית עם בריכה לטיפולים בחצר. הייתי שמה בצד ושומרת לטיול בשנה..
&nbsp
אם הייתם מקבלים מחר 3 משאלות - מה הן היו?
1- שימשיך לנו פה בטוב כמו שהתחיל
2- בריאות
3-בריאות
אם הייתם יכולים להגיע לכל מקום בעולם, לאן היית הולכים?
הבית הוא המקום בו הלב נמצא

למעלה