Home & House
אני בדיוק רוצה לכתוב על זה הגיגים...
אבל התובנה הכי גדולה שלי היתה שיש הבדל בין HOME ל- House

האם אתם מרגישים בבית במקום בו אתם גרים היום? כמה זמן לקח לכם להרגיש שם בבית? אם אתם לא מרגישים בבית, למה?
האמת שכן! להפתעתי המעבר לכאן עשה לי תחושה של בית יותר משציפית. אני מאוד אוהבת את הבית הזה, זה הבית הראשון שאני באמת אוהבת. הוא בדיוק כמו שאני רוצה!
כאשר אתם עוברים בית, מה הדבר שעושה את הבית בית?
בעלי מוציא תוך שניה וחצי הכל מהארגזים - זה שאין קופסאות, זה שיש לכל אחד חדר שינה מסודר, אנחנו די מהירים בלארגן בית.
מה שעושה בית זה כשיש תמונות על הקיר!
מה תלוי על הקירות אצלכם בבית? האם אתם שמים תמונות של משפחה, צילומים, איורים,ציורים של הילדים, אומנות אחרת?
רוב התמונות הן תמונות שאני ציירתי פעם מזמן
תמונות משפחה זה קצת פולני עבורי אז אין, למרות שבא לי לעשות איזה משהו עם התמונה של הילדים על קנוואס. נראה...
יש פסל יפה שתליתי על הקיר ובחדר המשחקים הקירות הם chalk paint כך שהילדים יוצרים את האומנות בחדר הזה ואני לא מוחקת.
האם סגנון עיצוב הבית השתנה אחרי המעבר לחו"ל?
כן, בארץ היה לנו ריהוט ישראלי טיפוסי, כל הדירות נראו די אותו הדבר. בניו יורק היה לי באמת מאד contemporary עכשיו קצת התמנתי וזה בין contemporary מאד נקי ולקצת וינטאג'
אבל מאוד לא עמוס.

כשאתם נוסעים לישראל, האם אתם מרגישים "בבית" או שזה רק ביקור מולדת? מצד שני האם אתם נושמים לרווחה כשאתם חוזרים למקום מגוריכם כי שם אתם באמת בבית?
כמו שעניתי לאמא נייחת.
אני כבר לא מרגישה בישראל בבית, מאוד השתניתי, ואני לא מרגישה שייכת - אני מרגישה מאוד תיירת. בביקור האחרון ממש נשמתי לרווחה כשעליתי על המטוס ועוד נשימה ענקית כשנחתנו ב- Raleigh.