מה בפינה
נסיעה עם ילדים.

מה בפינה
נסיעה עם ילדים.

בעקבות השאלה של topgear2, ובשביל לא להתיש, אני מוציאה את "מה בפינה" היום במקום מחר. הנושא הזה עולה המון בפורום, אבל שווה לעלות אותו שוב לקראת חופשות הקיץ (סליחה, אנשי החלק הדרומי של העולם).

נסיעה ברכב:

איך אתם מעבירים את הזמן בנסיעות ארוכות (משחקים, שירים, DVD וכד')

מה אתם לוקחים איתכם באוטו שיהיה זמין?

האם אתם מתכננים איפה לעצור או זורמים לפי מצב הרוח המשפחתי?

טיסה:

מה חייב להיות בתיק יד לטיסה?

מה אתם לוקחים איתכם בשביל הילדים ובשבילכם כך שזמן הטיסה יעבור בכייף?

ובכללי:
איזה אוכל, נשנושים אתם לוקחים איתכם?

האם יש לכם שיטת התארגנות לקראת נסיעה (כל נסיעה)?

בבקשה תשתפו אותנו בטיפים שעבדו בשבילכם או כל נושא אחר שרלוונטי.

מצ"ב שני לינקים רלוונטים לנושא:

עונה

נסיעה ברכב:
איך אתם מעבירים את הזמן בנסיעות ארוכות
בנסיעות אנחנו משחקים כל מיני משחקים כמו I spy with my little eye something beginning with..., או מישהו זורק מילה וצריך למצוא שיר שהמילה נמצאת בו, ואז כולם מצטרפים לשיר.
לבוני יש Game console (מקוה שככה כותבים את זה) כזה קטן עם המון משחקים שנמצא באוטו דרך קבע (אין לי טלפון חכם או טבלטים למיניהם), ויש לה גם חוברות קטנות של חידונים וצביעה עם עפרונות צבעוניים.

מים, מגבונים, טישו, פירות וקרקרים.

אנחנו זורמים. משתדלים לעצור במקום שיש מגרש משחקים או טיול קצר לחלץ עצמות.

טיסה:

דרכונים וכסף

מגבונים, טישו, חליפת בגדים להחלפה לבוני, למרות שהיא בת 8, שאם במקרה צריך להחליף (לא קרה עד עכשיו
) וחולצה ותחתונים בשבילי.
קרקרים, תפוחי עץ, והמון מתוקים, כי לרוב בוני לא אוכלת את הארוחה של המטוס, וזה צריך להשביע אותה. ביום טיסות אני לא דואגת לבריאות, מה שמתאים לה. בקבוק מים קטן שאפשר לרוקן בביטחון ולמלא אח"כ.
אוזניות כפתור, כאלה שנכנסות לתוך האוזן, כי האוזניות של המטוס לא מתאימות לילדים, זה לא יושב להם על האוזניים כי זה גדול מידי.

ספר חידונים, צביעה וכד', ספר קריאה לי ולבוני, Game console, ועוד משהוא שהיא בוחרת לעצמה. הכי חשוב זה טדי, הדובון הכחול שלה שאבא שלי נתן לה לפני כשנתיים, והיא לא יכולה ללכת לישון בלעדיו, למרות שהיא לא נרדמת בטיסה לישראל מרוב אנדרנלין, אבל טדי חייב להיות בהישג יד.

בטיסות הקצרות שלנו אין סרטים/מסכים, בטיסה מלונדון לישראל יש מסכים אישיים וזה נפלא. אנחנו יושבות ורואות סרטים

יש לי רשימות קבועות שנמצאות על המחשב. כמה שבועות לפני נסיעה אני מדפיסה לי דף ומתחילה להוסיף מה שעולה לי לראש כל פעם. כמה ימים לפני הנסיעה אני מתחילה לשים דברים בצד ואורזת לפני הנסיעה. לי זה מאוד נוח, כי עולים לי כל מיני דברים לראש, שאין מצב שאני יזכור בזמן ההתארגנות, אז הכל רשום.

אני חושבת שזהו.

אצלנו

אנחנו נוסעים המון אבל טסים פחות.

נסיעה ברכב:
איך אתם מעבירים את הזמן בנסיעות ארוכות- ראשית ישנם שני מסכי DVD נפרדים פלוס אייפד פלוס 5 אייפונים, כך שתמיד יש מכשיר זמין למי שמשועמם, העניין הוא שזה לעיתים גורם לבנות בחילות ולכן אנחנו משחקים משחקי דרך- למשל I SPY בו מישהי רואה משהו והשאר מנחשים למה היא מתכוונת, או שמנסים לאתר לוחיות רישוי שאנחנו לא מכירים (אפילו קנינו ספר שמסביר לאיזה מחוז או עיר שייכת כל לוחית- תושבי גרמניה והסביבה בוודאי מבינים...), או סופרים לוחיות מסוג X או מכוניות בצבע Y וכו'.

תמיד יש מגבונים, שקיות הקאה, נשנושים שונים ומים. בעניין משחקים כל ילדה אורזתת לעצמה תרמיל עם בובות ושאר שטויות.

לגמרי זורמים. לפעמים אנחנו ממשיכים לנסוע כי הבנות נראות מנומנמות או ישנות, ולפעמים עוצרים כי לאחת יש פיפי ואנחנו מנצלים את המומנטום, וכמובן הרבה הרבה פעמים זה בכלל תלוי במזג האויר והנוף. נקודה יפה תגרור עצירה גם אם לא חשבנו על זה דקה לפני כן.

טיסה:
בגדים להחלפה, אקמול, ספרף דפים לציור ועפרונות. כל ילדה לוקחת איתה תרמיל קטן עם משחקים שהיא בוחרת, אבל בדרך כלל מערכת הבידור ממש מספיקה.

הבנות לוקחות משחקים, אייפון או קינדל, אני תמיד נסחבת עם ספר ותשבצים. וטאקי, כמעט שכחתי - טאקי מעביר לנו שעות של המתנה.

ובכללי:
איזה אוכל, נשנושים אתם לוקחים איתכם? צ'יפס, קרקרים לבחילות, סוכריות גומי, לחמניות, מים. זה רק לנסיעות באוטו. למטוס לוקחים מקסימום מסטיקים או פירות יבשים.

האם יש לכם שיטת התארגנות לקראת נסיעה (כל נסיעה)? אמא אורזת והשאר משתדלים לא להסתובב לה בין הרגליים

מעבר לזה יש לי רשימה קבועה כבר שנים, ותמיד אחרי שאורזים מוציאים כמה חולצות חזרה וזה עדיין יותר מדי, ומשהו קטן תמיד נשאר בבית אז קונים. לא עניין גדול, סך הכל אם יש דרכונים- כל השאר זניח.

noaronen1

New member
עונה

יש סרטים באייפד, יש רדיו פנדורה עם שירי דיסני או שירי ילדים אחרים. כשהם היו קטנים שמענו המון את קריוס ובקטוס ודוד גרוסמן מספר וסבא טוביה. ואם שוכרים רכב אז לפעמים יש DVD ואז ראינו שעווות של קופיקו.
אנחנו מאוד אוהבים את משחק הניחושים - מישהו חושב על משהו וצריך לנחש מה. יכול להעביר שעות. יש לנו גם עשרות עותקים של משחקי הפעלה מישראל שאחד מהם הוא לאוטו, הוא תמיד באוטו ואני שולפת אותו אם אנחנו מגיעים לשיעמומון מוחלט.

קלפים
מגבונים ו- clorox ומגבות נייר
טישיו
בגדי החלפה שאם מישהו יקיא על מישהו
שקית לכל ילד אם מישהו צריך להקיא
כל ילד לוקח לו משהו לנסיעה
פעם היו CD שהם אהבו והיו באוטו, אחר כך באיפוד, היום יש את פנדורה.
דפים
חטיפים יבשים
משהו מתוק

תלוי בלוח הזמנים. בעיקרון אלא אם כן צריך פיפי או לאכול אנחנו יכולים למשוך גם 3 נהיגה

טיסה:
אוכל
מים
בגדים להחלפה
מגבונים
אייפד
אייפון
ספרים - בשנה שעברה קנינו ספרים לנסיעה

האמת שבטיסות הארוכות יש סרטים לילדים עם האייפד, לא רואה ולא שומעת. בין לבין הקטן עם הראש בתוך האייפד. הגדולים לוקחים ספרים.

ובכללי:
קרקרים למיניהם
honey wheat pretzels - אחד האהובים על המשפחה שלנו, ולאט לאט אנחנו מוסיפים אנשים לקלאב הזה
תפוח עץ חתוך לפרוסות
לפעמים עוגיות
מים

כן, אני אורזת וכולם מחכים לי... חחח

לכל ילד יש את הטרולי שלו. הם מכינים את כל מה שלמזוודה על המיטה.
אנחנו בודקים שלא שכחו כלום והם אורזים.
אני אורזת לי ובעלי לו. וגם לקטן שמנסה לבד אבל עדיין צריך עזרה.
אני אורזת את האוכל. אם זה בתוך ארה"ב לפעמים אני קונה מראש כדי לא לבזבז זמן טיול ולפעמים אנחנו מתמקמים במלון ונוסעים לקנות דברים.
אנחנו טסים קל. כל ילד אחראי על הדברים שלו, זה מקל עלינו בטיסות וגם בבתי מלון ונסיעות לכמה ימים.
כשהם היו קטנים הייתי אורזת 2 לילות לפני הטיסה כדי שלא יהיה יותר מדי מטורף בלילה האחרון.

ואצלנו

נסיעה ברכב - כמעט כל נסיעה כאן היא נסיעה ארוכה (למעט נסיעות בתוך העיר) אבל אנחנו מחלקים את זה לנסיעות פחות ארוכות (עד שעתיים) וארוכות יותר
משחקים I Spy בעיקר, מדברים על הא ודא, מתווכחים מה לשמוע ברדיו, כשנגמרת הקליטה של הרדיו מתווכחים איזה CD נשמע, מנסים לנחש מה יהיה השיר הבא, שרים ביחד, מספרים בדיחות. אין מסכים משום סוג, גם מפני שזה מסוכן, אבל בעיקר מפני שנסיעה ארוכה פירושה שאנחנו בחופש ביחד ואני רוצה לשים דגש על הביחד.

מה אתם לוקחים איתכם באוטו שיהיה זמין? מים ומוזיקה. הילדים גדולים מספיק בשביל שלא נצטרך שום דבר דחוף, עושים מספיק עצירות, כל מה שצריך נמצא בבגז' ומה שלא נמצא במרחק כרטיס האשראי

האם אתם מתכננים איפה לעצור או זורמים לפי מצב הרוח המשפחתי? תלוי בסוג ומטרת הנסיעה.

מה חייב להיות בתיק יד לטיסה? ביגוד ליום אחד למקרה שאנחנו נגיע והמזוודות לא. בטיסות לישראל, אם לא עוצרים ללילה בדרך, אז לפחות עושים מקלחת בשדה התעופה כך שלוקחים גם ציוד לזה. וכמובן ספרים.

מה אתם לוקחים איתכם בשביל הילדים ובשבילכם כך שזמן הטיסה יעבור בכייף? מעבר לספרים (בשבילי), גם איזה משחק קלפים/קופסא קטן. הילדים גדולים מספיק כדי להעסיק את עצמם בקריאה, מוזיקה, סרטים ובשינה (ויש הרבה זמן לכל דבר!
)

איזה אוכל, נשנושים אתם לוקחים איתכם? לא סוחבת אוכל. אוכלים מה שיש. מסתדרים.

האם יש לכם שיטת התארגנות לקראת נסיעה (כל נסיעה)? בהתאם ליעד ולעונה אני אורזת, לוקחת בחשבון שהביגוד לא יתאים (למרות שאני מכוונת ליעד ולעונה אם זו נסיעה בתוך נ"ז מזג האויר כאן אף פעם לא משתף פעולה, ואם זה לישראל אז רוב הביגוד שיש לנו לא מתאים ממילא כך שלוקחים רק את המינימום שבמינימום שבטוח יתאים) והמוטו הוא מה ששכחתי נמצא במרחק כרטיס האשראי.

אהבתי את הקלילות שלך, למה אני תמיד מרגישה

שפישלתי עם שכחתי משהוא? אנחנו משפחה רגישת מחיר, ולכן "נמצא במרחק כרטיס אשראי" נכון בתאוריה

לא ידעתי שיש מקלחות בשדות תעופה. איזה מזל.

בהונג קונג יש

וגם בסינגפור, שם יש גם בית מלון *בתוך* שדה התעופה, ואפשר להזמין לינה ב"בלוקים" של 6 שעות. בטיסה האחרונה לישראל לא היה לנו מספיק זמן בקונקשן אבל אם היה הייתי לוקחת גם את המסאז', ובהונג קונג אפשר גם להזמין לינה קצרה באחד הלאונג'ים. הקונספטהוא גאוני ואחרי טיסה של 12 שעות, כשיש עוד אחת כזו לפחות, זה מחייה נפשות.

פעם גם אני הרגשתי כמוך. מתי שהוא האיש שאל בסגנון התוהה הידוע שלו מה כבר את יכולה לשכוח שהוא כל כך קריטי? הדבר הקריטי היחיד הם הדרכונים וכרטיס האשראי
וזה היה רגע מכונן עבורי.

alphadelta

New member
ככה זה אצלינו

איך אנחנו מעבירים את הזמן בנסיעות ארוכות?
לא לפחד משיעמום. גם בנסיעות של 12 שעות אין לנו די. וי. די ברכב. אז מה כן?

יש ספרי אודיו. וכשהיו צעירים יותר יחד עם הספר המתאים. אפשר לקחת שני ספרים זהים מהספריה למרות המבט המשתומם של הספרנית.
כיום פשוט יש שקית מלאה ספרים מהספריה.

תיק נסיעות אישי לכל ילד שהפצ׳פקס שבו שמורים רק לזמני נסיעות ארוכות ברכב. כך שהם מתגעגעים לזה. כל נסיעה נוסף משהו חדש. לא חייב להיות יקר.
מחברת וטושים. מנסיון מר למדנו שקריאונז נמסים בחום של המדבר :(
מפה של הדרך שהם יכולים לסמן עליה.
כשהם היו קטנים יצאנו לדרך ב3 לפנות בוקר. הם נרדמים שוב. מתעוררים לארוחת בוקר בדרך אבל זה אחרי שחל מהנסיעה עבר כשהם ישנו.

משחקי דרך. כמו - אני רואה רואה, בא נספור 10 מכוניות אדומות, 20 שאלות כולי.

מה לוקחים איתכם באוטו שיהיה זמין?

תמיד יש מזון וציוד חירום. אבל מומלץ לצאת מהכב לאכול. התרעננות חשובה.

האם מתכננים איפה לעצור או זורמים לפי מצב הרוח המשפחתי?

שילוב של השניים.

טיסה:
מה יש לנו בתיק יד לטיסה?

בגדים להחלפה, משחקים לדרך. נישנושים, ספרים. אי פוד לספריאודיו. בקבוקים למלא מים אחרי הבטחון.
כשהיו קטנים לקחתי לוח מגנטי עם דמויות מגנטיות ויצרנו סיפורים ועולמות שלמים.

אצלנו

נסיעה ברכב:
לנסיעות של מעל 4 שעות לוקחים DVD נייד עם USB מלא סרטים. תלוי באורך הנסיעה, אם היא עד 8 שעות מותר סרט, אם היא יותר, מותר 2.....
הורדתי לנייד מאות שירים. שירי ילדים בעברית, שירים ישראלים (החל מכוורת ועד עידן רייכמן), שירים מסרטי ילדים (לא רק דיסני מצוייר, מרי פופינס, צליי המוזיקה, ד"ר דוליטל, שהמבוגרים מאוד אוהבים). מאוד אוהבים את פנדורה, אבל לא שומעים שירי ילדים, אחת התחנות האהובות עלינו היא תחנת U2.
משחקי נסיעה אני לא ממש אוהבת ומשתדלת לא לשחק אם אני לא חייבת, eye spy גדול אצלנו, לנחש על איזו חיה, אספור מכוניות. אני מחכה שהן יגדלו ונוכל לשחק ארץ עיר....
לפעמים אני גם מספרת סיפור, בנסיעה האחרונה שלנו ל-LA הקראתי 8 פרקים של הארי פוטר.....

בעלי ואני אוהבים להכיר את המקומות שבדרך, אז בד"כ אנחנו קוראים על כל מקום בו אנחנו עוברים, מחפשים גם בוויקי וגם באתרים של ערים/פארקים.....

יש לנו סלסלה באוטו עם ספרים, מידי פעם אני עושה רוטציה
צעצועים, לכל אחת יש את הבובה שלה, וכל אחת אורזת לעצמה תיק קטן עם ברביות/בובות שהיא אוהבת.
פעם גם הכנו בובות גרב והן הכינו לנו הצגה בזמן הנסיעה
DVD נייד עם USB
במסגרת החטיפים, לכל אחד יש בקבוק מים, ויש בקבוק נוסף למקרה שנגמר המים. תפוחים חתוכים, יגורט, סנדווצי'ים, בייגלה/צ'יפס. הכל תלוי באורך הנסיעה ובכמה זמן היה לי להכין מראש.

אם אנחנו מכירים את הדרך, אז עוצרים במקומות מוכרים.
אם אנחנו פשוט מטיילים, אז עוצרים מתי שבא לנו או מתי שאנחנו רעבים.
לשירותים/קפה עוצרים כמובן בכל הזדמנות

טיסה:
כדור נגד כאב ראש. תחתונים להחלפה. אוכל נ"ג. בובות של הילדות
אנחנו לוקחים איתנו המון תיקים. לכל ילדה תיק גב. תיק לכל הורה. וטרולי לאוכל נ"ג וסוודרים.

אחרי הטיסה האחרונה הבנתי שלארוז תיק כבד לבנות זו טעות ענקית. חוברות, צבעים, בובות, הרוב היה מיותר לגמרי.
אוזניות לכל ילדה. אוזניות כפתור לא מתאימות לילדים, הן כל הזמן נפלו להן מהאוזן, פעם הבאה אני קונה אוזניות בצורת קשת לילדים.
לא הבאנו איתנו אייפד/טאבלט, אולי לטיסות הבאות.

ובכללי:
פירות, סנדוויצ'ים, בייגלה. לטיסות הבאות אני מכינה קציצות ופנקייק, לא מספיק שאוכל של טיסות מגעיל, אוכל נ"ג בטיסות מחריד!!

רשימות רשימות רשימות
ובדיוק כמו נירית, אני מתחילה לשים דברים בצד כמה ימים לפני הטיסה, כל פעם שאני נזכרת....

Mottek

New member
עונה

נסיעה ברכב:
לנסיעות קצרות, יש לנו דרך קבע מוזיקה של הילדים. אוספים של שירים ישראלים לילדים. לנסיעות קצת יותר ארוכות מדליקים גם רדיו.
בנסיעות ארוכות (מעל שעתיים) אפשר גם לראות סרט. עכשיו יש לנו מובנה בתוך האוטו, אבל לפני כן לקחנו דיווידי נייד והילדים ישבו אחד ליד השני וראו.
מעבר לזה כל מיני משחקים בסגנון הI spy, לספור מכוניות בצבע מסויים, לחפש שלטים שמתחילים באות מסויימת וכדומה.
בעבר כשהילדים היו קטנים היינו יוצאים לנסיעות ארוכות בלילה, נגיד ב9 בליליה כך שהילדים אחרי מקלחת והם הולכים לאוטו לישון ובעלי ואני לוקחים תורות בנהיגה. הגענו סחוטים לידע, אבל הילדים ישנו כל הדרך וכמעט בלי עצירות בכלל.

חיתולים ומגבונים, נשנושים וקלפים. עם בן החמש התחלתי לשחק משחק מלחמה. הוא צריך לספור את הקלפים בשביל לדעת מה יותר גדול, אפשר גם לשלב חיבור בין שני קלפים. מומלץ.

גם וגם אבל לרוב זורמים. מסתכלים במסלול ורואים אם יש מקומות מעניינים שהיינו רוצים לעצור בהם ומנסים לתכנן בהתאם לזאת. אם אין משהו מיוחד, אז פשוט זורמים וממשיכים הלאה בנסיעה. זאת אומרת אם הילדים שמחים בתוך האוטו ועכשיו שעת ארוחת צהריים, למה לעצור סתם? נמשיך לנסוע ונעצור כשיתלוננו.

טיסה:
מזמן לא טסתי, אבל החלפת בגדים לי ולכל ילד זה חובה. וכמובן דרכונים וכרטיסי טיסה, ארנק.

כמה משחקים חדשים שלא מרעישים או אם יותר מידי חלקים (למשל משחקים עם מגנטים לנסיעות למיניהם).

ובכללי:
דברים שלא מלכלכים יותר מידי בתוך האוטו. כל מיני bars למיניהם שבדרך כלל לא משארים פירורים. צימוקים גם הולך אצלנו וfig newton

לא, שמה קצת בצד יום או שניים לפני אם אני זוכרת. הכל כבר רשום בראש אז רק צריך לדחוף לתוך תיק וגמרתי לארוז תוך 2 דקות.
אמא שלי מצד שני אורזת מזוודה שלוש שבועות לפני הנסיעה!

נסיעות

נסיעה ברכב:

- איך אתם מעבירים את הזמן בנסיעות ארוכות (משחקים, שירים, DVD וכד')?
למזלי הרב כל הארבעה שלי ממש בסדר בנסיעות ברכב. מגיל צעיר הם התרגלו לנסיעות ארוכות ויודעים להעסיק את עצמם. טיילנו הרבה ונסענו הרבה בטיולים שלנו במזרח, באיטליה ופה בצפון אמריקה (נסיעות לניו-יורק שאורכות כ-12 שעות ברוטו) והן עברו היטב. הילדים לוקחים איתם ספר וקוראים חלק מהזמן, מסתכלים על הנוף, ישנים. עכשיו יש להם גם טאבלטים ואייפודים כך שבנסיעות הבאות אני משערת שיהיה עוד יותר שקט. מידי פעם אנחנו משחקים משחקי נסיעות: בעבר שיחקנו I spy אבל עכשיו זה כבר לא מעניין אותם, משחקים ״נחש את החיה״ (משחק שאלות כן ולא) וכד׳. אני מביאה גם קלפים וגם זה מתאפשר להם לשחק באוטו.

- מה אתם לוקחים איתכם באוטו שיהיה זמין?
כאמור, ספרים, טאבלטים וקלפים ובנוסף בקבוקי מים וקצת אוכל (פירות או חטיפים). אצלי בתיק יש תמיד מספר תרופות בסיסיות, תרסיס חיטוי לפציעות ופלסטרים.

- האם אתם מתכננים איפה לעצור או זורמים לפי מצב הרוח המשפחתי?
לגמרי זורמים.

טיסה:

- מה חייב להיות בתיק יד לטיסה?
כל אחד מאיתנו לוקח תיק גב משלו. בתיק יש לכל ילד בגדי החלפה ומברשת שיניים, הטאבלט/לפ-טופ שלו, דפים וכלי כתיבה/ציור, צעצוע קטן שהוא בחר, חוברות שונות, ספר וחטיף.
בתיק שלי יש גם, כאמור, תרופות בסיסיות וכד׳.

- מה אתם לוקחים איתכם בשביל הילדים ובשבילכם כך שזמן הטיסה יעבור בכייף?
הרבה סרטים על המכשירים השונים וכמו שכתבתי, ספרים, אמצעי כתיבה וציור.

ובכללי:

- איזה אוכל, נשנושים אתם לוקחים איתכם?
משתדלת לקחת נשנושים בלי הרבה סוכר ולכלוך. לטיולים ברכב משתדלת לקחת פירות.

- האם יש לכם שיטת התארגנות לקראת נסיעה (כל נסיעה)? לא. אנחנו ספונטניים בדברים הללו. אין לי רשימות מוכנות או משהו כזה. מה שיש לנו זה הרבה הרבה נסיון בנסיעות ארוכות, גם באוטו וגם בטיסות (מי אמר טיסה של 15 שעות רצוף משנגחאי לטורונטו עם ארבעה ילדים חולים ולא קיבל
). בד״כ אני מכינה את כל מה שצריך לארוז (ערימותש ל בגדים וכלי רחצה) והבעל אורז את התיקים/מזוודות כי הוא אלוף בזה. הוא גם מכין אוכל טיולים (סנדוויצ׳ים, חיתוכי פירות וכד׳).

- בבקשה תשתפו אותנו בטיפים שעבדו בשבילכם או כל נושא אחר שרלוונטי.
אין לי טיפים מיוחדים חוץ מלהצטייד בהרבה אורך רוח. הטיסות הן לא קלות והילדים שלי לא ישנים כמעט בכלל (גם כשמדובר בטיסת לילה) ולכן זה לא קל... אבל שורדים ואפילו חוזרים על זה שוב... הבעיה העיקרית, כמו תמיד, זה הריבים ביניהם ועם זה באמת שקשה לי!!

טאקי

מרב, גם אצלנו הטאקי מככב ומעביר הרבה רגעי שעמום, בעיקר בהמתנות בשדות תעופה. יש לנו המון תמונות משדות תעופה שונים במזרח שבהן אנחנו משחקים טאקי וקבוצת סינים סקרניים מקיפה אותנו

(לטאקי במשך השנים הצטרפו משחקי קלפים נוספים - אנחנו מכורים למשחקי קלפים!).

גם אנחנו מאוד אוהבים טאקי

אנחנו לוקחים איתנו לקמפינג ופיקניקים.
את הגדולה אנחנו מתחילים ללמד מלחמה, אז יש לי גם חבילת קלפים באוטו

אז הנה עוד כמה המלצות:

״שמונה וחצי״, "Race", "5 Crowns״, "SET".
וכמובן כל מה שמשחקים בחפיסת קלפים רגילה.

רעיון

להכין ערכה קבועה באוטו שעוזרת להפעיל את הילדים.
יש את כל החנויות של הדולר (מניחה שיש יותר מאשר בארץ)-תקנו סטוק של מדבקות, צבעים, חוברות צביעה וכו' וכל מיני משחקים מגנטים שאפשר לשחק מבלי שיפלו תוך כדי נסיעה.

אחותי עשתה מעין ערכה כזו בפיקניק משפחתי ונתנה לכל ילד במשפחה המורחבת.

משחקים ווקאלים לדרך

איזה משחקים אתם מכירים לקטנים ולגדולים, שאפשר לשחק תוך כדי נסיעה כדי להעביר את הזמן?

שאלו אותי בגן ונהיה לי בלק אאוט

למעלה