מה בפינה
נסיעה עם ילדים.

משחקים ווקאליים לדרך

"תמצאי לי בבקשה" - מבקשים מהילדים למצוא עץ / ציפור / בית / אוטו ירוק / שלט שמוביל ללונדון... תלוי ברמת היכולת של הילד.
מלים בחרוזים - בוחרים מלה ואז כל אחד בתורו אומר מלה שמתחרזת, עד שנגמרים הרעיונות.
סיפור בהמשכים
מחבואים בדמיון - כל אחד בתורו מתחבא בבית - בדמיון, כמובן - והאחרים צריכים לנחש איפה הוא. למשל, אני מתחבאת בתוך שפופרת משחת השיניים... אפשר כמובן גם מקומות יותר קונבנציונליים, תלוי בילדים וביכולת ההפשטה שלהם.

annadolly

New member
עונה

נסיעה ברכב:
איך אתם מעבירים את הזמן בנסיעות ארוכות (משחקים, שירים, DVD וכד')

לנסיעות ארוכות במיוחד אנחנו לוקחים DVD ניידים. יש לנו שניים לשתי הבנות ולבן יש notepad שם הוא יכול לראות סרטים או להתעסק עם המחשב.
אנחנו גם מאוד אוהבים לשמוע ביחד audio cd עם כל מיני סיפורים.
בנוסף יש סמארטפונים ואייפד, או שאנחנו משחקים במשחקי I spy ודומיהם.

מה אתם לוקחים איתכם באוטו שיהיה זמין?
בנסיעות ארוכות לוקחים אוכל, פירות, שתיה.

האם אתם מתכננים איפה לעצור או זורמים לפי מצב הרוח המשפחתי?
זורמים ומעדיפים לא לעצור בכלל, אלא אם כן זה אמרג׳נסי ואז עושים את זה קצר.

טיסה:
מה חייב להיות בתיק יד לטיסה?
האמת, בגילאים של הילדים שלי כבר לא צריך יותר מדיי כדי לשעשע אותם. לכל אחד יש תיק משלו והוא שם את הדברים שהוא אוהב, ספרים, כלי כתיבה ומשהו קטן לשחק איתו, אבל עם מערכת המולטימדיה האישית שיש בבריטיש, הם כמעט לא נוגעים בכלום. כל אחד רואה מה שהוא רוצה והטיסות האחרונות היו פשוט תענוג לכולם. יכולתי לקרוא ולראות סרט שלם בלי שום הפרעה. האייפד, המק בוק והאייפון נותרו ללא שימוש. בעלי עבד במשך כל הטיסה.

מה אתם לוקחים איתכם בשביל הילדים ובשבילכם כך שזמן הטיסה יעבור בכייף?
ראה תשובה למעלה. שוב, כל החוברות שהבאתי לבנות היו מיותרות.

ובכללי:
איזה אוכל, נשנושים אתם לוקחים איתכם?
אם זה נסיעה ארוכה ברכב, ניקח סנוויצ׳ים, פירות, ירקות, שתיה ואיזה fruit bar או cereal bar.

האם יש לכם שיטת התארגנות לקראת נסיעה (כל נסיעה)?
אני עושה רשימה כמה ימים לפני מה לארוז לי ולכל ילד, ולכלבה (בין אם היא מצטרפת אלינו או הולכת לבית אחר), וברגע האחרון אורזת את כל מה שברשימה. בעלי אורז לעצמו בנפרד.

בבקשה תשתפו אותנו בטיפים שעבדו בשבילכם או כל נושא אחר שרלוונטי.

כאמור, אני אוהבת רשימות. ברגע שיש רשימה אני מרגישה ששלושת-רבעי מהעבודה הושלמה.
כשהילדים היו יותר קטנים, תמיד אהבתי לקנות משהו חדש בכל נסיעה שהייתי מוציאה רק בזמן הטיסה (או נסיעה ארוכה ברכב), בתקווה שעצם זה שזה דבר חדש יעסיק אותם יותר. לפעמים זה זה עבד ולפעמים לא.

me too

New member
נסיעות

בנסיעות באוטו, אנחנו לוקחים DVD, טאבלט, ספרים, מכוניות - הילדון אורז לעצמו מזוודה עם משחקים לדרך. כשהיה קטן יותר לקחנו צבעים, חוברות צביעה, אני מורידה משחקים לטאבלט.
לגבי אוכל - בעיקר נשנושים, יוגורט, שתיה.
לטיסה - שוב טאבלט עם סרטים ומשחקים. הילדון אורז לעצמו משחקים. נשנושים, סטאפי שהוא ישן איתו ושמיכה קטנה (גם באוטו אגב). כשהיה קטן - לקחתי סטוק של מוצצים. בגדי החלפה, מגבונים והחומר במחטא לידיים.
אנחנו שרים באוטו, משחקים I THINK OF SOMETHING ואנחנו שואלים שאלות עד שמנחשים מה זה.
בנסיעה ארוכה, כמו מונטריאול - ניו יורק, אנחנו לוקחים לילה בהלוך ולרוב ניסע אחהצ כאשר הבעל חוזר מהעבודה. בנסיעות קצרות יותר אנחנו זורמים, עוצרים באוטלטים בדרך. זה תלוי בעיקר מתי אנחנו יוצאים מהבית ולכמה ימים אנחנו נוסעים. אם נצא אחהצ, אחרי 6 בערב, נקח מלון בדרך ליעד הסופי
נסיעה טובה לכולכן

משל333

New member
שאלה שבאה לי בזמן!

כל ילד יקח לעצמו תיק ובו הצעצועים שהוא בוחר. בחודשים האחרונים מככב אצלנו המשחק הזה שמעסיק אותם הרבה מאוד זמן ואידיאלי לנסיעות. לטיסה ניקח גם אייפד למרות שנשתדל להשתמש בו כמה שפחות. נשנושים - סנדוויצים, קרקרים, צימוקים.
לגבי נסיעה באוטו, בעבר היה לנו DVD לאוטו, כשהוא התקלקל לא תיקנו. הילדים כבר יותר גדולים ובהחלט יכולים להעסיק את עצמם בעיקר בשיחות בינם לבין עצמם ואיתנו, וגם התבוננות דרך החלון. בדרך כלל עוצרים לפי מה שמתאים באותו הרגע, אם יש משהו מיוחד בדרך או מסעדה ספיציפית שרוצים לאכול בה בדרך כמובן שמתכננים מראש.

למעלה