מה בפינה
“ילדים, קומו, צריך ללכת לבית ספר!!!״

שיגרת הבוקר שלנו

השתנתה לאחרונה, אחרי שאימצנו גורה וחזרנו להתעורר מוקדם בבוקר

ובנוסף, הקדימו אצלנו השנה את שעת תחילת הלימודים וזה ממש מדכא (ועוד לא התחיל החורף). כמו שאולי הבנתם מהכתוב, אני לא (ממש לא) בן אדם של בוקר ...
השיגרה אצלנו משתנה בהתאם להאם בעלי נמצא בבית או לא. כשהוא נמצא הוא מארגן את הילדים בבוקר, מכין להם לאנצ', ארוחת בוקר, תיקים וכו. אני קמה לאיטי להיות איתם קצת, ולתת חיבוק ונשיקה לפני שיוצאים. מי שקם בבוקר צריך גם להוציא את הכלבה (בבוקר זה לגינה) ולתת לה אוכל.
את הילדים מעירים סביב 7, ויוצאים מהבית ב 7:45. הם צריכים להגיע ל LINEUP ב 7:55. אנחנו גרים דקה מבית הספר

כשבעלי נמצא, אנחנו שותים קפה ביחד כשהוא חוזר, שנינו עובדים מהבית, וגם אוכלים צהריים ביחד, ויוצאים יחד לסידורים אם יש. כיף.

איך?!

בערך 60% מהזמן הוא לא בבית ...
אמנם התרגלנו כבר, אבל לא הייתי קוראת לזה אידיאלי

Midriff

New member
אצלנו

אני קמה ב- 6:30 מעירה את ילדת החטיבה שהיא ממש לא אדם של בוקר, אבל צריכה להיות באוטובוס ב- 7:15. עד שהיא מתעוררת ומתארגנת מכינה את הצהריים של שני הילדים, בדרך התיכוניסט קם וב- 7:35 ה- carpool שלו מגיע אם אם זה היום שלי יוצאים להסעות. עד 7:50 כולם כבר פוזרו ואנחנו יכולים להתארגן בשקט. בן הזוג שהוא ממש לא אדם של בוקר קם ב-:7:30 אם לא ממש הפרענו לו ולפני זה לפי רמת הרעש.
כל זה שינוי מאוד משמעותי משנה שעברה בו היא התחילה ב- 8:45 והלו"ז נראה אחרת לגמרי.
ככה שזה יהיה יותר חשוך וקר בבוקר יהיה לה יותר קשה בבוקר ויותר מלחיץ בשבילי. אני שונאת שמאחרים!

סיפור על איחור לביה"ס של הבת שלי

היא הולכת ברגל לביה"ס לרוב, אבל אם יורד גשם, אז בעלי לוקח אותה באוטו. יום אחד יצאתי לפניהם מהבית בידיעה שהוא לוקח אותה. בסביבות 10:30 אני מקבלת הודעת טקסט מביה"ס שהבת שלי לא הגיעה לבית הספר
אחרי שהרגשתי תחילת היסטריה עוברת לי בראש, חשבתי שזאת כנראה טעות, התקשרתי לביה"ס והם וידאו שהיא שם

הסתבר שהיא הגיעה באיחור, המורה הכין את הרשימה אולי קצת מוקדם כי כשיורד גשם הילדים לא מחכים בחוץ ל Line up כשגשום ונכנסים ישר לכיתות וכך קרה.
המזכירה התנצלה מאוד ויאמר לזכותה שהיא מיד אמרה שזאת כנראה טעות ואני לא צריכה לדאוג ובדקה את זה בטלפון מהיר עם המורה של בוני. מסתבר שלרוב ילדים שלא מגיעים לביה"ס וההורים לא דיווחו על כך מראש (אמורים לדווח אם ילד חולה וכד' עד השעה 9:00 למשרד ביה"ס) זה בגלל שההורים לא דיווחו ולכן נשלחת הודעת טקסט ולא טלפון בהול על הבוקר.

alphadelta

New member
בוקר, קדימה בוקר.

הילדים קמים עם שעון מעורר. כל אחד אחראי לוודא שהשני/ה התעורר/ה. הציפיות בבוקר הן שהם יתכוננו לבית הספר ויסיימו את חובות הבית של הבוקר. בינתיים האיש ואני שותים בשקט קפה של בוקר. לפעמים אם הם מוכנים מוקדם אז יש זמן להתכרבל ולפטפט איתם. אני מאד אוהבת בקרים כאלה. ב7 ארוחת בוקר ואז הם יוצאים לאוטובוס. אם אני עובדת מחוץ לבית אותו יום אני לוקחת אותם.

מענין אותי איך זה עובד עם ההסעות

כשאת לוקחת אותם לביה"ס לבד את צריכה להודיעה להסעה או שאם הם לא על הכביש או איפה שהם צריכים להיות האוטובוס ממשיך?

alphadelta

New member
אין צורך להודיע

האוטובוס של בית הספר עוצר בתחנות ידועות מראש (מרחק של 4 דקות הליכה איטית של ילדים בבוקר...) ואוסף קבוצות של ילדים. כך שאין צורך להודיע.

אני בעבר הייתי קמה קבוע לפני השעה 6 בבוקר, גם אם לא הייתי

צריכה...
השינה שלי התחרפנה סופית בהריון ועכשיו כמובן הכל תלוי בקטנה ובשינה שלה.
יש לה הרגל מגונה להתעורר ב-4 לפנות בוקר כל יום. לפעמים מתעוררת גם לפני כמה פעמים אבל תמיד תמיד ב-4 לפנות בוקר ואז מאכילה ומשכיבה שוב לישון אבל כבר עירנית מידי לחזור אז אפשר לומר שהשעה הרשמית שלי בימים אלו היא סביב 4 לפנות בוקר.
&nbsp
אוהבת את הבקרים שלי רגועים. בעלי בד"כ לוקח את הקטנה בבוקר כדי שאוכל להתארגן ברוגע מבחינת צחצוח שיניים, ארוחת בוקר וארגון התיק שלה. זה די מקל כי ככה אני עושה את זה בראש שקט וברוגע יחסית.
&nbsp
יש לנו לו"ז מרווח אבל כמעט כל יום יש פעילות או חוג אז זה בד"כ סביב זה. משתדלת שיהיה בוקר רגוע והפעילויות יותר מאוחר וככה הגברת הצעירה מספיקה לפחות שינה אחת בבית ומשם מתקדמים.

אני זוכרת שבתקופה שהייתי בחופשת לידה,

כשבוני היתה בת כמה חודשים, הייתי נכנסת להתקלח רק אם היה עוד מישהו בבית
אף פעם אי אפשר לדעת כמה זמן עומד לרשותך. נהדר שיש לך את הזמן בבוקר שבעלך עם הפיצית.

חח זה רק 10 דקות בבוקר, לא צריך להגזים

אבל כן- זו בערך הארוחה היחידה שאני מצליחה לאכול מסודר בשעה נורמלית יחסית.
&nbsp
אתמול הבעל חזר ממש מאוחר והגברת הצעירה התעוררה כל כמה דקות עד לשעה מסוימת כך שאפילו לא הגעתי להתקלח. כשהוא חזר כבר הייתי גמורה מידי אז היום עשיתי מקלחת זריזה על הבוקר. לפחות עכשיו מרגישה רעננה

למעלה