המשך...הפעם חפצים ואביזרים...
מכיוון שאין לי כרגע בראש חפצים ואביזרים ברי השוואה ....ושלא אכתוב בכל זאת..(זה החא, לא יתכן..
) - אני מוסיף כאן רשימה של חפצים ואביזרים ש"זרקו אותי לקנטים" כשנזכרתי בהם (כמו ה"חוקן" מקודם).... "פרימוס" (על גז), כמו למוכרי הגרעינים וה"מלבי" בפחיות... "בגדי אתא", גם לבנים מצחיקים כמו הגופיות והתחתונים באפור לגברים... "חזיות עם שרוכים וברזלים"...ואיך שנאבקנו בזה
.... "פיירסייד", תנור החימום על נפט.... "פילקו", המקרר החשמלי הראשון שראיתי.."ווסטינגהאוז", היה השני... השכנות הרכלניות היו מתלחששות מקנאה כשראו משפחה מקבלת מקרר כזה... גם ידענו את תוכן הדברים... "דליה", סבון הכביסה והמטבח, הקוביה המפורסמת... "אמה", נוזל הכלים המפורסם והסיסמא המפורסמת" כל אישה בוחרת אמה (במלרע
..) - כל אישה יודעת למה".... "שערים קטנים"/"סטנגה"/"שבע אבנים" ועוד, משחקי ילדות.. "מכנסי התעמלות עם גומיות", לבנות - נגד הצצה... "נעלי התעמלות", רק "המגפר". מי ידע מה זה "ריבוק" , "נייק" וכד´?? "מגפי המגפר", להשפריץ בחורף בשלוליות...כמובן שקנו לנו אותן בסוף החורף שעבר "סוף עונה"...במידה של שני מספרים יותר...... "כף נעליים". מישהו עוד משתמש בזה ??? "סמובר",לתה וכד´...ויש לי אחד מקסים כזה בבית............. "נקה-7", בתקופה יותר מאוחרת...של הפרסומות ב"גל הקל".... שבעקבותיו יצאה האימרה של הבנים: "אם אין את לי - ידי לי..."..... ....יבואו עוד....רגע, גם אתם יכולים להוסיף....