מה ב WISH LIST שלכן?

צונית

New member
מה ב WISH LIST שלכן? ../images/Emo230.gif

לא זוכרת אם כבר היה לנו שרשור כזה פה או לא, מה גם שאני בטוחה שזה השתנה די הרבה מאז...
אז מה נמצא בWISH LIST שלכן? איזה לקים אתן הכי רוצות אבל אין לכן כי עוד לא הספקתן לקנות/יקר/אין בארץ/לא נמכר באינטרנט/סיבה אחרת... (מחק את המיותר) אבקשכן להוסיף תמונות מרחבי האינטרנט, כולנו רוצות להיחשף ללקים חדשים!
יאללה, שרשרו נא... בין אחד לשלושה לקים שאתן ממש רוצות לקנות ועוד לא עשיתן זאת! צאו לדרך!

צונית

New member
#1 - אתן כבר יודעות

Essie - Cute as a button (תמונה אחרת שלו) שלמות! דבר ראשון שאני אזמין כשתיכנס משכורת בע"ה.

SimplyMe1

New member
אני איתו עכשו..מחזיק יופי מיום שישי אחה"צ

זה כולל אכילת בשר בידיים(על האש בשישי),משחקים בצעצועים ומשיכות של איזה כלב חמוד ביום שבת,ועזרה בנקיון הבית לקראת חג פסח 2 שהיה השבוע..הכפתור הורוד עדיין מחזיק סבבה בלי צורך לשפצר אותו.

צונית

New member
#2 NFU OH מספר 50

הלקים של NFU OH עושים לי פרפרים בבטן, בחיי. כל פעם שאני רואה תמונה שלהם אני מתרגשת מחדש. את 50 אני הכי רוצה כי הוא נראה מתאים גם לבהירים וגם לכהים, ויש לי חולשה לסגול. אבל תכלס, גם 51 ו52 הורסי בריאות ויש עוד כמה שלא הייתי מדלגת עליהם אם היה לי מספיק כסף ונגישות למוצר.

Ultra marine

New member
אני חושבת שאת צריכה להתבייש בעצמך!

בדיוק את מה שאני רוצה? חוצפנית! ואגב, למה לומר לא נגיש? אם את מספיק נגישה לראשל"צ הם יכולים להיות שלך..
חודש הבא... חודש הבא... (זאת התוכנית שלי לפחות...) ואגב, אצלי זה ה 51-53 (ה 53 הוא תכלת מיוחד כזה) 53 -> http://4.bp.blogspot.com/_3QwOQ9KkdW8/SGQicr63D5I/AAAAAAAAAzE/VOgS4iG_378/s1600-h/nfuoh53.jpg

רוני325

New member
והמחירים הם מה שכתוב בשרשור של אולטרה מרין?

55 ש"ח? לא ראיתי אותם באיבי ממש יקר.

Ultra marine

New member
לקח לי שעה אבל מצאתי את השרשור...

תגלית שחשבתי שאני היחידה ששותפה לה. שמעתי שהיו בעיות עם משלוח אז לכן אני חושבת שאם כבר אז איסוף עצמי. http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2177&MessageId=139649759 והנה הקישור למקום שמוכר אותם http://www.all4woman.co.il/Catalog.asp?T1=4&T2=7&IsShowOneCat=0 התענוג עולה 63 ש"ח (המחיר באתר לפני מע"מ)

נופ ר

New member
הגוון בבקבוק נראה שונה לגמרי

ממה שיש בציפורניים שלה הייתכן שהיא שמה לק אטום ומעל זה את הלק הזה?

צונית

New member
כן

זה בעיקר מה שעושים איתם, לא ראיתי עדיין סווטצ'ים שלהם לבד. שמים אותם על כל מיני צבעי לקים והם מוסיפים עומק, משנים גוון וזוהרים בכל צבעי הקשת

נופ ר

New member
הבנתי אז ההתלהבות שלי ירדה מהלק הזה

התלהבתי מהגוון עצמו שיש על הציפורניים בסווטצ וזה מהמם...

Ultra marine

New member
יתכן מאוד

זה מה שאני שונאת ברוב הסווצ'ים של Nfu.oh לרוב שמים לק שחור (או כהה אחר) בכדי להראות איך הלק בולט מעליו. הם כאילו נחשבים "אפקטים" ולא משהו בפני עצמם. וממש קשה למצוא סווצ'ים נורמליים שלהם. כי כל אחת עושה סווץ' עם גוון אחר מתחת (לרוב שחור אבל לאו דווקא) ואז מה אנחנו אמורות להבין מזה?

נופ ר

New member
זה באמת באסה

ולפי מה שאני רואה זה כמעט אותו לק רק שהגוון של הנוצצים שונה בכל הבקבוקים

Ultra marine

New member
אהם, לא יודעת,

אם תסתכלי אצל סקרנג'י יש כל מיני גוונים שונים. אבל את אילו הכי אהבתי..

צונית

New member
#3 Misa - Toxic Seduction

לא יודעת מה יש בלק הזה ש"תפס" אותי מהתמונה הראשונה שראיתי. הוא נראה פשוט אדיר והוא היה הראשון ברשימה שלי מאז תחילת הגלישה בבלוגים. אבל טראנס לא מחזיק את הלק הזה כי הוא היה מקולקציה מוגבלת. רק לאחרונה נפתחתי לאפשרות של להזמין מאתרים נוספים אז אני הולכת לערוך חיפוש נוסף, אולי יום אחד הוא כן יהיה ברשותי.

JAP Noa

New member
יש כל כך הרבה..../images/Emo7.gif

נראה לי אני פשוט אנקוב בקולקציות. ולצערי, הן כולן של Essie. (התמכרות מוצלחת לא מחליפים..)

למעלה