מה ב WISH LIST שלכן?

JAP Noa

New member
Essie Resort Collection ../images/Emo99.gif

הבז'-מוקה-קפה-אני לא יודעת לתאר את הלק הזה, נראה לי הכי מיותר מבין ארבעתם, ואני כבר לא יכולה לחכות שהם יצאו כי אני ממש חייבת את הכחול והטורקיז, ואני גם דיי אשמח לורדרד סגלגל הזה.

JAP Noa

New member
Essie Neon Collection.../images/Emo47.gif

אני מניחה שרובכן בטח חטפתן בחילה מהצהוב והכתום הניאונים, אבל הם ממש מצאו חן בעיניי כבר ממש מזמן, ומאחר שגיליתי שגדל לי התקציב וממש בא לי להשקיע בלקים, כנראה שבקרוב הם יצטרפו לקבוצה. הם מיוחדים ממש לדעתי, ומתאימים לימים האלה שבא לך לעשות הכל רק לא להשתלב במסגרת. בקיצור, מעולה בדיוק לסופ"שים בצבא, שרק בא להעיף את הלק התקני ולהתפרע.

JAP Noa

New member
OPI - Pink Collection..../images/Emo23.gif

כן כן, בסופו של יום, תנו לי את אוסף הלקים הורודים הבלתי נגמרים שלי, ואני עדיין ארצה עוד. ויחסית לזה שורוד הוא הצבע האהוב עליי, בהחלט אין לי מספיק. הצבעים נראים מדהימים, והם חלקם גם תקניים לצבא ככה שזה בהחלט פלוס אדיר.

lilo4

New member
חשבתי שרק אני כזו

אני תמיד רודפת אחרי "הוורוד המושלם". לפחות בתקופה האחרונה הדחף הזה קצת נרגע....

פנרה

New member
../images/Emo99.gif

בכלל לא מזוויע! יש לי את כל הקולקציה הזו היא מ 2008, וכן את כל קולקציית הניאון של 2009. הצבעים היו ממש כייפים, קיציים ואכן שוברים שגרה....

סקרמנטה

New member
נכון לעכשיו: שיק 442, 238, 315, 204

כנראה שאני היחידה בפורום שמעדיפה לקנות יותר לקים זולים וזמינים מאשר מעטים ויקרים...
אז 442 הוא אדום קורלי, 238 הא אדום ורוד תות (או משהו כזה), 315 סגול חציל כהה מאוד, 204 לילך פסטלי קרמי. ולמה כתבתי "נכון לעכשיו"? כי כמו שאני מכירה את עצמי, כשאגיע לסטנד של שיק אז שוב אבחן את המבחר ואשנה את דעתי בפעם ה-900 (או משהו כזה)...

גם אני קונה שיק - זה זמין לי וזול לי

ובקרוב יביאו לי מחו"ל כמה שאני ממש רוצה......

צונית

New member
לא הייתי אומרת שאת היחידה

פשוט עבור רוב הבנות, הלקים של שיק לא מספקים את הסחורה מבחינת מרקמים, גוונים וחידושים. אני יכולה ללכת לסטנד של שיק ולמצוא שם עוד גוון או שניים שיעניינו אותי, אבל הרוב די חוזר על עצמו ודי משעמם. 90% מהלקים הם במרקם קרם ואלה שלא, במרקם פרוסט. מה עם איזה שימר? נצנצים? משהו חדש שיעורר עניין?

foggy night

New member
נדמה לי שראיתי אתמול בניו פארם

צבעים של שיק שאני לא מכירה, אולי חדשים? אבל סירבתי לקנות כי 17 ש"ח ללק של שיק זה שערוריה. אני צריכה לבקר באיזו "שכונתית" ולבדוק שוב את העניין.

צונית

New member
שערוריה indeed!

ומה שנורא פה זה שנשים באמת קונות את הלקים האלה במחירים האלה! 17 שקל! זה כמו צ'יינה גלייז או קולור קלאב כולל משלוח!

למעלה