א אלמרה New member 4/1/06 #29 איך אבל איך הגעתם לחטיפים? מדובר פה בנושא חשוב והעדפות ברורות לענין חשוב...
V Vdrums New member 5/1/06 #36 ברור!!! שילוב מנצח! חובה בכל מסיבה יחד עם רבעי פיתה+חומוס+מלפפון חמוץ!
נ נימשון New member 4/1/06 #19 רואה מה זה... כל מה שאומרים על הפולניות שקר וכזב, אני גם פולניה וגם יודעת מה הם מחפשים באמת
ד דולפין סגול New member 4/1/06 #25 אני מעדיך מישהי לרכב עליה לכוכבים ואם היא קלה לא איכפת לי שתרכב עלי
ר רגע אמדוד לי New member 4/1/06 #32 ושוב אני תוהה ביני לבין ביני.... האם אתה כותב - והמוח אומר : "תרשום תרשום... אני אצטרף אליך יותר מאוחר...." מה נהיה ?
ושוב אני תוהה ביני לבין ביני.... האם אתה כותב - והמוח אומר : "תרשום תרשום... אני אצטרף אליך יותר מאוחר...." מה נהיה ?
ל לחם פיט New member 6/1/06 #40 אני מעדיף... בחורה שתהיה קצת ביישנית וחננה מבחוץ אבל שתהיה סקסית וחרמנית עם דמיון פורה בחדרי חדרים. ותמיד תמיד מישהי לרכב עליה ושבחיים היא לא תרכב .
אני מעדיף... בחורה שתהיה קצת ביישנית וחננה מבחוץ אבל שתהיה סקסית וחרמנית עם דמיון פורה בחדרי חדרים. ותמיד תמיד מישהי לרכב עליה ושבחיים היא לא תרכב .