מה גברים רוצים?!?!?!?! אני רציתי רק

chucha25

New member
מה גברים רוצים?!?!?!?! אני רציתי רק

מה גברים רוצים?!?!?!?! אני רציתי רק סקס... גברים/נשים - אנא עזרו לי להבין איפה טעיתי פגשתי גבר מקסים, השיחה זרמה היטב, היתה משיכה, והיה ברור שלשני הצדדים אין כוונות רציניות היה סקס - מדהים! לילה אחד. לי זה נוח כי יחסית סומכת עליו וזה גבר-גבר, לא ילד. ורק רוצה קצת כיף על הדרך... הבהרתי לו שלא זקוקה לשום מחוייבות מצידו, רק סקס. ועדיף הרבה. ואז רציתי שיבוא היום. "אולי" ומאוחר יותר "אין לי כח"... חשבתי שהיה לנו טוב? "מדהים. מה הקשר?" אז אולי מחר? "אולי. אל תלחיצי" מה הקטע???? הוא אוהב סקס, אני אוהבת סקס, היה לנו טוב ואנחנו גרים קרוב. מה כבר רציתי? הצעת נישואין? להכיר את ההורים???? רק קצת הנאה הדדית לשעה קלה. ועכשיו הוא גורם לי להרגיש מלחיצה... what the fuck m i doing wrong??? יש לציין שהסקס מלכתחילה היה ביוזמתו אחרי שהוא הצהיר על ביצועיו הגבוהים ... אז מה, אני אמורה לשכב במיטה חרמנית-רצח ולחכות שגם להוד מעלתו אולי יתחשק? העיקר מתלוננים על נשים שמתחמקות מסקס... (אין מה לשלוח לי מסרים עם הצעות אישיות, אני לא עונה)

אולי את פשוט

לא היית טובה במיטה? תחשבי על זה,רצית רק סקס וגוד טיים נכון? אם הוא מתחמק גם מזה,אולי פשוט לא ספקת את הסחורה
גם אופציה,קחי בקלות

chucha25

New member
אין מצב...

כלומר יש מצב, אבל ממש לא סביר. הסדינים עלו באששששששששששש. והוא הביע רצון ברור לחזור על זה... חוצמזה שכבר אמרתי לו שאם לא מתאים אז שיגיד, אני לא אפגע, מעדיפה לדעת את האמת... התגובה שלו הייתה "תרגיעי"... (שונאת את תשובות כאלה!) בקיצור נראה לי שהוא שם אותי על אש קטנה למתי שיתחשק לו וזה מטריף לי את השכל!

אז את יודעת את התשובה

לא על אש קטנה,אבל הוא יראה אותך רק שהוא ירצה סקס,ויבוא לו,ולא מתי שלך בא. במקום שזה יטריף אותך,אם זה סוג הקשר שאת מחפשת,ואין לך בעיה עם זה,צאי לצייד חדש,ותנסי הפעם למצוא משהו שיבוא לו בערך כמו לך,או יותר, או לפחות בזמנים שלך מתחשק.

אולי באופן מפתיע

מסתבר שאף אחד לא אוהב שמתייחסים אליו כאל אובייקט מיני - גברים ונשים.. אולי זה מפחיד אותו - המיניות המשוחררת הזאת - מעיין זיקפה בהזמנה... אולי הוא עדיין רוצה להרגיש זה שקובע את המתי והכמה אולי ואולי ואולי..... מי יודע ? אישית - מה שאותי מפתיע (וכאן בהחלט המדיום הוא המסר...) הוא - שכשבחורה תכתוב את הדברים האלה - היחס יהיה משועשע, חייכני - ולראייה - אין מה לשלוח מסרים.... אבל עם גבר היה רושם את זה - הוא היה נחשב לסוג של בהמה

chucha25

New member
מתה על השיר הזה...

אז אם ככה מה באמת גברים רוצים? סקס ממישהי שלא רוצה סקס? חזרנו לרצון העתיק רק לכבוש את מה שאיננו רוצה להיכבש? נמאאאאס!!! וההפסד כולו שלו - ושל המין שלכם... כבר תכננתי לנו כ"כ הרבה עינוגים... לטפל בגוף היפה שלו מא' ועד ת'... כשאשה מרגישה בנוח במיטה - אין דבר שמתעלה על זה. grrr. שונאת לצאת לציד, שונאת לחפש משהו נורמאלי מתוך כל הבררה עד שמצאתי גבר אמיתי שיודע לענג עד הסוף, וש(כנראה...) לא פסיכופט שצריך לפחד מלהזמין הביתה... אוף. אני יודעת שאני קוטרית, אבל נמאס לי מכל המשחקים המטומטמים האלה!

שאלת מליון הדולר....

כנראה אותו דבר שנשים רוצות : שלום עולמי קץ לרעב ו- 150000 דולר בשטרות לא מסומנים.... מה גברים רוצים - מה נשים רוצות... כתשהיה לזה תשובה אחת - סביר שהעולם יתפוץ שניה אחרי... כח אחד רוצה להרגיש כובש - אבל מכאן ועד לכבוש משהו שלא רוצה להיכבש ? נראה שבשפה פשוטה קוראים לזה אונס... אז לא נראה לי שזה הסיפור... כמו כולם - אנשים רוצים להרגיש שהם מרויחים את השכר שלהם בעבודה קשה.. אבל - למה שלא תמצאי באמת מישהו אחר ? איכשהו אני מאמין שלאור הנ"ל - זה לא יהיה כל כך קשה לך

magenta73

New member
אם מדובר

בסקס בהסכמה כללית ואז אחד מהצדדים משחק משחקים, אני לא חושבת שהיתה דיכוטמיה כזו של לחייך אם זו אישה ולקרוא בשמות מן החי והצומח אם זה גבר. אני לפחות הייתי עונה בדיוק אותו הדבר...

magenta73

New member
כן.

זה בדיוק מה שאת אמורה לעשות. לחכות להוד רוממותו עד שלו יתחשק. הוא משחק כאן על שליטה. אם הוא פוחד שאת כן רוצה משהו יותר רציני, אם הוא לא אוהב שיתיחסו אליו כמו אוביקט מיני, אם הסקס היה לא משהו, כל הספקולציות הללו, לא יודעת כמה הן יעזרו... הוא רוצה שדברים יקרו בקצב שלו ובשליטה שלו. זה מה שנראה לי. ובכל מקרה, אל תלחצי עליו.

הכי מעצבן זה

שהוא גורם לך להרגיש מלחיצה. אם גבר נרתע שאני אחת שיוזמת (בגבולות), ובדרך גם חושב שבגלל שאני מהסוג היוזם (גם פגישה, לאו דווקא סקס) אני אוטוטו נופלת לרגליו ועוד משיחת טלפון אחת אז זבש"ו ואיך אומרים? NEXT! ובטח ובטח סקס שזה ממש לא משהו שקשה למצוא.

chucha25

New member
לצערי

לדעתי, סקס טוב (מאד...) עם גבר אמיתי שגם מושך אותך וגם את סומכת עליו (וגם אין סכנת התאהבות, כך שזה מושלם ליזיזות...) - כן קשה למצוא. הוא מאד מעצבן אותי, אבל אני כן סומכת עליו בדברים הבסיסיים... אבל החלטתי לשכוח ממנו. שילך לחפש...

אני לא מבין משהו....

הנה יש גבר שלא מחפש רק זיון - או שלא קופץ על העגלה הזאת... וזה נראה מוזר ?? אם הוא לא משמש עבורך שום דבר מאבר (זאת לא טעות פרוידנית...) אז למה את כל כך מתרגזת ? הוא גבר - הוא אמור להיות חרמן 24/7... הוא צריך להיות מוכן לזיון ברגע שמנפנפים לו ברבע פיטמה... הכל תקין ?? מה קרה ? "אין סכנה להתאהבות".... את זה לא שמעתי הרבה זמן... המודד לי הזה צודק... בבקשה : מה נשים רוצות?!?!?!?! אני רציתי רק סקס... גברים/נשים - אנא עזרו לי להבין איפה טעיתי פגשתי בחורה מקסימה, השיחה זרמה היטב, היתה משיכה, והיה ברור שלשני הצדדים אין כוונות רציניות היה סקס - מדהים! לילה אחד. לי זה נוח כי יחסית סומך עליה וזאת קוצה-קוצה, לא ילדה. ורק רוצה קצת כיף על הדרך... הבהרתי לה שלא זקוק לשום מחוייבות מצידה, רק סקס. ועדיף הרבה. ואז רציתי שתבוא היום. "אולי" ומאוחר יותר "אין לי כח"... חשבתי שהיה לנו טוב? "מדהים. מה הקשר?" אז אולי מחר? "אולי. אל תלחיץ" מה הקטע???? היא אוהבת סקס, אני אוהב סקס, היה לנו טוב ואנחנו גרים קרוב. מה כבר רציתי? הצעת נישואין? להכיר את ההורים???? רק קצת הנאה הדדית לשעה קלה. ועכשיו היא גורמת לי להרגיש מלחיץ... what the fuck m i doing wrong??? יש לציין שהסקס מלכתחילה היה ביוזמתה אחרי שהיא הצהירה על ביצועיה הגבוהים ... אז מה, אני אמור לשכב במיטה חרמן-רצח ולחכות שגם להוד מעלתה אולי יתחשק? העיקר מתלוננים על גברים שמתחמקים מסקס... (אין מה לשלוח לי מסרים עם הצעות אישיות, אני לא עונה) נכון נשמע טוב ???

chucha25

New member
../images/Emo3.gif למי אתה קורא עגלה, יא סוס?...

הנה אישה שלא מחפשת רק אהבה - וזה נראה מוזר?!... למה זה מוזר ה"אין סכנה להתאהבות"?... גם לנשים לא תמיד בא קשר מחייב, לא תמיד בא להיקשר רגשית. לפעמים אנחנו רק רוצות לשחרר לחצים... להתענג... ובדיוק אז זה חשוב ה"אין סכנה" הזה... כי אם אני אתהב ביזיז אני פשוט מזוכיסטית. למה אני מתרגזת? כי נמאס לי מהצביעות הזאת. נמאס מהמשחקים. בדיוק בגלל שגברים "אמורים" להיות חרמנים 24/7. הוא העיד על עצמו שהוא "אדם מאד מיני", אז למה? למה זה טוב?... למה להיות סתם טיזר?

למי קראת הומו ??? ../images/Emo13.gif

שיהיה ברור - אני לא אמרתי מוזר לגבי מישהי שמחפשת זיון נטו - יש הרבה כאלה ואין שום דבר רע בזה - "זיון" הוא עדיין לא נחלתם של הגברים בעוד שעל "לעשות אהבה" אין מניות רק לנשים... הטענה היחידה שהעלתי (אם כבר...) היא - מה אכפת לך ? אם מראש הגדרת את הבחור ה"מאוד מיני" (היה יכול להיות יותר נחמד אם הוא היה מאוד מקסי... - אבל מה אני מבין.....) כסטוץ - והתכנסנו כאן למען מטרות מאוד ברורות - מה לכל הרוחות אכפת לך ? מה הבעיה למצוא מישהו אחר ? הרי לא נקשרת אליו ? לא התאהבת ? לא חיפשת משהו מחייב.... אז נפלת על טיזר.... מי ישמע ודרך אגב - מנסיון אישי שלי - זה בדרך כלל נובע מזיון רע... בלי קשר למספר הכבאים שהיו צריכים כדי לכבות את סט המצעים החדש מורדינון....

רק עכשיו במבצע ../images/Emo13.gif

תראי...בואי נקצר עיניינים,ונקל לך על החיים. את כותבת שאת רוצה להשתחרר,להתענג.. ונמאס לך מהצביעות והמשחקים של גברים נכון? יש דרך מאד קלה לטפל בחרמנות האין סופית שלך,קוראים לו ה"רולס רוייס" - ויברטור גדול,עוצמתי,בעל כמה מהירויות... בא לו כשלך בא.. לא משחק משחקים... משחרר ומענג... ולא מפריע לו הסיגריה שאחרי.... עכשיו במבצע
אחותי,עשי טובה..תקני לך אחד כזה,כנסי למיטה,ודברי איתנו אחרי :)

chucha25

New member
הלוואי והייתי לסבית...

אבל אני לא. כמו שגברים בדר"כ לא מסתפקים בלעשות ביד, גם אנחנו לא תמיד יכולות להסתפק בצעצועים. במקרה יש לי צעצוע מעולה אבל אין כמו הדבר האמיתי - ואני לא מדברת על הזין. אין כמו המפגש עצמו ... (אם הוא אכן מוצלח). יש סיבה שיש לנו עצבי-חישה על פני כל הגוף... יש סיבה שיש לנו לשון שפתיים צוואר אצבעות ועוד ועוד... והם ממש לא שם רק כדי שנתפקד בחיי היומיום... לפעמים אוהבים בלב, ולפעמים אוהבים דרך הגוף.

magenta73

New member
חם לי...../images/Emo178.gif

כאשר את נכנסת למיטה עם משהו, בלי מחויבות, גם אם זה טוב, גם אם שני הצדדים יודעים שאין מחויבות, ובמיוחד אז... אין ברירה אלא לקבל את העובדה שמדובר בשני צדדים, ויש צורך ששני הצדדים ירצו אותו הדבר... באותה ההסתברות. אקיצר, את מבואסת, אפשר להבין, אבל וואלה... ובגדול, עזבי אותך... את רכושנית קצת בשביל משהו שאמור להיות ללא מחויבות.

למעלה