מה גברים רוצים?!?!?!?! אני רציתי רק

chucha25

New member
צודקת...

אני מניחה שזה בגלל שאני בעצם מזייפת אהבה... זה אף פעם לא יכול להיות מושלם...

orrin

New member
מזייפת אהבה???

זה יותר או פחות מלזייף אורגזמה???

neuron

New member
אולי באמת אין לו כוח???

עייף מהעבודה, הצטננות קלה, קרה לו משהו מבאס, או סתם עייף מהחיים

neuron

New member
ואחרי קריאה של התגובות כאן,

אנשים, תפסיקו להיות נויירוטיים!! וחג שמח לכולם

ממממ...אז ככה..

זה שלא עשו עד היום סרט על "מה גברים רוצים", זה פאק בפני עצמו. זוכרת את הסרט של מל גיבסון, על מה נשים רוצות? יש כמה אופציות לדילמה הסקסית שלך א. הסקס באמת לא היה משהו והגבר בעל הביצועים, פשוט לא בא לו עלייך ב. הוא "סתם" סטוציונר המחפש להתחדש כל הזמן, לא שזה בהכרח רע, אבל כגודל הציפיות את יודעת ג. לכי תדעי, אולי הוא בכלל נשוי... ד. אולי הצרכים המיניים שלו לא עולים בקנה אחד עם שלך ה. יש גברים הכובשים והולכים ו.מקווה שעשית סקס בטוח ז. נו טוב, בטח יודעת... נ.ב שלום פורום....הגעתי לקטנה

לדעתי וזאת רק דעתי האישית

כל עוד שזה בא מהצד של הגברים והם צריכים לצוד אותך זה מאתגר אותם. ברגע שאת מושגת את כבר לא מעניינת כל כך והוא יודע שאת תיהי שם מתי שירצה ומאבד עניין. מעבר לזה שיחסים על בסיס של סקס באיזשהו מקום הם נטולי רגש לכן הוא לא הכי מייחס לך חשיבות ושם אותך על אש קטנה ויתכן שכבר עבר לכיבוש הבא כי להט היצרים שלו ירד. לדעתי דלגי עליו תעברי הלאה ותמצאי פרטנר אחר.

orrin

New member
כמות האנרגיות שאת משקיעה בזה

קצת סותרת את הרעיון של "סקס נטו , כיפ נטו" תחשבי עם עצמך למה כל כך מפריע לך העניין?? הרי לא מדובר פה במחויבות כלשהי או בקשר רציני ומוגדר. מדובר פה בסטוץ עם אופציה לעוד אחד. לא ככה???

chucha25

New member
ובזה אפשר לסגור עניין...

אנשים - זה מסתכם בזה אתם צודקים, האנרגיות שהושקעו פה היו ממש מבוזבזות, אבל זה מה שהיה וזהו זה. מה שעצבן אותי לאורך כל הדרך זה שהבן אדם טוען שלא הייתה לו אף אחת כבר 4 חודשים ושמתאים לו להיות יזיז שלי, ואח"כ פתאום מתחיל לשחק משחקים מטומטמים. מה כיבוש???? יש פה שני אנשים חרמנים אז למה צריך את השטויות האלה??? (ובכלל לא איכפת לי אם הוא מזיין כל יום, לא יודעת למה היה צריך לשקר) סתם עוד ילד שמתחזה לגבר, זה נגמר בזה ושכחתי ממנו. ובכל זאת אתם צודקים אם תשאלו למה זה כל כך מעצבן אותי. פשוט מאד כי אני ממש לא סומכת על אנשים (מעניין למה?...) ומאד בררנית (גם אם זה לסטוץ) , ולעומת הצד הגברי, לא נהנית מהציד. בסה"כ רציתי שיהיה שם מישהו שיספק שירות הכרחי ברמה גבוהה... וכמו שאומרים העשירים - "good help is hard to find", אז בטח ובטח אם מדובר בעבד מין.

שמעתי את כל התגובות

אני עוד מעט בת 50 ויש לי יזיז כזה בן גילי.בחיים לא נתקלתי במישהו עשה איתי סקס כמוהו. בדיוק כמו שאמרת יש לנו את החלקיםבגוף שלא משמשים רק לצרכים היומיומיים. אם היה לך כזה מין ואפילו חד פעמי תשמחי. אני הבנתי אותך כי אין הרבה גברים שיודעים לעשות לנו הכל בדיוק כמו שאו רוצות. אחד רק מנשק טוב אבל לא יודע לזיין טוב. השני יודע לזיין אבל לא יודד לרדת לנו. ואת מצאת את הפזל המושלם (אני חושבת לפי התאור שלך) כולם שולחים אותך לחפש זיון אחר . אבל לא כולם יודעים אולי מה שאני יודעת בגילי המופלג. שיש מעט מאד כאלה שבאמת אבל באמת יודעים את העבודה. ליבי איתך חמודה.

למעלה