מה גברים רוצים???

• פותח הנושא 0100
  • פורסם בתאריך

free soul

New member
תלוי במי הם פוגשים..

תלוי... יש גבר שירצה אותך אך ורק לסקס.. ויש גבר שירצה אותך לקשר רציני.. ממש ככה!!! גבר שלא רציני איתך שחקי בו גם.. הריי זה יחזור לו בבומרנג... לי זה קורה.. אין לי משהו שאני מאוהבת בו.. (תודה לאל........) עד להודעה חדשה.. כל הגברים בארץ כאלה דפוקים בשכל.. עד שאת מתה מצחוק מהם.. את יכולה לסובב אותם באצבע!! ממש.ככה.. לי יש מישהו שמספק אותי אך ורק מינית.. לא יותר מיזה.. יש לי רגשות של יזיז לא יותר.. אני גם לא רוצה.. מספיק יש לי בעיות משלי, אני לא רוצה להזמין עוד... יאללה.. חבל על הזמן.. תעשו רק כיף.. עד שהבחור הזה יבוא לכן.. תשמעו בעצתי.. ביי

אילן 30

New member
אני מבין ש..

גם אבא שלך נכלל בהכללה "כל הגברים בארץ כאלה דפוקים בשכל" ...האמת שאחרי שקראתי את ההודעה הזו אין לי ספק שהוא כזה .

0100

New member
מה גברים רוצים???

דווקא בגלל שהפורום הזה נוגע ל"מה נשים רוצות".. רציתי לדעת מכל הבנות שיוכלו לעזור: מה לדעתכם בנים רוצים?? זאת כביכול שאלה פשוטה אבל תנסו לחפור לעומק.. :) מחכה לתגובות..

born2b

New member
שיעזבו אותם בשקט ../images/Emo8.gif

כמובן שהם על פני השטח הם רוצים אלף ואחד דברים אחרים אבל אני מאמין שבתכלס, הדבר הכי חשוב לגברים זה acceptance או בעברית: שפשוט יעזבו אותם בשקט ויקבלו אותם כמו שהם. כמובן שזה שם אותם במסלול התנגשות ישיר עם נשים, שהנטייה הטבעית שלהן (בהכללה, למי שלא מבין שכל דבר פה הוא הכללה) הוא דווקא למצוא פגמים בכל דבר ולנסות לשפר ולשנות אותנו או (איך שאנחנו רואים את זה) להציק לנו אבל... such is life. life is crazy anyway, so you might as well enjoy it

Palm tree

New member
ההכללה "גברים"

נוגעת לעניין פיסי בלבד. מעבר לזאת, כל אחד הוא עולם ומלואו בפני עצמו. את באמת מצפה לקבל תשובה לשאלה הזו?

Vdrums

New member
יפה אמרת! ../images/Emo45.gif

תפסיקו להדביק את סטיגמת ה"מחפש סקס מסביב לשעון"

0100

New member
כן....אני מצפה ועובדה שקיבלתי

אומנם לא קיבלתי תשובה ממך אבל לפחות התייחסות.. :) כמו שפתחתם פורום שעוסק ב "מה נשים רוצות?" ועשיתן הכללה, חשבתי לתומי שזה רק יהיה הוגן להעלות את השאלה גם לכיוון השני, אם לבנות יש פורום שלם אז למה שלבנים לא תהיה שאלה?! ובקשר להכללה -זה כולל את הרוב,תמיד יש יוצאים מן הכלל,בכל תחום..

בתפוז

פשוט פונים ומציעים נושא לפורום שרוצים לנהל. אם הנושא נשמע סביר ומעניין, נותנים לנסות. אז אתה יכול. חוץ מזה, כשפותחים פורום שלם לנושא, זאת כבר לא הכללה. כל כך הרבה היבטים שונים יכולים לעלות כאן, שלכל אחד יהיה מקום וביטוי.

Vdrums

New member
אני לא חושב

שיש צורך בפורום מה גברים רוצים, דבר ראשון זה יראה כמו פארודיה על הפורום הזה. אם כבר פתחו את הפורום הזה, ומישהו פה זרק שאלה אז תענו ותתמודדו ואל תגידו לך לתפוז ותפתח פורום, זה בדיוק המקום לשאלה הזו.

לי אין צורך

אבל מראש, לא היה לי שום צורך גם בפורום הזה, סתם ראיתי שהוא נחמד. בפורטל כמו תפוז, עם כמה מאות פורומים, יש לפעמים כפילויות ופורומים בנושאים איזוטריים, ואז אם המנהל מצליח למשוך גולשים משעשעים, הפורום הופך מרתק ועוסק בהרבה נושאים רחבים מהתחום שלו.

Vdrums

New member
יפה, אז הפורום הזה גלש לנושא שמאוד

קשור אליו ולאו דוקא למשהו אחר. וזה משעשע מאוד, לא?

Palm tree

New member
התכוונתי לזה ש

שאילו שברי תשובות או רמיזות שאולי תקבלי, יהוו רסיס פיצפון של דעה הנוגעת לגבי אותו אדם ספציפי שכתב אותה. ליישם את אותו שבריר מידע לגבי כל הגברים יהיה מעשה שטחי וחסר בסיס שאינו מניב שום תוצאות. כך שאני אישית לא מבין בכלל את הפואנטה בלשאול שאלה כזו. איך היית מרגישה אם הייתי מסכם את הדעה האוניברסאלית של כל הנשים בעולם בשאלה אחת פשוטה וקצרה שכזו, ומצפה גם לתשובה אחת פשוטה

../images/Emo108.gifאוקיי...

חוץ מהקטע שבנים רוצים סקס
וחוץ מזה שהם מתים על ספורט
והם מתעסקים רק ביציאה עם החבר'ה
ובמכוניות
מה בנים באמת רוצים? מה בנים רוצים שלא קשור לדברים המבליטים אותם לא קשור לדברים המאפיינים אותם? מה בנים באמת רוצים מבת-מה בנים מרגישים[ואני לא מדברת על כאלה שלא דופקים חשבון ולא מרגישים כלום]? כאילו כשיש את כל הקטעים הרומנטיים או הקטעים המבלבלים בין שני המינים-מה לעזאזל הבנים רוצים מהנשים[למה הוא ככה,ולמה הוא לא בא,ולמה הוא לא רוצה ולמה הוא לא...הבנתם את הנקודה]. אז מה גברים רוצים? נ.ב: נכון זה פורום "מה נשים רוצות",אבל לא מסקרן אתכם הצד הגברי?

0100

New member
ממ.....מעניין.

אם זה לא היה מסקרן אותי לא הייתי שואלת.. אני איתך.. :)

Vdrums

New member
אוקיי, אז הנה תגובה

וזו דעתי האישית אז הבנים שחושבים שאני פלצן שישמרו את זה לעצמם. גם אתן רוצות סקס וגם אתן חרמניות לא קטנות. אותי ספציפית ספורט לא מעניין בכלל, כדורגל זה אחד הדברים המשעממים ביותר עלי אדמות. אני מעדיף לשחק מטקות
כמו שאנחנו רוצים לצאת עם חברה לפעמים גם אתו יוצאות עם חברות שלכן, זה דבר נורמלי לחלוטין, כמו שאתן לא רוצות לשמוע על מכוניות (בד"כ טיפוסים שנקראים ערסים מזיינים על זה את המוח הרבה. כי הם אובססיביים לאוטו שלהם) אנחנו לא רוצים לשמוע על טיפוח ציפורניים. בקיצור יש דברים שעדיף שנעשה עם חברים שלנו ואותו הדבר לגביכן. מה אנחנו רוצים... אמממ... אני רוצה שיפנקו אותי כמו שאני מפנק, שהבחורה תדע להקשיב, אין צורך שמערכת היחסים תהיה דביקה בטירוף זה ממש לא תורם, אז יש ימים שלא נפגשים וכל אחד רואה את החברים שלו או שנפגשים עם החברים פעם שלה פעם שלו, לא חייבים להיות ביחד סולו כל הזמן, להתגעגע זה בריא. לא לזרוק עלינו את ההחלטה לאן יוצאים, תהיו יוזמות, לא להגיד אתה נוהג אתה תחליט. אל תנסו להלביש אותנו אנחנו לא בארבי. אבל אני אשמח שיגררו אותי לקנות (מה שאני רוצה) כי אני לא חסיד של קנית בגדים. הכי חשוב זה להיות כנים, אם יש משהו אז לא לשמור בבטן. לדעת להחמיא, להגיד מה אוהבים ומה לא (ולא רק במיטה) כיף לגלות דברים אחד על השני ולפעמים צריך איזה טריגר קטן אז לא לשתוק. להיות רומנטיים שצריך, להסתכל בעיניים ולחבק. להפגין אהבה. צאו מהבועה שמציצה תקנה את עולמינו! זהו... אני חושב...אם יש משהו ספציפי אז תשאלו זה יהיה נחמד לענות
לא הרבה דרישות, נכון? ואולי אני תמים, וצריך לגדול(23.5), אבל ככה אני רואה את הדברים... (וככה תמיד ראיתי)

Vdrums

New member
למה זה לא הקפיץ???

הקפצההההההההההההההההההההההההההה בויינג בויינג...

אילן 30

New member
אתה צריך לנפח את הכדור...

רואים שאתה לא מבין בעיניני כדור למיניהם ! ..בקשר להודעתך לגבי רצונותינו דיי פגעת מלבד זה שאני כן אוהב ספורט לעשות וגם לצפות .

למעלה