אוקיי, אז הנה תגובה
וזו דעתי האישית אז הבנים שחושבים שאני פלצן שישמרו את זה לעצמם. גם אתן רוצות סקס וגם אתן חרמניות לא קטנות. אותי ספציפית ספורט לא מעניין בכלל, כדורגל זה אחד הדברים המשעממים ביותר עלי אדמות. אני מעדיף לשחק מטקות
כמו שאנחנו רוצים לצאת עם חברה לפעמים גם אתו יוצאות עם חברות שלכן, זה דבר נורמלי לחלוטין, כמו שאתן לא רוצות לשמוע על מכוניות (בד"כ טיפוסים שנקראים ערסים מזיינים על זה את המוח הרבה. כי הם אובססיביים לאוטו שלהם) אנחנו לא רוצים לשמוע על טיפוח ציפורניים. בקיצור יש דברים שעדיף שנעשה עם חברים שלנו ואותו הדבר לגביכן. מה אנחנו רוצים... אמממ... אני רוצה שיפנקו אותי כמו שאני מפנק, שהבחורה תדע להקשיב, אין צורך שמערכת היחסים תהיה דביקה בטירוף זה ממש לא תורם, אז יש ימים שלא נפגשים וכל אחד רואה את החברים שלו או שנפגשים עם החברים פעם שלה פעם שלו, לא חייבים להיות ביחד סולו כל הזמן, להתגעגע זה בריא. לא לזרוק עלינו את ההחלטה לאן יוצאים, תהיו יוזמות, לא להגיד אתה נוהג אתה תחליט. אל תנסו להלביש אותנו אנחנו לא בארבי. אבל אני אשמח שיגררו אותי לקנות (מה שאני רוצה) כי אני לא חסיד של קנית בגדים. הכי חשוב זה להיות כנים, אם יש משהו אז לא לשמור בבטן. לדעת להחמיא, להגיד מה אוהבים ומה לא (ולא רק במיטה) כיף לגלות דברים אחד על השני ולפעמים צריך איזה טריגר קטן אז לא לשתוק. להיות רומנטיים שצריך, להסתכל בעיניים ולחבק. להפגין אהבה. צאו מהבועה שמציצה תקנה את עולמינו! זהו... אני חושב...אם יש משהו ספציפי אז תשאלו זה יהיה נחמד לענות
לא הרבה דרישות, נכון? ואולי אני תמים, וצריך לגדול(23.5), אבל ככה אני רואה את הדברים... (וככה תמיד ראיתי)