מה גברים רוצים???

• פותח הנושא 0100
  • פורסם בתאריך

Vdrums

New member
אתה שם לב שההודעה לא

מקפיצה ת'שירשור????
לגבי ההודעה והספורט, כתבתי שזו דעתי האישית בלבד.

אילן 30

New member
אוקיי..

הבנתי שזו דעתך ודיי הסכמתי גם שזה כך אצלי . מעניין שזה באמת לא קופץ

אוקיי ,אז הנה תגובה

אפשר לצאת איתך? קלעת בול מה שאנחנו רוצות וכנראה גם מה שאתם רוצים .... אה... וגם אני רוצה מכונית
(כן אני יודעת שזו החתימה שלך
)

מה גברים רוצים

אני אחזור על חלק מהתשובה שלי בתגובה לצפויה אי שם למעלה.. גברים רוצים אותנו רזות בלי לעשות דיאטה, יפות בלי להתאפר, בעלות חזה גדול בלי סיליקון, מטופחות ולבושות יפה בלי להשקיע במסעות קניות, טובות במיטה אבל בלי נסיון מיני קודם, לא בתולות, בתולות (אבל בגיל כזה? איזו דפוקה!), פתוחות להתנסויות חדשות במין, לאנאלי(אבל שהגבר יקבל ויברטור בתחת?? מה פתאום!), לחילופי זוגות כשרוצים לרענן את הקשר (אני לא מאמין שהאישה שלי הזדיינה עם הגבר מהאורגיה ההיא ונהנתה!), לעוד אישה במיטה, אבל גבר לא, הם רוצים להשכיב אותנו בפגישה ראשונה, אבל אנחנו חייבות לסרב, הם רוצים שנאהב סקס, אבל פחות מהם (נימפומניות!), הם רוצים שלא נרצה חתונה, כי זה מלחיץ אותם, אבל מסתכלים עקום על בחורות שלא רוצות להתחתן.

0100

New member
יש אמת בדבר אבלללללללללל

לדעתי קצת נסחפת ו"קצת" הקצנת את הדברים ועוד בדרך השלילה. אומנם יש להם לפעמים דרישות לא מציאותיות או סותרות כביכול אבל תזכרי שגם לנו/הבנות לא חסרות דרישות כאלה, למשל: הרבה בנות אומרות שיופי זה פחות חשוב להן אצל הבחור ועדיף האופי, אבל בפועל שמעתי על לא מספר מקרים שבנות (אותן הבנות שאמרו את המשפט הנ"ל) סיימו קשר או דחו מישהו בגלל המראה. ועוד.. הרבה בנות טוענות שהן רוצות ילד טוב ואז כשבא אחד כזה, הן טוענות שהוא "חנון" או לא מרגש אותן מספיק או פשוט נדלקות יותר מ"ילד רע".. ואני בטוחה שיש עוד המון דוגמאות.. לסיכום הייתי אומרת- אף אחד לא מושלם, לפני שתאשימי אחרים תסתכלי על עצמך..

בואי אתקן אותך קצת

זה לא נכון שאנחנו הנשים לא מסתכלות על היופי. אנחנו פשוט מסתכלות על היופי *פחות* מאשר הגברים. אז לכל מי שמאשים אותנו בצביעות, תקני אותו. אין לי ציוני מקום לגבי מחקרים (כמו שבלתי צפויה מבקשת
), אבל קראתי מספיק סטטיסטיקות שהראו שלגברים היופי יותר חשוב מאשר האופי של האישה. ועזבי סטטיסטיקות, תסתכלי על המציאות. מי משקיע יותר במראה? מי נמצא יותר בדיאטות? מי מודע לעצמו יותר בקשר לאיך שהוא נראה? (2 קילו יותר, 2 קילו פחות, ראית אובססיביות מטופשת כזאת אצל הגברים?) ואת חושבת שזה בשביל עצמנו? לא. זה בשבילם. אם זה לא היה כל כך חשוב להם, היינו משקיעות הרבה פחות.

0100

New member
שוב הרחקת לכת..

אני לא התכוונתי להכנס לנושא "חשיבות המראה".. אלא התכוונתי להראות לך, שכמו שטענת ובצדק, שלבנים יש הרבה דרישות לא מציאותיות - כך גם הדגמתי לך שזה נכון בכיוון ההפוך/לגבינו הנשים . ובקשר לסוגיית המראה שהעלת: לדעתי זה חבל ועצוב שנשים מטפחות את עצמן בשביל הגברים, ומייחסות לחיצוניות שלהן את רוב תשומת הלב שלהן, אני לא יהיה צבועה ויכחיש שאני בעצמי לא עושה/עשיתי זאת אבל לדעתי המינון הוא הקובע,אצלי הוא קטן אני מקווה.. הכי חשוב שנהיה שלמים עם עצמנו ונעשה כל מה שעושה לנו טוב, לנו ולא למישהו אחר- להיות שלמים עם מי שאנחנו ואיך שאנחנו לטוב ולרע..

לא התכוונת להכנס לנושא

חשיבות המראה, אבל נתת דוגמא בקשר אליו, והייתי חייבת להפריך אותה. אני חושבת שגם אותן בחורות שמבקשות להן ילד טוב, לא מתכוונות לחנון חסר עמוד שדרה, ואם לכזה התכוונת, אני מבינה למה הן לא רצו.

המקור של הבעיה

לדעתי הוא בזה שיש יותר נשים שנראות טוב מגברים שנראים טוב (בין אם כי זה ככה באופן טבעי ובין אם זה ככה מפני שנשים משקיעות יותר במראה החיצוני שלהן) - זה מוביל למצב שאנחנו רואים יותר זוגות שמורכבים מנשים שנראות טוב עם גברים שלא נראים טוב מאשר זוגות של גברים שנראים טוב עם נשים שלא נראות טוב - ולכן נדמה לכן שלגברים המראה החיצוני חשוב יותר מלנשים. בפועל מרבית הגברים (חוץ מאלה שנראים ממש טוב ושיכולים להרשות לעצמם להיות בררנים) מסוגלים להימשך למרבית הנשים - במיוחד לאור העובדה שלנשים קל הרבה יותר להיראות טוב (קצת איפור ושמלה מתאימה - בדרך כלל מספיקים כדי לעשות את העבודה). לפי דעתי, נשים ככלל (אין מה לעשות - אנחנו בפורום של הכללות) שמות לב הרבה יותר לפרטים של מראה חיצוני ומסננות הרבה יותר ע"פ המראה מאשר גברים. אנחנו (רובנו) לעומת זאת מסוגלים הרבה יותר להתפשר על מראה אם יש חיבור בנושאים אחרים - למזלנו אנחנו לא ממש צריכים כי לפחות בטווח הגילאים של מרבית המשתתפים והמשתתפות בפורום הזה - רובכן נראות (או לפחות מסוגלות להיראות) בכלל לא רע. ודרך אגב - אני עוד לא פגשתי שום גבר שמסוגל לזהות שחברתו/אשתו העלתה/הורידה 2 ק"ג.

אתם????

מסוגלים להתפשר על מראה חיצוני?? אתם???? איזה מראה חיצוני? בחורה שתהיה רק נאה ולא דוגמנית על? גיב מי א ברייק. תראה את הפרסומות, תראה את תוכניות הטלויזיה ותגיד לי מה רואים שם. הכל בחירות של גברים מלמעלה. הגברים בחדשות מכוערים, הנשים יפות. ואוי ואבוי לאותה אישה שלא תראה מינימום דוגמנית. ישר יש תגובה של - מה היא עושה שם בכלל, המכוערת? חוץ מזה הודית שנשים מתפשרות יותר ב ע צ מ ך, מעצם העובדה (שלא יודעת אם היא נכונה) שגברים נראים פחות טוב. אז הטענה שהן גם מסננות יותר מתבטלת, כי סתרת את עצמך. ואני לא רוצה להכליל, אבל בשיחות גברים? זה מה שאני שומעת לרוב : איזו כוסית/מכוערת/איזה חזה גדול/קטן. ברור במה אתם מתמקדים. ואני אגיד לך על מה כן אתם מוכנים להתפשר - על האישיות.

למעלה