מה דעתכם, ומה מקובל בחדר כושר אצלכם

מה דעתכם, ומה מקובל בחדר כושר אצלכם

רישום טלפוני לפני הספינינג ומאיזה שעה אתם מזמינים שעור? רישום בשעת ההגעה לאימון? ללא רישום כל אחד בא ותופס לעצמו מקום? ללא רישום כל אחד בא ותופס שורה שלימה לעצמו וחבריו? האם הייתם עדים למכות ומריבות על מקום? כיצד זה משפיע על המאמנים? ומה זה עושה למתאמנים כבר לפני האימון? מה השיטה המועדפת עליכם?

adiu2

New member
הולמס עזריאלי

בהולמס עזריאלי אין רישום לאף אחד מהשיעורים כך שהדבר לא רלוונטי אני חושב ששיעורים שבאופן קבוע יש בהם תפוסה של כמעט 100 אחוז צריכה להיות הרשמה ואך ורק בהם ההרשמה במרבית סניפי ההולמס היא 24 שעות לפני. אפשר להסתדר עם כל דבר אבל אני חושב שבשיעורים עמוסים צריכה וחייבת להיות הרשמה לכ 85 אחוז מהאופניים. וה 15 אחוזים ייפתחו להרשמה במקום שעה - שעתיים טרם האימון בעבר אצלנו היו כאילו שהיו מניחים מגבות לשורה שלמה, היום אחרי התבגרות ועזיבה של חלק מהאנשים הדבר הרבה יותר נעים אני לא רואה בעיה לשמור עוד זוג אופניים לחבר/ה. ולגבי מאמנים - אני לא מכיר מדריך שנקט צעד - אלא אם מדובר בהרשמה עם אופניים ממוספרות

בהולמס גבעתיים :

כמעט לכל השיעורים אין הרשמה. כשיש אז ההרשמה נפתחת 24 שעות לפני השיעור ובערך אז היא גם מתמלאת. כשאין רישום אז זה לפי מה שבא ראשון. פעם היו תופסים שורות שלמות היום יש את אלו שתופסים 2-3 אופניים. פעם אחת הייתי עד למכות ממש ואז באמת הכניסו את הרישום לחלק מהשיעורים. אני מעדיף את שיטת כל הקודם זוכה (וכמובן שבאמת לא יתפסו לכל העולם אלא לעצמם)

Tami661

New member
הולמס פ"ת...

רישום באינטרנט - רק לשיעור אחד בשבת ולשיעור אחד באמצע שבוע, ההרשמה נפתחת יום קודם עדות למכות ומריבות על מקום - מכות... זה היה באחד המכונים הקודמים בו הייתי מנויה אבל מריבות? אווהההוווו... זה מחזה בכלל לא נדיר (וגם לא מרהיב...) כיצד זה משפיע על המתאמנים? - לא נראה לי שיש מישהו שאוהב מריבות, כולל אלו שמייצרים אותן. סתם מעכיר את האווירה ומחריב אנרגיות השיטה המועדפת עלי? בלי רישום מראש. באים - תופסים מקום ובשום פנים ואופן לא מקובל עלי ה'שמירת מקום'... מילא, מקום אחד לחברה (ומצידי, שכל אחד/אחת ישמור מקום אחד) אבל הבהמות הללו שבאות שעתיים מראש, מכסות שורה שלמה במגבות וניירות כשהן אפילו לא יודעות למי הן 'יעניקו' את המקום... בא לי להקיא מהן. ואני מדברת בלשון נקבה כי באופן מאוד מוזר, משך כל שנות הקריירה הדיוושית שלי... לא ראיתי גבר שמתנהג כך.

adiu2

New member
אם כבר מדברים על פ"ת

יצא לי לראות שיעור עם הרשמה מראש שבו כמעט כל השורה הראשונה היתה ריקה כי אנשים נרשמו מראש ולא באו אני חייב לציין שזה היה משעשע להסתכל איך אנשים מסתדרים בשורה השנייה והשלישית והשיעור אכן התחיל כשרוב השורה הראשונה היתה ריקה אני מאמין שזו לא היתה הפעם הראשונה שם - כמובן שזה עצוב והבעיה היא שאין בהנהלה מי שחוסם אנשים מלהירשם סתם

Anna Karenina

New member
מדויק ועצוב.

אחרי שאותן "שומרות" מגלות שחברותיהן לא תגענה לאימון, הן מתחילות לאסוף את המגבות שלהן (למרות שיש כמה שגם אחרי שהמדריך מעיר - זה לא ממש עוזר...) ונראות כמו סניף נייד של "ורדינון", ופתאום רואים כמה מקומות פנויים יש בחדר, שאנשים תמימים לא ידעו על קיומם - וחבל. מקום אחד זה עוד איכשהו נורמלי, כי לרוב, אם קובעים עם חבר/ה אחד/ת, קל יותר לשמור על קשר ולהתעדכן על ביטולים או שינויים, אבל שורה שלמה זו פשוט חוצפה.

אבישג7

New member
אם אצלכם זה "ורדינון",אוצלנו זו

מחלקה של מאצ'טונים

SimplyMe1

New member
לגמרי מזדהה עם הנאמר

ובחיים לא נתקלתי שגברים שמרו מקום "לחברים שלהם" באופן כ"כ גורף כמו שחלק מהנשים נוהגות לעשות. ההתנהגות הבהמתית הזו-לשמור מקום שעה-שעתיים מראש כשהם "קופצים" למכון כדי להניח מגבות בשורה הראשונה לכול סוללת החברות הפקאצות שלהן זה מעצבן בלשון המעטה. אצלנו יש 3 שיעורים שצריך להירשם אליהם טלפונית,ויש קבוצה קבועה של 4-5 בנות שבטח במקום להירשם בבוקר,אחת מתקשרת,ואחרת שגרה ליד מגיעה קצת לפני השיעור כדי לשים מגבת ורדינון\גולף\תוצרת עזה,נעלי רכיבה,בקבוק מים ועוד איזה פריט שיישב על האופניים,וכך הם לא ייתפסו על ידי אנשים מוסריים שטרחו להתקשר בבוקר ולהירשם מן המניין.

SimplyMe1

New member
../images/Emo13.gif

התחלנו את העונה שכולם רוצים להגיע לשיעורי ספינינג מצומצמים ל30 אנשים בלבד,יש תור שמשתרך בחוץ,וחבורה של כמה בנות ששומרות מקום באופן קבוע *מראש*,ואי אפשר להגיד כלום כי אחת רשמה את כולן בבוקר+הן באיחור קבוע לשיעור,ואחרים שנרשמו לא יכולים לשבת.

אפשר לבקש מהנהלת המקום לשנות

את שיטת הרישום, (אם אינן רוצים לוותר על הרישום)ושמתאמן אחד יוכל לרשום מקסימום עןד אחד בלבד!!!! כאמור בתגובתי למעלה, הרישום לא הצליח, וחווינו בדיוק את מה שאת מתארת, אחרי שתוף פעולה בין ההנהלה למתאמנים - הופסק הרישום. אני מאודדדד מבינה על מה את מדברת.

SimplyMe1

New member
יש בעיות מהותיות יותר שלא מטופלות

ע"י המנהל כך שאין לי ציפיה שישנו את שיטת הרישום בקבלה. הבעיה היא אפילו לא רישום בבוקר,אלא העובדה שהמנהל "חוסך" בהכנסת שיעור ספינינג נוסף ביום הכי עמוס בשבוע,וכשיש שיעורים מאוד מבוקשים זה יוצר מצב של צוואר בקבוק לפני הכניסה לשיעור ספינ' היחיד באותו היום(מה שאפשרי לחסוך אם להוסיף עוד הדרכה שעה לפני,וכך תהיה חלוקה נורמלית של מתאמנים,ובלי לחץ). ובלי עוד שיעורים נוצר מצב שגם אם נרשמת ב7 ורבע בבוקר והגעת 2 דקות לפני תחילת השיעור באותם ימים עמוסים,פשוט תצטרכי להמתין לבדיקת הרשימות כדי לבדוק מי לא נרשם בכלל,ואת מי להוריד מהכיסא(ובמקביל לכי תוכיחי שאין קבוצות ששומרות מקום שעה-2 לפני תחילת השיעור כי החברות שלהן מאחרות)כדי שתוכלי לשבת.

אבישג7

New member
אצלנו

כעיקרון אין רישום.. לא טלפוני ולא לא טלפוני.. בקיץ שעבר,קרה שהיו שיעורים מלאים ואפילו היו חסרות אופניים,אז הייתה תקופה שהיה רישום..אבל כמו שאמרתי,כבר אין. היו גם תקופות של שמירת זוגות אופניים,ע"י המדריך. אני לא אכתוב מה דעתי על העניין. וטוב שזה נגמר. והיו אינספור מריבות על מקומות,וגם הייתה עדה למכות וקללות.. <כן..כן..> פשוט יש אנשים, שמביאים את כל הארון שלהם <כולל כל הזוגות תחתונים שלהם> ומפזרים על חצי מהאופניים..

אבישג7

New member
לא,גם זה אין,אבל יש רישום

לא לא לא לא לא לא טלפוני. מעניין אם השיטה הזו תצליח..

vanilla maple

New member
בהולמס רעננה

לכל השיעורים בלי יוצא מן הכלל יש רישום באינטרנט 24 שעות לפני- אני מעדיפה את זה ככה. וואם אין באפשרותי להגיע לשיעור שנרשמתי דואגת לבטל אותו - אבל לא כולם כאלו וחבל.. בסניף גבעתיים לשיעור שאני הכי הרבה מגיעה אליו הורידו את ההרשמה מה שמצריך ממני לבוא מוקדם ביחוד שרוצה לשבת במקום מסוים (אבל זה כבר שריטה שלי), על הדרך זורקת 2 מגבות לחברים שאני יודעת שהם בוודאות מגיעים ואם ברגע בהאחרון מודיעים לי אחרת המקום מתפנה למי שרוצה.

ellabs

New member
לייף אנד פיטנס-רמת ישי

אצלנו יש רישום בכול יום חמישי לכול השיעורים בשבוע שאחרי(רישום טלפוני או אם מישהו נמצא במכון יכול ישירות בקבלה) המנוים מחויבים להתקשר ולבטל אם לא מגיעים(רצוי כמה שיותר מוקדם)ואז פקידות הקבלה מתקשרות למי שברשימת המתנה. כמובן שאם מתאמן מגיע ומבקש להיכנס לשיעור בלי הזמנת מקום ויש מקום פנוי הוא יכנס. כול זה מכיון שהשיעורים אצלנו מלאים מאוד למרות שהמערכת מלאה בהמון שיעורים -פשוט יש ביקוש אדיר לספינינג. השיטה עובדת מצויין מכיון שיש שיתוף פעולה גם של המנויים(גם כשמבטלים בדרכ מתקשרים). לגבי תפיסת מקום לפני -אין לנו דרך כמכון לעקוף ,כי האנשים ששומרים תמקום לאחרים רשומים גם ,אישית לא אוהבת את התופעה ולפני פה למעלה כבר סיכמו יפה את התופעה. :) אגב בסניף לייף אנד פיטנס אין הרשמה באים ונכנסים על בסיס מקום פנוי.

למעלה