מה דעתכם, ומה מקובל בחדר כושר אצלכם

vanilla maple

New member
אוקי, צר לי אבל

זה כבר ממש מוגזם להירשם שבוע מראש לכל השיעורים. אבל אני מניחה שזה יותר טוב מכלום

בהולמס דיזינגוף סנטר - ניסו כבר הכל ולסוף

חזרו למקור. מגיעים, נכנסים לסטודיו ותופסים אופניים. אם תופסים אופניים לחברים שאינם מגיעים כמה דקות לפני תחילת האימון, המתאמן ששמר מקום לחבריו נותן את המקום למי שניראה לו... אתמול היה אימון אששש כ-60 רוכבים סיכה אי אפשר להכניס לאולם... הרישום לא הצליח למה? המכון נפתח ב6:00 בבוקר בשעה 6:15 כבר לא היה מקום, כאשר 15 דקות רצופות ממתינים על הקו בעצבים. מה אני בעונש? צריכה לחשוב על כך ערב קודם, לעשות הכנות, לקום מוקדם ,לצלצל, ולהתבאס בסוף, מה גם, שהמתאמנים שנרשמו מראש חלקם לא הגיע, ולא הודיע. נהיה בלאגאן רציני, הטלפונים וידיהם של פקידי הקבלה היו עמוסות כל היום רק ברישומים הללו, בסוף זכו מן ההפקר רק אלה שבאו באקראי להתאמן, נכנסו ותפסו את המקומות של אלה שנרשמו.. היתה תקופה שנעלו את הסטודיו עד 10 דקות לפני תחילת האימון, השתרך תור ענק , היו דחיפות, נוצרו קליקות ומריבות אין סופיות. גם זה נפל. להרשם שבוע מראש - ממש הזוי. אני לא יודעת מה עושה בעוד רגע, אז לתכנן לשבועעע.

הי vanilla maple , רישום באינטרנט לא נוסה אבל

בהנהלה חשבו על זה, ולבסוף זה נפסל בטענה, שהרישום הזה דומה לרישום טלפוני, ושהמתאמנים ירשמו, וירשמו את חבריהם - ולבסוף חלקם לא יגיעו, ושוב יווצר בלאגן לפני האימון, ויפגום את תחילת האימון, כי יצטרכו להתעסק ארוכות בנושא. השיטה הפשוטה מי שבא תופס מקום ,מתברר עובדת אצלנו הכי טוב..

vanilla maple

New member
היי חיים חדשים

הרישום דרך הנט ממש לא זהה לרישום טלפוני, מכיוון שדרך הנט לא ניתן להזמין יותר ממקום אחד על מנוי, קרה לי מספר פעמיים שלא היה לי איך להירשם אז העברתי לחבר שמתאמן איתי את הפרטים שלי והוא היה צריך לצאת מהמערכת ולהיכנס מחדש על השם שלי. ואם נאמר אני לא מגיעה לשיעור ולא מודיעה אז "נשללת" ממני האפשרות להירשם דרך הנט אלא רק בזמן הגעתי למועדון. בכל מקרה אני חושבת שהרשמה מוקדמת 24 שעות לפני חוסכת זמן יקר לפחות לי שאני גרה לפחות 20 דקות נסיעה מכל מועדון של הולמס פלייס וזה שאין פקקים... הרשמה דרך הפון נראת לי מטופשת ומבזבת זמן יקר לפקידי הקבלה.

SimplyMe1

New member
גם אצלנו הקטע עם הטלפונים בבוקר

מכון נפתח מוקדם,אחרי 20 דקות את יכולה אולי להיכנס לרשימת המתנה לאותו שיעור.. ולמי יש ראש לחכות מלא זמן בממתינה בשעות העמוסות של ההתארגנות בבוקר, ולנסות כול דקה וחצי לתפוס את הפקידה שסוגרת תכף את הרשימות.. ובערב-בלאגן עם הקראת שמות כמו בקייטנה.

triathlete

New member
הולמס אשדוד

75% דרך אינטרנט הרשמה פתוחה 24 שעות לפני תחילת שיעור 25% הרשמה טלפונית שעתיים לפני תחילת שיעור,אין הקראת שמות ב99% מהשיעורים לא מקריאים שמות הכל הולך מצויין במחלקה שלי

למעלה