מה דעתכם לעשות......

מגניב לך, אבל אני לא באילת ביום רא

שון אני בידיוק טסה לאבא שלי לניו יורק עד סוף החופש...:(

moon light boy

New member
מה שעכשיו חסר זה...

תמונה של שקד!!!!!!!! יש לי אחת כזאת... אבל אני לא בטוח שהיא מרשה לי לשים אותה כאן.... נחכה בסבלנות עד שהיא תשים תמונה בעצמה

NaDaV18

New member
תגידי את השתגעת

בטח הבנים באשקלון לא נראים משהו שהם לא רוצים אותך. אני בן 18 ואני אומר לך בתור בן גדול יחסית שאת נראית טובבבבבבבבב

רותם טל

New member
לא לריב לא לריב

יש לכולם. ונראה לי שלא ראיתם עדין את הבנו ת השוות בפורום אני סתם לעומתם בטח

moon light boy

New member
רותם, דיי לזלזל בעצמך.. את..

את ממש לא סתם לעומת אחרות
תאמיני לי....

moon light boy

New member
תראה.....

משיכה לבנים אין לי... אבל אני מאמין שאלייך בנות נמשכות כמו אל מגנט...
הבנות הן אלה שעשו את העבודה.... פורום של כוסיות... סליחה על המילה הבוטה, אבל זאת האמת
רותם.... אולי זה יישמע אובססיבי... אבל התמונה שלך עכשיו נמצאת ברקע שלי של המחשב... במקום התמונה של הכיסא של רחבעם זאבי ז"ל בכנסת כשיש עליו סרט שחור לאחר הירצחו... וזה ממש מוסיף ליופי של המחשב שלי
....

רותם טל

New member
רגע רגע... וכאילו שאת לא

אני קוראת אותך מיד לסדר!!! נקודת אור היא מותק נקודת אור היא מותק נקודת אור היא מותק נקודת אור היא מותק נקודת אור היא מותק נקודת אור היא מותק עכשיו את כבר חושבת שאת מותק?

רותם טל

New member
איזה קטע

בכלל לא ראיתי שכתבתם למעלה..... אז אילת אני רואה הדרום פה שולטטטטטטטטטטטטט סתם... חוץ מזה,לאיפה את טסה? ורון מה אתה עושה באילת? ושקד כן איפה היא? כמה שאלות!

NaDaV18

New member
אני יעשה לרותם את התיקון

אור נקודה היא מותק אור נקודה היא מותק אור נקודה היא מותק אור נקודה היא מותק אור נקודה היא מותק אור נקודה היא מותק אור נקודה היא מותק אור נקודה היא מותק אור נקודה היא מותק

למעלה