מה דעתכם לשרשר שירי גשם?
D danistar New member 28/1/02 #9 שלמה ארצי ( מתוך חום יולי אוגוסט) "גשם כבר יורד וזה חורף , עתלית חסומה וגם חיפה .. שב ילד שב אני אומר לך שב ושנינו נוסעים בדרכי עפר ... "
שלמה ארצי ( מתוך חום יולי אוגוסט) "גשם כבר יורד וזה חורף , עתלית חסומה וגם חיפה .. שב ילד שב אני אומר לך שב ושנינו נוסעים בדרכי עפר ... "
ד דפננה. New member 28/1/02 #5 אנשי הגשם-רחל שפירא *נוסעים במכונית הישנה בתוך הלילה הרטוב-אריק איינשטין. * מטריה בשניים-נעמי שמר. *נמס בגשם- יהודה פוליקר.
אנשי הגשם-רחל שפירא *נוסעים במכונית הישנה בתוך הלילה הרטוב-אריק איינשטין. * מטריה בשניים-נעמי שמר. *נמס בגשם- יהודה פוליקר.
ד דפננה. New member 28/1/02 #7 את הגשם תן רק בעיתו- שלמה ארצי. *גשם כבד עומד ליפול- אביב גפן. *שיר אשיר לי בגשם- לילך מהבורגנים.
ד דולף הוא הצדק New member 28/1/02 #16 הגשם ממשיך ולא אכפת לו מכלום הוא לא מפה והוא מכה כמו משוגע (רק בשביל לקבל חיבוק, איפה הילד.)
ה התמ-ים New member 28/1/02 #11 כמה שירי גשם גשם - בנזין, אלי לוזון גם מאיר בנאי שר שיר בשם זה (שיר אחר, אבל אותו שם) רותי נבון שרה על גשם בעיתו וגם עפרה חזה, שרה הגשם, שהביא אותה אליך ...
כמה שירי גשם גשם - בנזין, אלי לוזון גם מאיר בנאי שר שיר בשם זה (שיר אחר, אבל אותו שם) רותי נבון שרה על גשם בעיתו וגם עפרה חזה, שרה הגשם, שהביא אותה אליך ...
S shoosha1 New member 28/1/02 #12 רגע!! ... שכחתם שירי ילדות "גשם גשם משמיים כל היום טיפות המים טיף טיף טף טיף טיף טף"
S shoosha1 New member 28/1/02 #13 גם שיר חורף ... "רעמים וברקים בליל חורף קר לא נשמעים תמיד אותו הדבר.. " אויי.. אין כמו הכבש השישה עשר שושה!!
גם שיר חורף ... "רעמים וברקים בליל חורף קר לא נשמעים תמיד אותו הדבר.. " אויי.. אין כמו הכבש השישה עשר שושה!!
M mitgo New member 28/1/02 #17 להשתנות תמיד "גשם יורד עכשיו..גשם יורד עכשיו.. הכלב שלי לא מבין מה קורה כי הוא סך הכל שנה שלישית בפקולטה למדעי הסביבה.."
להשתנות תמיד "גשם יורד עכשיו..גשם יורד עכשיו.. הכלב שלי לא מבין מה קורה כי הוא סך הכל שנה שלישית בפקולטה למדעי הסביבה.."