מה דעתכם, מה משמעות הכינוי שלך

מנורה

New member
מ../images/Emo62.gif האות הראשונה של שמי

ובאותה תקופה יצאתי חושך לאור ומאז אני מדליקה

../images/Emo6.gif פאלומקה כבר לא זוכרת באיזה סרט

אבל זוכרת אותה, עובדה שיש לי התסרוקת שלה

ושמי הוא שילוב שמות שני הסבים שלי

אל תשאלו איך זה יצא, אבל זה מה שסיפר לי אבי ז"ל. מיכה = משה + חיים

bimbo.

New member
והניק שלי היה אמור להיות "במבי",

אבל התברר שהמחשב הוא כולו יער מלא במבים עם ספרות שונות לידם. אז בחרתי "בימבו", שבאיטלקית ובספרדית זה "ילד", ובהונגרית זה "ניצן". באנגלית, נו שוין. כולם יודעים, רק אני לא ידעתי כשבחרתי. גם לא ידעתי בשפות אחרות, אבל הצליל הקופצני מצא חן בעיני...

דרדרית

New member
מה../images/Emo35.gif לא בחרת בגלל הפירוש ב..../images/Emo3.gif

אנגלית??? ואני לתומי....
לא נורא- בשבילי את תמיד בימבוש ובימבולה וממש לא חשוב לי הפירוש שלך באנגלית ואם תשאלי אותי- הפירוש האיטלקי הוא הוא ההולם אותך ביותר...

bimbo.

New member
דרדריתוש, חשבתי שהפירוש ההונגרי

דווקא אבל מגיע לך
ו-

דרדרית

New member
הניק שלי מתקופת תחילת דרכי ברשת....

זו הייתה תקופה דיי מיוחדת עבורי... אך התחלתי את פרק ב' בחיי, הייתי נפחדת, חששתי מאד מאנשים חדשים <ובעיקר מגברים שהחלו ...אתם יודעים מה...> או אז- הדמיון המופרע שלי החל גם להשתולל...והניקים - בהתאם.. היו לי שמות קוצניים למכביר <כי גם דקרתי בלשוני - כהגנה בלבד
> לבסוף - נשארתי "דרדרית סגולה"- אך תפוז מן הסתם לא קיבל את חלקו השני של השם...<אגב- אין קוץ כזה כמובן> ומכאן- הדרדרית <שכבר כמעט ואיננה קוצנית>...

odo13z

New member
הסבר לניק. אנסה לצרף תמונה.

אודו - דמות מסידרת טלויזיה בדיונית. אודו הוא קצין הבטחון בספינת חלל השטה בין גלקסיות. ייחודו בכך שהוא יכול לשנות צורה ולהופיע בכל דמות שייבר. כאשא הוא ישן הוא הופך לנוזל ומיטתו היא מעין דלי. הוא מקרין קשיחות וריחוק אך בתוכו הוא עדין ואוהב. זהו אודו הטלויזיוני.

odo13z

New member
לשניהם......./images/Emo140.gif

ו....אסף אינו קיים באמת. זו מסיכה מתחת למסיכה.

למעלה