מה דעתכם - מטרידן

lifeReflector

New member
מה דעתכם - מטרידן

קצת רקע: לפני כ-3 שנים הכרתי מישהו בעבודה והפכנו לידידים. בשלב מסויים הרגשתי שהוא מחזר אחרי והחלטתי לנתק את הקשר. הוא לא הסכים לנתק קשר והיה מופיע לי במשרד בכל יום. לא חשוב כמה צעקתי, איימתי והתחננתי פשוט לא נפתרתי ממנו. לאחר 5 חודשים פשוט הגשתי תלונה במקום העבודה והוא נבהל והפסיק להגיע. אבל יום אחד הוא פשוט הופיע לי מתחת לבית, אורב לי ולבן זוגי. נפנפתי אותו וקיוויתי שלא יחזור אבל לצערי היום הוא שוב הופיע - דופק לי בדלת. אמרתי לו שלא יחזור לפה יותר וסגרתי את הדלת. אני מתלבטת מה לעשות. ברור לי שהוא לא ממש נורמאלי ואני לא ממש יודעת מה הוא יכול לעשות... חשבתי להגיש תלונה במשטרה אבל האמת אני לא מאמינה שמשטרת ישראל תעשה משהו בנדון. מה דעתכם?

תשובה

רק את יודעת לאמוד את עומק המופרעות. מצד אחד עצם ההתעסקות איתו ובוא יכולה לתת לו דרייב להמשיך ולחתור למגע. מצד שני ייתכן וצריך להעמיד לו גבולות ברורים בשפה שלו. ייתרה מכך, אם הוא באמת מופרע ייתכן וגם משטרה לא תעזור. תשומת הלב לאפשרות להוציא כנגדו צו למניעת הטרדה מאיימת אך גם אותו הוא יכול להפר. מאידך אם יפר אותו המשטרה תוכל להיכנס לתמונה. רק את יכולה להעריך את המשך צעדיך. אולי כדאי לראות כיצד יגיב עם בן הזוג שלך ידבר עימו בפעם הבאה. כמובן בלי איומים. אם הוא דופק להבא ואת מזהה אותו אולי כדאי שלא לענות בכלל?

למעלה