מה דעתכם על בחורה עם רישיון נהיגה?

balluza

New member
טווווב, אז נסדר לך אחת עם רשיון נהיגה לטוסטוס

ואם היא לא תמצא חן בעיניך אז נארגן לך נהגת משאית. ואם גם עם זו זה לא יילך אז נמצא לך נהגת זחל"ם... וזה כבר חייב יהיה להצליח

הסלב

New member
תלוי מה הסיבה לרשיון

אם זה ניצרך ובסיבה מוצדקת אז כן אם זה סתם לרושם או משו בסיגנון זה לא מוסיף חשק להיפגש.

אף פעם אין לדעת

מתי יהיה צורך, ומתי ה'סיבה המוצדקת' תופיע. רישיון לא מוציאים מבוקר עד ערב, גם לא מהיום למחר. תמיד טוב שיש רישיון (תשאל את אמא שלי, שמכה על חטא), גם אם אין רכב צמוד (בשאיפה...).

סליחה?! בגלל שיש לי רישיון זה פוסל

אותי מלכתחילה???? ויש לי... אני לא מסתירה את זה.. זה מה שאני.. ולמי שזה מפריע כנראה הוא לא מתאים לי... חוצמזה שלפי דעתי זה יתרון וגם חיסכון שזה יצא על חשבוני..

kiss 18

New member
בעבר היו יותר נגד רישון,

היום זה ניכנס יותר ויש פחות התנגדות!

lost my self

New member
לי יש רישיון כבר שנתיים וחצי..

הוצאתי בשניה שסיימתי יב'... כולם היו המומים מהאומץ שהיה לי... אבל אני עקשנית לא קטנה... אני החלטתי שאוציא רישיון ברגע שאוכל... למען האמת להורים שלי לא ממש היה אכפת, חברות שלי אמרו שכל הבחורים יורידו אותי בגלל זה, ואני אמרתי להן שמי שיוריד אותי בגלל שיש לי רישיון אז אני לא רוצה אותו מלכתחילה... באותו זמן רציתי חשבתי שארצה בחור מודרני... היום- שנתיים וחצי אחרי... אני יכולה לומר בכנות שהדבר הכי שימושי שלמדתי זה נהיגה... ולמרות שאני מחפשת צולניק, ונפגשתי עם כמה כאלה... אף אחד לא הוריד אותי כי אני נוהגת... ואני עדייין חושבת שמי שלא ירצה אותי כי יש לי רישון אז אני לא רוצה אותו. אחח איזה נאום... כל הכבוד למי שהצליח להגיע עד הלום.

lost my self

New member
לא חייבים להכריז על זה בריש גלי בבירורים...

וזה גם מה שבדר"כ עושים.. בפגישה אם זורמים מספרים על זה...

למעלה