שמלת תחרה1
Well-known member
לפני 3 חודשים נצחון כזה היה מסע דימיוני.
אם חיזאבלה תפר נתקוף.
מחוייבים להשיב את כל החטופים, וחיסול החמאס
אם חיזאבלה תפר נתקוף.
דיבר יפה ולעניין. את דעתי על ההסכם המתגבש כבר כתבתי, נדמה לי שגם כאן בפורום. היא לא השתנתה עקב דבריו.לפני 3 חודשים נצחון כזה היה מסע דימיוני.
אם חיזאבלה תפר נתקוף.
לא שמעתי את דבריו, אך אני מניח מה הם היו.מה דעתכם על דברי נתניהו?
כנראה שב-4-5 שנים הקרובות, חיזבאללה לא יפר את ההסכם, הוא ירצה לבנות את עצמו מ ולגבי החטופים, אני מאוד סקפטי שחמאס יחזיר את כולם.לפני 3 חודשים נצחון כזה היה מסע דימיוני.
אם חיזאבלה תפר נתקוף.
זאת תהיה הפרת הסכם.כנראה שב-4-5 שנים הקרובות, חיזבאללה לא יפר את ההסכם, הוא ירצה לבנות את עצמו מ
שלא תוכל לעלות עליה בדיוק כפי שלא יכולת לדעת על המנהרות שלהם ללא כניסה קרקעית.זאת תהיה הפרת הסכם.
או שכן או שלא. עובדתית לישראל היה מידע נהדר על מיקומי האמל"ח של חזבאללה, על הכמויות ועוד. נכון שלא ידעו הכל ב100% במדויק וזה בסדר גמור. אבל בהחלט יוכלו לדעת אם תהיה התעצמות משמעותית.שלא תוכל לעלות עליה בדיוק כפי שלא יכולת לדעת על המנהרות שלהם ללא כניסה קרקעית.
עובדתית, כבר הם מתחילים להפר ושבים לכפריהם למרות האיסור בהסכם.או שכן או שלא. עובדתית לישראל היה מידע נהדר על מיקומי האמל"ח של חזבאללה, על הכמויות ועוד. נכון שלא ידעו הכל ב100% במדויק וזה בסדר גמור. אבל בהחלט יוכלו לדעת אם תהיה התעצמות משמעותית.
שקרן בן שקרןלפני 3 חודשים נצחון כזה היה מסע דימיוני.
אם חיזאבלה תפר נתקוף.
וכך ילדים, נראית רשימת סיסמאות נבובות ללא כל תוכן או משמעות.שקרן בן שקרן
שלא מסוגל להגיד אמת.
אויב ישראל שפוגע כל הזמן במדינה.
שמנסה שנים לפרק ולהפריד את העם.
שכנראה הוא ואנשיו מקבלים כסף מקטאר מדינת אויב,
שבנה את החמאס
העביר להם מיליארדים
ומנע את החיסול שלהם
ואחראי ישיר על הטבח
בן שקרן?!שקרן בן שקרן
שלא מסוגל להגיד אמת.
אויב ישראל שפוגע כל הזמן במדינה.
שמנסה שנים לפרק ולהפריד את העם.
שכנראה הוא ואנשיו מקבלים כסף מקטאר מדינת אויב,
שבנה את החמאס
העביר להם מיליארדים
ומנע את החיסול שלהם
ואחראי ישיר על הטבח
כך האיש בוחר להציג את עצמו. זכותו ועניין משפחתי פרטי שלו שעדיף לא להתייחס אליו.בן שקרן?!
אז כאמור, את דבריו לא שמעתי, אך את דיברי ביידן כן שמעתי ולא אהבתי בכלל לשמוע שמדובר גם במדינה פלשטינית, היינו הטרור הצליח והם יזכו במדינהלא שמעתי את דבריו, אך אני מניח מה הם היו.
אולי טוב שיקבלו מדינה, כך נוכל להלחם עם מדינה, ולא עם טרור.אז כאמור, את דבריו לא שמעתי, אך את דיברי ביידן כן שמעתי ולא אהבתי בכלל לשמוע שמדובר גם במדינה פלשטינית, היינו הטרור הצליח והם יזכו במדינה
אני מאוד מקווה שלא נגיע לשם, כי אני לא רוצה לתת להם מדינה ומקווה מאוד שנתניהו רואה את זה כדבר רחוק שקשור בנורמליזציה עם סעודיה שימסמס אותו בעתיד וברגע האמת יגיד כפי שיצחק שמיר ז"ל תמיד עשה, הגיע ואמר 'לא' ברגע האמת
זה לא משנה כי הם ימשיכו להתנהג כארגון טרור.אולי טוב שיקבלו מדינה, כך נוכל להלחם עם מדינה, ולא עם טרור.
היו שאמרו את זה ביחס לרצועת עזה כתירוץ לגירוש ב2005. לא בדיוק הוכיח את עצמו.אולי טוב שיקבלו מדינה, כך נוכל להלחם עם מדינה, ולא עם טרור.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.