מה דעתכם על החיסון החדש נגד שלבקת חוגרת?

ההודעות החדשות האלו בתפוז מבלבלות אותי... אוף

יש את הסימן למעלה שמראה הודעות וחשבתי שזה מראה תגובות להודעה שלי.... סורי.

זה מראה גם הודעות של אחרים להודעות שהגבת להן

ואיכשהו זכור לי שהגבת כך (למי שלא הגיב לך, כאילו הוא כן) גם לפני שתפוז הכניסו את הפיצ'ר החדש... צאי מהמגננה.

אתה באמת איש מעצבן...

בוא נעשה הסכם: אל תתייחס אליי ואני לא אליך...

אין לי סבלנות לכמוך שרק מחפשים להתנגח... חפש לך קורבן אחר.

ניסיתי להסביר לך איך זה עובד כדי שתדעי ותלמדי

לי אין סבלנות לאנשים כמוך שברגע שמישהו כותב משהו ובכלל לא הגיב להם מיד רצים להסביר לו כמה הוא לא הבין אותם וכמה הם צודקים ויודעים יותר טוב וחכמים ומוכשרים וטובים באנגלית... אם לא שמת לב את עושה את זה קבוע.

אני לא מחפש להתנגח, אבל מצד שני קשה להתעלם מהאופן ההיסטרי שבו את ממהרת להתגונן בכל פעם שנראה לך שמישהו פגע חלילה בכבודך... ואז מפספסת כי זה בכלל לא היה אלייך. או שאת טורחת להתפאר בכותרת כמה את מבינה וחכמה ויודעת אבל בעצם הכתיבה שלך לא כ"כ טובה.

אז אולי במקום לתת לי עצות לנוח, תסתכלי רגע איך את מגיבה בפורום, תרגעי, תנשמי, תורידי הילוך ותביני שלא מחפשים לתקוף אותך אז את לא צריכה להראות לנו איך את יודעת הכול. ואם את כבר משוויצה ומתפארת, אל תתפלאי שמעירים לך ומתקנים אותך על הדברים שפספסת. זה הכל.

אתה כל כך יהיר וקשקשן בגרוש!

אני מבטיחה לך שבחיים האמיתיים אני עולה עליך עשרות מונים הן בקריירה והן בדברים הקטנים של החיים.
אתה טוען ש"איכות הכתיבה שלי לא משהו" ו"אתה רק מנסה לתקן אותי". אז אל תנסה. אני אתן לך עיצה: אל תיתן עיצה למי שלא ביקש אותה ממך....

כשארצה מורה פרטי לאיכות הכתיבה שלי (שהיא מעולה) ועיצות בכל דבר שהוא, אני אחפש איש הרבה יותר נעים והרבה פחות מחפש מה לא בסדר במקום ההיפך כדי שידריך אותי. מרחמת על הילדים שלך אם ככה אתה מגדל אותם.
אני ממש לא מתגוננת, אין לי צורך להתגונןן בפני אנשים קטנים שמסתתרים מאחורי מקלדת וחושבים שהם גאוני הדור וכל שטות קטנה שקופצת להם לעין, הם חייבים להתייחס. זה מראה על האישיות שלך שאין לי ספק שהיא ממש לא נעימה לסובבים אותך.
התנצלתי בפני המגיב שאליו הגבתי בטעות ואתה מצאת לנכון לעשות מזה עניין ולנתח אותי פסיכולוגית והסקת שאני מתגוננת... כן... תיכף אני שמה עליי את השריון...

כפי שכבר אמרתי... תתעלם ממני. אני מתכוונת להתעלם ממך. מעדיפה להתחכך עם חברה נעימה יותר ולא עם פרופסורים לקטנוניות ויהירות.

תודה לך על הדגמה נוספת למה לא לסמוך על המידע

המתורגם שאתה מביא כאן ובאתר "חסון". אתם פשוט "מתרגמים" מאמרים בלי להבין מה אתם קוראים או עם הבנה סלקטיבית מאוד...
שוב ושוב מתקנים אותך, אבל לשווא. לא הגיע השלב להפיק לקחים ולהשאיר את המלאכה למומחים?

nightriders

New member
אם הגיל שלך נכון - אין לך התלבטות

החיסון רשום רק מגיל 50 וההמלצה היא רק מגיל 60. כך שאם אם אתה בשנות השלושים לחייך, אין לך מה להתלבט. למעשה גם אם תרצה לא יחסנו אותך.

קמפיין השקת החיסון בארץ

הלכו עד קיץ 2012 כדי למצוא מקרה שיכול להפחיד את הקורא לקנות את החיסון...

yigalby

New member
לשלבקת חוגרת של מבוגרים יש טיפול טבעי

ע"י צמחי מרפא אנטי ויראלים ,וזה מנסיון אישי שלי.
אני בטוח שיש עוד הרבה שטיפלו בכך בעזרת צמחים.

רוב רובם של הוירוסים מגיבים טוב מאוד לצמחי מרפא ,וזה כולל הרבה הרבה וירוסים.
מי שסובל משפעת יותר מיום הוא פריאר..או פשוט לא מבין שהוא מפספס משהו.

לגבי החיסון ,אין מה להוסיף..מיותר לדעתי.

למעלה