מה דעתכם על המגמה הזאת?

kaya11

New member
לפחות עד כמה שידוע לי

סדנאות לקהל הרחב מיועדות למתחילים נקודת המוצא של השף צריכה להיות שאנשים שמגיעים לסדנה אוהבים לבשל אבל הם לא יודעים כלום בתחום שהוא מעביר ובגלל זה הסדנאות אמורות לתת את הבסיס לסוג האוכל המועבר ולא להתפזר ולהתחכם יותר מידי... מסדנה של בשר הייתי מצפה יותר לדעת על איך מכינים בשר זה או אחר בצורה האופטימלית העקרונית יותר מאשר לקבל מתכונים. בסדנה של דגים היית מצפה ללמוד איך לבחור לקנות ולטפל בדגים וכן הלאה לכל תחומי הבישול השונים. המתכונים הם בונוס בסדנאות לדעתי ולא העיקר. סדנה טובה, שאנשים יוצאים באמת מרוצים, היא סדנה ששמה דגש על הבנה של הטכניקה יותר מעל ביצוע מתכונים.
 
למעלה