לפחות עד כמה שידוע לי
סדנאות לקהל הרחב מיועדות למתחילים נקודת המוצא של השף צריכה להיות שאנשים שמגיעים לסדנה אוהבים לבשל אבל הם לא יודעים כלום בתחום שהוא מעביר ובגלל זה הסדנאות אמורות לתת את הבסיס לסוג האוכל המועבר ולא להתפזר ולהתחכם יותר מידי... מסדנה של בשר הייתי מצפה יותר לדעת על איך מכינים בשר זה או אחר בצורה האופטימלית העקרונית יותר מאשר לקבל מתכונים. בסדנה של דגים היית מצפה ללמוד איך לבחור לקנות ולטפל בדגים וכן הלאה לכל תחומי הבישול השונים. המתכונים הם בונוס בסדנאות לדעתי ולא העיקר. סדנה טובה, שאנשים יוצאים באמת מרוצים, היא סדנה ששמה דגש על הבנה של הטכניקה יותר מעל ביצוע מתכונים.
סדנאות לקהל הרחב מיועדות למתחילים נקודת המוצא של השף צריכה להיות שאנשים שמגיעים לסדנה אוהבים לבשל אבל הם לא יודעים כלום בתחום שהוא מעביר ובגלל זה הסדנאות אמורות לתת את הבסיס לסוג האוכל המועבר ולא להתפזר ולהתחכם יותר מידי... מסדנה של בשר הייתי מצפה יותר לדעת על איך מכינים בשר זה או אחר בצורה האופטימלית העקרונית יותר מאשר לקבל מתכונים. בסדנה של דגים היית מצפה ללמוד איך לבחור לקנות ולטפל בדגים וכן הלאה לכל תחומי הבישול השונים. המתכונים הם בונוס בסדנאות לדעתי ולא העיקר. סדנה טובה, שאנשים יוצאים באמת מרוצים, היא סדנה ששמה דגש על הבנה של הטכניקה יותר מעל ביצוע מתכונים.