מה דעתכם על הסיפור שלי?

AvocadoWoman

New member
מה דעתכם על הסיפור שלי?

*מבוסס על דבר אמיתי כביכול שקרה לכמה מהשיכבה שלי..* זה היה ערב שישי.. 4 חבר'ה יצאו למקום מפגשם הרגיל- מגדל המים. "רפאל מגזים עם סיפורי השדים שלו נכון?" שאל רונן בצחוק חרישי. רפאל, המורה לבקרה, היה מידי פעם נסחף עם סיפורי השדים שלו, עד שכל מי שהיה בשיעור- לא היה מצליח להירדם בלילה. "נו מה- אתה באמת מאמין לשטויות שלו?" ענה אלירן בצחוק גדול. "נראה לך?!" גיחך רונן והם המשיכו בדרכם. במקום הם פגשו את ניסים ושגיא וארבעתם ישבו על הספסל, שתו, עישנו וצחקו. "היי" נשמע קול מאחור. כולם הסתובבו- זה היה טל, החבר של אלירן. החבר'ה החליפו מבטים ערמומיים, כאות לתחילת התחרות- מי ירד על טל הכי הרבה והכי טוב. זה היה התחביב שלהם. הם התחילו לצחוק עליו, בצורה רשעית.. הדקות חלפו והם נסחפו עם המילים. איכשהו- התחבר נושא השדים והאמונה של החבר'ה בהם- והם התחילו לצחוק על הנושא הזה גם.. השעה הייתה חמישה ל-12.. השמיים היו שחורים מתמיד אך החבר'ה לא שמו לב לכך.. הם המשיכו ללעוג ללא נודע ולטל עד שנמאס לטל והוא עזב את המקום. החבר'ה צחקו במשך דקה ארוכה כשלפתע פרצופו של ניסים קפא.. "א..א..א..איפה מגדל המיים..?!" הוא לחש.. שגיא, אלירן ורונן סיבבו את ראשם לעבר המגדל אך המגדל נעלם! במהרה הם קמו מהספסל, משפשפים את עינייהם כלא מאמינים.. "מה לעזאזל קורה פה?!" צרח רונן כאשר חולצותיהם נהפכו לכהות... חתולים שחורים צצו מכל פינה.. על פרצופם השתקפה הבעת צחוק וראשם החל להסתובב כ-360 מעלות! ליבם דפק.. זיעה ניגרה ממצחם.. הם החלו לרוץ.. רצים.. עוד ועוד.. והצחוק רודף אחריהם.. חזק.. יותר ויותר.. איך הם יצליחו לברוח מזה?! הטמבלים החליטו לקצר דרך בית הקברות.. במהרה חצו את השער כשלפתע נדם הצחוק.. בבת אחת עצרו ארבעתם, מתנשפים.. מחזיקים את חזם. צעד.. אחר צעד.. ליחשוש.. דפיקת לב.. הם עברו במקום מלא פמים אך מעולם לא פחדו כשם שפחדו עכשיו.. לפתע נשמע קול בכי חרישי.. "די ניסים, אל תבכה" ניסה רונן להתלוצץ.. אך זה לא היה ניסים.. זה היה קול תינוק בוכה. "אני חושב שכדאי שנלך מהר יותר.." הציע שגיא בקול רועד.. החבר'ה הגבירו צעדיהם כשלפתע נשמעה צעקה. הם החלו לרוץ.. רגליהם מתבלבלות תחתיהם ומטרתם היחידה היא להגיע למקום מבטחים.. "איפה התינוק שלי..?" נשמעה לחישה מקפיאה.. ריצתם נהפכה מהירה יותר ויותר.. נדמה היה כי העולם עוצר מלכת.. והאוויר נעשה קר יותר ויותר.. החושך סגר עליהם.. הבכי גבר.. הלחישה התעצמה.. הנה היציאה! הם נשמו לרווחה והגבירו עוד יותר את מהירות ריצתם. הם נעצרו מתחת לאור פנס מרוחק מהמקום.. מתנשפים הם נשענו על הפנה, מחייכים. זה נגמר. ואכן הכל היה שקט.. הירח בהק מהמרום, רוח חרישית ליטפה את עורם החם וליבם נרגע אט אט. כל אחד הלך אל ביתו, למקום מבטחו אך... האם באמת היה הדבר כך?
יש המשך אבל אולי בפעם אחרת..

anava1

New member
שלומץ...../images/Emo13.gif

כתבת את הסיפור ממש יפה!!! (כרגיל..)
רק...אני מקווה שרונן לא יכעס על זה שהסיפור פורסם פה..

AvocadoWoman

New member
תראי..

זו הגירסה שהסתבבה בשיכבה- זה לא שהוא סיפר לי או משהו.. לכן לא הפרתי שום הבטחה לשמור את הסיפור לעצמי.. מה גם שיש שמועות שזה סתם שקר..

anava1

New member
לדעתי זה סתם שטויות...

חוץ מזה הם היו שתויים כמו לא יודעת מה בטח...וסתם נסחפים כמובן... אבל אני מעדיפה לא לדבר! מאז שצחקתי על זה (קצת..) לי ולרותם התחילו לקרות כל מיניי דברים מוזריםםם...
(עם ה-ש.ד.)....

עד ש..

שכחתי מהנושא הזה, אתן מעלות את זה שוב?! אני נזכרת במה שרפאל סיפר לנו (שלומית, היית שם...) ואני לא נרדמת.. לא מומלץ בכלל!!

shabluELLA

New member
אני לא מאמינה ש

אתן מאמינות לשטויות האלה!!!! הם בטח היו על משהו או שהם סתם רצו להפחיד אנשים והאמת הם עשו את זה טוב אבל בכל זאת....הם סתם לקחו סיפור של רפאל המשיגנע הזה ושינו אותו קצת ...

faith2

New member
לא נכון....

אתם לא מאמינות כי בחיים לא נתקלתן בטח בדברים מפחידים מהסוג הזה....אני אומרת לכן זה קיים! מה דוגרי, הדברים שקרו שם....אח לא רוצה להזכר...אני פוחדת לעבור ליד מגדל המים...

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

shabluELLA

New member
שטויות אני אומרת לך...

הכל בולשיט! הייתי אצל עומר יום אחד עם רונן ונאג' והם ניסו לעבוד עליי... הם טוענים שניבהלתי כי נאג' עשה את עצמו בוכה, אבל האמת התחלתי להאמין לשנייה אחת ואז אמרתי לנאג' שייסתכל לי בעיניים כשהוא בכה והוא לא רצה אז מייד הבנתי שזה סתם!

shabluELLA

New member
לא יודעת....

אני באמת כבר לא יודעת במה להאמין...זה פשוט לא ניראה לי הגיוני ואמין...במיוחד בגלל שזה רונן...

AvocadoWoman

New member
כמה תיקונים

הסיפור אומנם מבוסס על מה ששמעתי אבל כמה קטעים סתם הוספתי כדי לחבר ביחד חלקים- כמו למשל הקטע עם טל, ועם זה שהם שתו ועישנו (לא יודעת מה הם באמת עשו שם) וכל הריצות והכל- בעיקרון- רק השלד היה אצלי ואני סתם הוספתי בשר אז מראש- הרעיון אמיתי- הפרטים לא.

אני אישית...

מאמינה לדברים מסוג זה...בקשר לאותם בנים מהשיכבה שלכם-יכול להיות שזה סתם סיפור מצוץ... אבל בקשר לסיפורים אחרים ששמעתי אני מאמינה לכל דבר! זה קיים..אי אפשר להכחיש את זה..

AvocadoWoman

New member
נכון..

וגם אם אתם לא מאמינים- אל תזלזלו.. לכו תדעו.. אסור לזלזל בלא נודע..

faith2

New member
סמכי עליי...

הסיפור אמיתי! הם הרבה מתעסקים עם זה...כאילו מדברים על הנושא....הפאק שלהם היה שהם דיברו על זה קרוב לבית הקברות... אהה עינת....שלומית באמת אמרה לי שאת אהבת את הנושא....כאליו בכללי מיסטיקה....במה את מתעסקת?

ב6/5 זה קורה. אני נרשמתי. ואת/ה?

רותם..

לא..זה פשוט ממש מעניין אותי כל העיניין זה של מזלות..פתיחת קלפים...טארוט כל העיניין הזה...כוחות וכ'ו.... כל דבר שקשור למיסטיקה אני מאמינה בו וכל דבר מעניין אותי ממש...

למעלה