מה דעתכם על הסיפור שלי?

שעומז

New member
חברה מה אתם מרגישים טוב?!!!

מה יש לכם אין מצב שהסיפור הזה אמיתי!!! איזה בולשיט, "מגדל המים נעלם..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מישהו כאן מכר לכם סיפור ואתם האמנתם!!! באמת נראה לי שהם עישנו משהו כבד... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יום נעים ומקסים מיכל

AvocadoWoman

New member
תראי מיכלושק'ה

בסופו של דבר זה סיפור.. אין לי מושג אם זה אמיתי או לא.. אבל תאמיני לי- אחרי כל מה שרפאל מספר, בין אם זה אמת או לא- עדיף לא לזלזל בזה..

שעומז

New member
רפאל עם הקול הצרוד?!?!

תני לי להבין אתם מעדיפים להאמין לרפאל הדתי המטורלל עם הקול הצרוד תמידית מאשר למציאות?! אין דבר כזה!!!!! מגדל המים לא סתם נעלם וכל השטויות האלה לא באמת קרו!!! באמת שלומית את בן אדם עם שכל ישר, באמת את מאמינה לכל השטויות האלה רק כי חברים שלך סיפרו לך?! איזה שטויות....הם בטח מנסים לעשות איזה תרגיל אחרי 1 באפריל כי אין הסבר אחר למה שמספרים לך הם סתם מנסים לעבוד על שכבה שלמה!!! יום נעים ומקסים ואחלה של פסח!!! מיכל

AvocadoWoman

New member
חח לא לא לא.. זה ממש לא ככה.

זה מה שהסתובב לו בשיכבה ממזמן, ולא אמרתי שאני מאמינה ב-100% שזה מה שקרה להם אני רק אומרת, בכלליות- שאסור לזלזל בדברים האלו.. אני מאמינה שקורים דברים כאלו, ומאמינה בכל עיניין השדים וכל מה שנוגע ללא נודע וכל זה... אני אישית- לא מזלזלת בנושא. והסיפור היה סתם סיפור! לא אמרתי שהוא נכון ולא אמרתי שאני מאמינה בו- אלא אני רק אומרת שלדעתי, דברים כאלו יכולים לקרות..

../images/Emo6.gif את מאמינה לרפאל?!

שלומית...רפאל היא נוכל לא קטן
אחלה מורה אחלה בן אדם אבל הוא מדבר שטויות בטירוף
אתמול במקרה נזכרתי בשתי סיפורים שהוא סיפר לנו. באחד מהם היה מעורב כלב מדבר שהחזיר כסף לחבר שלו מהגילגול הקודם. ובשני היו שין דלתים שמהלכים על חוף הים

AvocadoWoman

New member
../images/Emo9.gif

על הכלב לא שמעתי אבל שמעתי על עקבות השין דלתים.. תראו- אני אוהבת את הסיפורים של רפאל.. אין לי מושג אם זו אמת או לא.. אבל אני מעדיפה לא לזלזל..

שלומית מה המצב?!!!!!!../images/Emo20.gif

איזה סיפור יפה...חחחחחח חוצמזה ... מהההה המצב?

למעלה