אולי זאת רק אני, אבל ככל שאני צופה יותר בתוכנית אינני יכולה להשתחר מן הרושם שהבנות כחושות באופן מדאיג ואם ניקח בחשבון שהמצלמה מוסיםה אי אילו קילוגרמים אני שואלת את עצמי איך הן נראות במציאות...? ולא, אני לא דבה קנאית....
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל אנחנו אפילו שומעות אותן אוכלות
בחרו קולביות שירגישו בנוח להסתובב כל היום בבגד ים - אצל אחדות זו גנטיקה (ומטבוליזם מהיר), אצל אחרות הפרעות אכילה (ענת לפחות) ועושה רושם שהן שומרות על עצמן.
אבל אלה הם החוקים הבלתי כתובים בטלוויזיה ובדוגמנות. כך הקהל רוצה את הדוגמניות שלו. לפני שתגידו משהו על הגברים תזכרו שאתן הנשים יותר מ 50% מהאוכלוסיה וכוח הקניה, לפחות לגבי הבגדים שלכן, הוא בידיים שלכן.
הבנות שאלו איך הן נראות והבנים, שראו אותן בחטף כשהראו להם את הוילה לפני שעזבו אמרו שכל הבנות, ללא יוצא מהכלל, נראות טוב יותר בטלוויזיה. הם אמרו שאפילו בנות "שפחות מרשימות" נראות נפלא בטלוויזיה. ידוע שהטלוויזיה מוסיפה ק"ג. מישהו אמר לי שכמעט 10 ק"ג. לכן כל המגישות שומרות על דיאטה קפדנית מאוד. הכדור הוא בידי הקהל ובמיוחד בידיים של הנשים. אם אתן לא הייתן קונות את המותגים שמפרסמים דוגמניות כחושות היו לוקחים דוגמניות יותר מלאות. במצב הקיים שהנשים קונות מה שנשים במידה 34 מוכרות לכם הנשים צריכות להאשים רק את עצמן.
האם מעצבי דעת הקהל( מעצבי אופנה, חברות קוסמטיקה, תעשית הקולנוע וכ"ו) הם אלו שהנהיגו את המראה הכחוש כצו האופנה או שאנחנו, הנשים, החלטנו שיש סקס אפיל במראה הדחליל. ואגב המצלמה מוסיפה 10 פאונד שהם בער 5 קילו
היו הומוסקסואלים שאהבו את המראה הנערי הכחוש והנשים, כמו עדר בלי שכל, קנו את המוצרים שמכרו להן דוגמניות כחושות במידה 34. בכל מקרה הכדור תמיד אצל מי שיש לו כסף והוא הנשים. אם הן לא היו קונות המראה הכחוש היה יוצא מהאופנה.
ו36 אז סבבה. הדוגמניות מתאימות למידה שלהן והכל בסדר. מה הנשים בוכות שהדוגמניות מציבות להן אידאל יופי בלתי אפשרי? לנו, הגברים, זה לא משנה. אנחנו ממילא בוחרים לפי הטעם שלנו.