מה דעתכם על הרזון המבהיל של הבנות?

רינתי77

Active member
מה דעתכם על הרזון המבהיל של הבנות?

אולי זאת רק אני, אבל ככל שאני צופה יותר בתוכנית אינני יכולה להשתחר מן הרושם שהבנות כחושות באופן מדאיג ואם ניקח בחשבון שהמצלמה מוסיםה אי אילו קילוגרמים אני שואלת את עצמי איך הן נראות במציאות...? ולא, אני לא דבה קנאית....

לונדרון

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אבל אנחנו אפילו שומעות אותן אוכלות

בחרו קולביות שירגישו בנוח להסתובב כל היום בבגד ים - אצל אחדות זו גנטיקה (ומטבוליזם מהיר), אצל אחרות הפרעות אכילה (ענת לפחות) ועושה רושם שהן שומרות על עצמן.

easternstar

New member
הן רובן רזות יותר מהבחורה הממוצעת

אבל אלה הם החוקים הבלתי כתובים בטלוויזיה ובדוגמנות. כך הקהל רוצה את הדוגמניות שלו. לפני שתגידו משהו על הגברים תזכרו שאתן הנשים יותר מ 50% מהאוכלוסיה וכוח הקניה, לפחות לגבי הבגדים שלכן, הוא בידיים שלכן.

easternstar

New member
הבנים אמרו שבטלוויזיה הן נראות יותר טוב

הבנות שאלו איך הן נראות והבנים, שראו אותן בחטף כשהראו להם את הוילה לפני שעזבו אמרו שכל הבנות, ללא יוצא מהכלל, נראות טוב יותר בטלוויזיה. הם אמרו שאפילו בנות "שפחות מרשימות" נראות נפלא בטלוויזיה. ידוע שהטלוויזיה מוסיפה ק"ג. מישהו אמר לי שכמעט 10 ק"ג. לכן כל המגישות שומרות על דיאטה קפדנית מאוד. הכדור הוא בידי הקהל ובמיוחד בידיים של הנשים. אם אתן לא הייתן קונות את המותגים שמפרסמים דוגמניות כחושות היו לוקחים דוגמניות יותר מלאות. במצב הקיים שהנשים קונות מה שנשים במידה 34 מוכרות לכם הנשים צריכות להאשים רק את עצמן.

רינתי77

Active member
השאלה היא איך זה התחיל

האם מעצבי דעת הקהל( מעצבי אופנה, חברות קוסמטיקה, תעשית הקולנוע וכ"ו) הם אלו שהנהיגו את המראה הכחוש כצו האופנה או שאנחנו, הנשים, החלטנו שיש סקס אפיל במראה הדחליל. ואגב המצלמה מוסיפה 10 פאונד שהם בער 5 קילו

easternstar

New member
האגדות האורבניות אומרות שחלק ממעצבי האופנה

היו הומוסקסואלים שאהבו את המראה הנערי הכחוש והנשים, כמו עדר בלי שכל, קנו את המוצרים שמכרו להן דוגמניות כחושות במידה 34. בכל מקרה הכדור תמיד אצל מי שיש לו כסף והוא הנשים. אם הן לא היו קונות המראה הכחוש היה יוצא מהאופנה.

לא הבנתי מה הקשר?

אתה רוצה שאישה שהמידה שלה 34-36, תקנה בגדים במידה יותר גדולה? תעששה דיאטת השמנה? לא הבנתי.

easternstar

New member
אם באמת רוב הנשים הן במידה 34

ו36 אז סבבה. הדוגמניות מתאימות למידה שלהן והכל בסדר. מה הנשים בוכות שהדוגמניות מציבות להן אידאל יופי בלתי אפשרי? לנו, הגברים, זה לא משנה. אנחנו ממילא בוחרים לפי הטעם שלנו.

אני חושבת שאישה ממוצעת היא בכלל 40

אולי 38, אז אני לא יודעת מה לגבי הרוב. אבל כל אחת קונה לפי המידה שלה, לא? ואם נשים בוכות, זה בגלל שהאידיאל שמוצג הוא רזון מוגזם לעיתים.

didush100

New member
אישה ממוצעת היא בין 40 ל- 42

ולא 40 שהוא כמו 36 אלא 40 וזה נורמלי לחלוטין

איך תימני גמד ומרוקנית ערסית משכונה ז בטבריה

נהיו השולטים בוילת המחורפנים תפסו תחת על אשכנזים נחמדים כמו בבית כלא ערסים עילגים

למעלה