מה דעתכם על הרזון המבהיל של הבנות?

בטח שזה קשור

זה שהוא לא מתחבר זה כבר עניין של אופי ומשיכה פיזית. אבל הגיוני בהחלט אם הוא ביקש מלכתחילה שיביאו בנות רזות, וזה מה שעשו.

didush100

New member
אוקי

אבל עדיין יש להפקה אחראיות ולא ייתכן שרק בחורות כאלו יעברו מסך.ובטח לא להביא בנות שסובלות מבעיות אכילה רציניות ביותר!!!!!

didush100

New member
יכול להיות שלא

אבל ברגע שכן נוגע להם הם לא היו צריכים להראות אותה אצל איריס מדברת על הבעיות שלה אלא להוציא אותה משם לא ייתכן שכזאת בחורה תסתובב שם עם בגד ים ותאכל כל היום ירקות כשהרבה בנות מסתכלות ורואות בה דמות לחיקוי זה לא מוסרי ולא חינוכי.אין שום סיכוי שהיא תבריא שם בבית כי היא ממש אובססיבית לאוכל שלה.

אין שום דבר רע בלאכול ירקות

זה נשנוש בריא ועדיף מאשר קשקושים אחרים. חוץ מזה, אף פעם לא ראו אותה אוכלת אוכל?

didush100

New member
אין שום דבר רע בלאכול גם ירקות

אני בעצמי צימחונית ורוב התזונה שלי היא ירקות אבל ענת אוכלת רק ירקות. היא ממש מפחדת מהאוכל הבנים דיברו על זה לפני יומיים שכשהיא ליד אוכל היא נהיית ממש אובססיבית והסטרית והבנות גיברו על העובדה שיש לה הפרעת אכילה חמורה. אני מעולם לא ראיתי אותה אוכלת משהו מלבד ירקות לא אורז לא פסטה שום דבר רק ירקות!!! זה לא נורמלי וברור שזה נובע מהעובדה שהיא מפחדת לאכול ולהשמין

didush100

New member
לא זה בדיוק הקטע היא ואכלת רק ירקות

בגלל זה הם עצבניים עליה כי היא שומרת לעצמה ירקות בצד ומחסלת להם את כל הירקות. לא ראית שהם קיבלו ארגזים של ירקות השבוע? זה בגלל שהם התלוננו על הנושא

למעלה