מה דעתכם על זה? כפיה או שזה בסדר?

blablash

New member
האמת שגם עליי באופן עקרוני

ב"ה לא מקובלת הבריונות העצמית, אבל בוא ננסה להיות לא קטנוניים. אני מסכים איתך שלקיחת החוק בידיים יכולה להביא לדברים הרבה יותר גרועים, אני אתן לך דוגמה הייתה לי בעיה באינטרנט ובבזק טרטרו אותי במשך שבוע נתנו 3 טלפונים שונים ואח" 3מס' פקס שונים ועדיין לא זז כלום, זו הייתה פשוט רשלנות פקידותית, עד שלקחתי את החוק בידיים יצרתי לעצמי קשרים והכל הסתדר בשניה... תסכים איתי שזה לא כזה ביג דיל שסגרו את הטלפונים.

פלסטיק

New member
האם זו דוגמה שמייצגת את הכלל?

רגילים לפתור את הבעיות בצורה בריונית? אני מבין שלא פגעת באף אחד אחר, לא ביטלו למישהו אחר את האינטרנט בגללך, נכון?

blablash

New member
לא. וגם בטל' לאף אחד לא ביטלו כלום

ב"ה ואף אחד לא עוברים שם חילונים במיוחד לא בשבת. אני נגד בריונות ונגד לקיחת החוק לידיים. בטח שמת לב שבד"כ אני אמיתי וכשיש פאשלה ויש הרבה אז אני מוקיע אותה. אז אולי תגדיר את זה ככה, האמת שזו דוגמא שמייצגת את הכלל ובאמת רגילים לפתור הכל בבריונות אם לא פיזית אז מילולית ואם לא מילולית אז רגשית, וזה פסול ואסור. אבל מבחינה אישית שלך או כל חילוני אחר המקרה עצמו ספציפית לא אמור להפריע לאף אחד בהנחה שבאמת לא עובר שם אף חילוני שבדיוק יזדקק לטל' ציבורי. מספיק הוגן?

blablash

New member
לא שאני חושב שכללית אין כפיה.

ב"ה זאת עובדה שיש כפיה דתית. רק במקרה הזה זאת לא כפיה. אם בכלל הבנתי למה אתה מתכוון..

למעלה