מגי וקותי מעדיפים
מעדיפים חינוך ביתי על פני חינוך של גן.
"אנחנו לא שולחים לגן, אנחנו בחינוך ביתי".
כיום יש אפשרות לרשום לגן פרטי עד כיתה א'מגי וקותי מעדיפים
אחד היתרונות בחינוך בגן, אינו קשור כלל לחינוך אבל הוא חשוב.כיום יש אפשרות לרשום לגן פרטי עד כיתה א'
אני מבקשת להוסיף במעט כשאני מסכימה למה שכתב משה ולאמר שיש בגן וגם הלאה עניין חברתי נוסף וזה למשל בהבנת הילד שיש גם אנשים 'אחרים', למשל כהים יותר, או אפילו שחורים... בני אדם שוניםנוהגים שונה, מתלבשים שונה...אחד היתרונות בחינוך בגן, אינו קשור כלל לחינוך אבל הוא חשוב.
כשילד נמצא לבד, הוא אינו מפתח נוגדנים למחלות שונות, ואז, כשייחשף סוף סוף כתלמיד בביה"ס לשאר הילדים, הוא יסבול מגל גדול של מחלות, שהיה נחסך ממנו, אילו היה מתחסן כילדון באיטיות לכל התחלואים הללו.
חוצמזה<? בגן הפרטי הוא לומד על קשרים בין ילדים, על דברים שמהם צריך להיזהר וכמובן נחשף למנהגים ואוצר מלים שכמותו הוא לא יאגור בחינוך הביתי, ללא כל קשר לרמת השכלתם של הוריו. נכון שבגן יש גם את השגעונות של הגננת וכיו"ב, אבל נניח שזה "בקטנה" ורוב הגננות הן מקצועיות וטובות.
מסכימה איתך, חשוב מאד לדעת שיש עוד אנשים מלבדיאני מבקשת להוסיף במעט כשאני מסכימה למה שכתב משה ולאמר שיש בגן וגם הלאה עניין חברתי נוסף וזה למשל בהבנת הילד שיש גם אנשים 'אחרים', למשל כהים יותר, או אפילו שחורים... בני אדם שוניםנוהגים שונה, מתלבשים שונה...
כן. זה בהחלט נכון. אבל נכון יותר זה חיי החברה. חברויות שנרקמות. קשרים בין הורים שגם הם תורמים. זה משלב שמכיל הרבה דברים שרובם גם טובים.אני מבקשת להוסיף במעט כשאני מסכימה למה שכתב משה ולאמר שיש בגן וגם הלאה עניין חברתי נוסף וזה למשל בהבנת הילד שיש גם אנשים 'אחרים', למשל כהים יותר, או אפילו שחורים... בני אדם שוניםנוהגים שונה, מתלבשים שונה...
אני מכיר קבוצות של ילדים בחינוך ביתי, בשלל גילאים - בקריית מווצקיןאחד היתרונות בחינוך בגן, אינו קשור כלל לחינוך אבל הוא חשוב.
כשילד נמצא לבד, הוא אינו מפתח נוגדנים למחלות שונות, ואז, כשייחשף סוף סוף כתלמיד בביה"ס לשאר הילדים, הוא יסבול מגל גדול של מחלות, שהיה נחסך ממנו, אילו היה מתחסן כילדון באיטיות לכל התחלואים הללו.
"אוצר המילים" שהם נחפים אליו בגן - זה אומר קללות ואלימותחוצמזה<? בגן הפרטי הוא לומד על קשרים בין ילדים, על דברים שמהם צריך להיזהר וכמובן נחשף למנהגים ואוצר מלים שכמותו הוא לא יאגור בחינוך הביתי
יש ויש...ללא כל קשר לרמת השכלתם של הוריו. נכון שבגן יש גם את השגעונות של הגננת וכיו"ב, אבל נניח שזה "בקטנה" ורוב הגננות הן מקצועיות וטובות.
להבנתי חינוך ביתי, אינו הכוונה לגן פרטי. או גן ביתי בהשגחת העיריה.אני מכיר קבוצות של ילדים בחינוך ביתי, בשלל גילאים - בקריית מווצקין
בגילאי הגן הם מקפידים על שעת משחק משותף בגן הציבורי
גם לצרכי אינטראקציה וגם לחיזוק המערכת החיסונית
בגילאים אחרים יש מפגשים לימודיים
"אוצר המילים" שהם נחפים אליו בגן - זה אומר קללות ואלימות
מספיק ילד אלים אחד, ומתפתחת היררכיה של אלימות. מספיק אחד ששמע קללות בבית - וכל הגן מקלל
אם הילד הוא לא כבש, זה אומר לפתח חסינות מפניהם, גם חשוב.
הבעיה היא - כמו שרואים ברחוב קפלן,
שהרבה דווקא נהנים להיות עדר אלים עם פה מטונף
יש ויש...
אבל אני מאוכזב מאוד מהרמה של הגננות בקרית מוצקין.
בכלל לא מפתיע אותי שהקטע של "לא לשלוח ילדים לגן" תפס חזק דווקא שם.
בהחלט גם לגן פרטי, אך לרוב כשמציינים חינוך ביתי מתכוונים במקום בי"ס.להבנתי חינוך ביתי, אינו הכוונה לגן פרטי. או גן ביתי בהשגחת העיריה.
חינוך ביתי זה אימא או סבתא, שעובדים עם יעדים וחומר לימוד של משרד החינוך.להבנתי חינוך ביתי, אינו הכוונה לגן פרטי. או גן ביתי בהשגחת העיריה.
חינוך ביתי זה אימא או סבתא.
ועדיין כל האימהות יכולות ללכת ביחד בשעה קבועה לגן הציבורי
או עם חומר שלדעת ההורים מתאים יותר לילדיהם בגיל המדובר ובכלל, מאשר החומר הפורמלי של משרד החינוך.חינוך ביתי זה אימא או סבתא, שעובדים עם יעדים וחומר לימוד של משרד החינוך.
לפי מה שאמרו ליאו עם חומר שלדעת ההורים מתאים יותר לילדיהם בגיל המדובר ובכלל, מאשר החומר הפורמלי של משרד החינוך.
לא יודע אם זה נכון כבר בגיל הזה.לפי מה שאמרו לי
יש חומר שחובה ללמוד ולהיבחן עליו מדי שנה
חומר רשות זה עניין אחר
זה לא נכון למעונות (עד גיל 3)לא יודע אם זה נכון כבר בגיל הזה.
אז למה שלא תרשום את הילד להיות בקיבוץ ללא משפחתו? הרי ידוע שכל ילדי הקיבוצים חולים בכל מחלות הילדות ולא מפספסים אף מחלהאחד היתרונות בחינוך בגן, אינו קשור כלל לחינוך אבל הוא חשוב.
אולי לא תרצה שיאגור את אוצר המילים הזה?חוצמזה<? בגן הפרטי הוא לומד על קשרים בין ילדים, על דברים שמהם צריך להיזהר וכמובן נחשף למנהגים ואוצר מלים שכמותו הוא לא יאגור בחינוך הביתי, ללא כל קשר לרמת השכלתם של הוריו. נכון שבגן יש גם את השגעונות של הגננת וכיו"ב, אבל נניח שזה "בקטנה" ורוב הגננות הן מקצועיות וטובות.
עבדתי תקופה לא ארוכה כמבשל בן פרטי גדול בחולון, אישית הייתי מעדיף חינוך ביתי על החינוך באותו הגן!!אחד היתרונות בחינוך בגן, אינו קשור כלל לחינוך אבל הוא חשוב.
חוצמזה<? בגן הפרטי הוא לומד על קשרים בין ילדים, על דברים שמהם צריך להיזהר וכמובן נחשף למנהגים ואוצר מלים שכמותו הוא לא יאגור בחינוך הביתי, ללא כל קשר לרמת השכלתם של הוריו. נכון שבגן יש גם את השגעונות של הגננת וכיו"ב, אבל נניח שזה "בקטנה" ורוב הגננות הן מקצועיות וטובות.
תמיד היה ומאז שיש חוק חינוך חובה מגיל 3, פחת מס' הגנים הפרטיים.כיום יש אפשרות לרשום לגן פרטי עד כיתה א'
ככל שההורים אכן משקיעים את הזמן והאנרגיה הדרושים בחינוך בגיל הזה, אני לא רואה שום בעיה עם זה. אמנם נכון מה שנכתב למעלה על האינטראקציה בין ילדים שהם לומדים בגן ויש בזה דברים חשובים כמו לימוד השיתוף ועוד, אבל זה יכול להתקיים גם בבית פרטי ומשתנה מן הסתם ממשפחה למשפחה. גם אם אין את זה, השאלה אם זה גובר על פלוסים אחרים שההורים רואים בחינוך הביתי.מגי וקותי מעדיפים
אכן לימוד שיתוף חשוב מאד.ככל שההורים אכן משקיעים את הזמן והאנרגיה הדרושים בחינוך בגיל הזה, אני לא רואה שום בעיה עם זה. אמנם נכון מה שנכתב למעלה על האינטראקציה בין ילדים שהם לומדים בגן ויש בזה דברים חשובים כמו לימוד השיתוף ועוד, אבל זה יכול להתקיים גם בבית פרטי ומשתנה מן הסתם ממשפחה למשפחה. גם אם אין את זה, השאלה אם זה גובר על פלוסים אחרים שההורים רואים בחינוך הביתי.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.