אבי בן 1231
Well-known member
סליחה אך למה רק ללמוד לוותר ולא גם משהו חשוב הרבה יותר, ללמוד לעמוד על שלך!!אכן לימוד שיתוף חשוב מאד.
לא פחות חשוב ללמוד לוותר ולהתמודד,
סליחה אך למה רק ללמוד לוותר ולא גם משהו חשוב הרבה יותר, ללמוד לעמוד על שלך!!אכן לימוד שיתוף חשוב מאד.
חשוב מאוד!!!סליחה אך למה רק ללמוד לוותר ולא גם משהו חשוב הרבה יותר, ללמוד לעמוד על שלך!!
מסכימה איתך, חשוב מאד לדעת שיש עוד אנשים מלבדי
מצטרפת לדעתכםאכן לימוד שיתוף חשוב מאד.
לדעתי, עד גיל 3 הכי טוב זה חינוך בייתי.מגי וקותי מעדיפים
מעדיפים חינוך ביתי על פני חינוך של גן.
"אנחנו לא שולחים לגן, אנחנו בחינוך ביתי".
ערבוב המושגים כאן גדול.מגי וקותי מעדיפים
אתמול שוב התגלתה פרשת התעללות של גננת בגן ילדים.מגי וקותי מעדיפים
לא עדיף כבר לשלם למטפלת שאתה סומך עליה?אתמול שוב התגלתה פרשת התעללות של גננת בגן ילדים.
במצב של היום הייתי שולח ילד שלי לגן בלווי שומר בריון!
אם הנסיון הרב שיש לי, גם על מטפלת לא ניתן לסמוך בעיניים עצומות!לא עדיף כבר לשלם למטפלת שאתה סומך עליה?
אכן כך.אם הנסיון הרב שיש לי, גם על מטפלת לא ניתן לסמוך בעיניים עצומות!
חורזת כמה שאת צודקתאכן כך.
לא ולא. רק חינוך בגן, עם אנשים מוסמכים, שזאת העבודה שלהם, שיודעים מה הם עושים, שעל זה הם מקבלים שכר.מה דעתכם על חינוך ביתי על פני חינוך בגן?
מגי וקותי מעדיפים
במיוחד כאשר הם מיוחדים, נכון?לא ולא. רק חינוך בגן, עם אנשים מוסמכים, שזאת העבודה שלהם, שיודעים מה הם עושים, שעל זה הם מקבלים שכר.
אי-אפשר חינוך ביתי כי אי-אפשר להיות עם עיניים על הילדים כל היום ולהתעסק אך ורק בהם, יש עוד דברים לעשות.
זה גם הכרחי וחשוב עבור ילדים לבוא במגע עם ילדים אחרים בני גילם, בטח בגילאים הרגישים האלו.
אכן, ראיתי איך אנשים טובים בנו לך סוכה, כי כ"כ רציתאם אתה אומר, אז מי אני שאתווכח?
כי אם אתה אומר, אז מי כמוך יודע?
אני מקיא עליו גם הייתי מקיא עליך, אך לך כמוגבל שיכלית מותר.certified.woke הכיר את עמך, ולא רק שהוא הכיר את עמך, הוא אף ידע אותה. היפגש עם certified.woke והבא את עמך אתך, על-מנת שיוכלו להעלות זיכרונות יחד
אתה חושב כך ולא מבין שמתכוונים אליך ולא רק הם, אלא כלל גולשי הפורום למעט אולי ai27 שאיזה בורג הסתובב לו ומצא את עצמו משחק עמך.אמר מי ש-11 אנשים טוענים להיותו מוגבל שכלית
בוא נעשה משלים ל-2 למשפט שלך, מוכן?אני הכותב הכי איכותי, חכם, מוכשר, מעניין, מופלא בכל האתר, כמו גם המלך פה של כל המקום, למקרה שהצלחת לפספס
בהחלט השבתי, שלך כמוגבי מותר לכתוב הכללא ענית על השאלה שלי ושל certified. האם עמך זוכרת אותו? היא אמורה. הם בילו בנעימים יחדיו, כך מספר certified
לא אשמתי שאתה מוגביאלו תמונות של תגובות אליך ולא פעם רואים אותם בתמונות מאזכרים את שמך במפורש
אתה מתכוון, צבא הלועגים לךהאמת שצבא המעריצים שלי נאמד בעשרות אנשים. לא פעם צורפו תמונות של כל המחמאות שלהם, אך עקב צניעותי, החלתי למעט בהעלאת תמונות אלו
איך היית צמא לצ'ומי ולא קיבלת, הנה נתתי לך טיפה של צ'ומי, יאללה שוקו, צחצוח שיניים ולישון.כפי מה שכתבתי בעבר לא פעם, מצחיק לשמוע את זה ממי ש-11 גולשים שונים ויותר מדברים על מוגבלותו
לא, פצעת את הפורום שנותנים לך משום מה לזבל אותו,
רק לא ברור לי, איך נותנים למוגבל שיכלית להזדנב לפורום של מבוגרים?
רק לא ברור לי, איך נותנים למוגבל שיכלית להזדנב לפורום של מבוגרים?אמר מי ש-11 אנשים שונים טוענים להיותו מוגבל שכלית
LMAO
דרך אגב, מה קורה עם עמך? האם certified ביקר אותה לאחרונה?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.