אבי בן 1231
Well-known member
ליטר חומץ 5% ב"ויקטורי" מחיר 8.40₪
4 ליטר ב"אושר עד" מחיר 5₪
1.25₪ לליטר לעומת 8.40₪
יחי ההבדל הקטן!
1.25₪ לליטר לעומת 8.40₪
יחי ההבדל הקטן!
מי שרוצה דווקא חומץ של יכין ישלם את המחיר שציינת.ליטר חומץ 5% ב"ויקטורי" מחיר 8.40₪
1.25₪ לליטר לעומת 8.40₪
יחי ההבדל הקטן!
אני לא גר בחווה אני גר בדירה ולקנות חבית זה גדול מדי לדירה!!מי שרוצה דווקא חומץ של יכין ישלם את המחיר שציינת.
הכי זול זה לקנות חבית חומצת חומץ ולדלל אותה ל- 5%.
ההשווה לאותו מוצר, ואותה חברה?ליטר חומץ 5% ב"ויקטורי" מחיר 8.40₪
1.25₪ לליטר לעומת 8.40₪
יחי ההבדל הקטן!
מה מעניינת אותי החברה אני צריך חומץ כחומר ניקוי בלבד!!ההשווה לאותו מוצר, ואותה חברה?
זה פשוט. ראשית אבי עדיין לא ציין (נשאל רק לאחרונה) אם המוצר הוא של אותה חברה וכו'. שנית טול מצב בו רשת כזו או אחרת היא בדרך כלל זולה יותר בסל המוצרים, אבל יש מוצרים בודדים בהם היא יקרה יותר. מאחר ולרוב האנשים אין את הזמן או האנרגיה לחלק את קניותיהם בין כמה רשתות (וגם לא תמיד זה משתלם עבור מוצרים בודדים מבחינת זמן שווה כסף, הוצאות דלק וכדו'), הם יתמחרו (ככל שבודקים את זה) לפי סל המוצרים ולא לפי מוצר בודד. כך יכול לקרות שהם אכן יקנו את בקבוק החומץ (אם הוא של אותה חברה, אחרת כל הדיון לא באמת רלוונטי) במחיר היקר יותר, כאשר לשיטתם/בדיקתם הסל הכולל עדיין זול יותר מהרשת בו אותו בקבוק נמכר במחיר זול יותר.לא מבין את אלה שמשלמים את המחיר היקר.
אכן יש רשתות המוזילות מס' מוצרים כדי למשוך קונים.זה פשוט. ראשית אבי עדיין לא ציין (נשאל רק לאחרונה) אם המוצר הוא של אותה חברה וכו'. שנית טול מצב בו רשת כזו או אחרת היא בדרך כלל זולה יותר בסל המוצרים, אבל יש מוצרים בודדים בהם היא יקרה יותר. מאחר ולרוב האנשים אין את הזמן או האנרגיה לחלק את קניותיהם בין כמה רשתות (וגם לא תמיד זה משתלם עבור מוצרים בודדים מבחינת זמן שווה כסף, הוצאות דלק וכדו'), הם יתמחרו (ככל שבודקים את זה) לפי סל המוצרים ולא לפי מוצר בודד. כך יכול לקרות שהם אכן יקנו את בקבוק החומץ (אם הוא של אותה חברה, אחרת כל הדיון לא באמת רלוונטי) במחיר היקר יותר, כאשר לשיטתם/בדיקתם הסל הכולל עדיין זול יותר מהרשת בו אותו בקבוק נמכר במחיר זול יותר.
גם אני לא, אושר עד לא ממש באשקלון זו נסיעה די קצרה!!לא מבין את אלה שמשלמים את המחיר היקר.
כל ההשוואות האלה בדרך כלל ׳מזייפות׳ בנתוניםבקינג סטור, בדרך כלל 3 בקוקי חומץ 5% ב-7₪ אם אני זוכרת נכון.
קונה חומץ רק שם.
אנחנו קונים חומץ רק במיכלים גדולים והרבה.בקינג סטור, בדרך כלל 3 בקוקי חומץ 5% ב-7₪ אם אני זוכרת נכון.
קונה חומץ רק שם.
בדיוק מה שחשבתי. אני בוחרת חומץ זול לניקוי, וחומץ ממותג לבישולים.אנחנו קונים חומץ רק במיכלים גדולים והרבה.
אצלינו השימוש בחומץ הוא לא כתוסף למזון אלא אך ורק כחומר ניקוי כללי!!
אנחנו לא משתמשים כלל וכלל בחומץ לבישול או כתוסף למזון.בדיוק מה שחשבתי. אני בוחרת חומץ זול לניקוי, וחומץ ממותג לבישולים.
גם לא למאכלים אסיאתיים?אנחנו לא משתמשים כלל וכלל בחומץ לבישול או כתוסף למזון.
הוא לא. הוא חומצי, אבל חומצת לימון שונה במבנה הכימי מחומצת חומץ.גם לא למאכלים אסיאתיים?
הערה: גם לימון הוא סוג של חומץ![]()
אתם מצחיקים, ברור שההרכב כימי שונה אולם הם שייכים לאותה קבוצה פונקציונלית.הוא לא. הוא חומצי, אבל חומצת לימון שונה במבנה הכימי מחומצת חומץ.
כפי שכתבתי לימון- חומצי אך איננו חומץ. כשם שחומצת החלב איננה חומץ.אתם מצחיקים, ברור שההרכב כימי שונה אולם הם שייכים לאותה קבוצה פונקציונלית.
אני יכולה לתת לכם דוגמאות של אותה קבוצה, אולם את האחד אפשר לאכול והשני יהרוג אותך, כמו לדוגמא אלכוהול מול מתנול.
אנחנו לא מכינים מאכלים אסיאתיים ואיני מכיר כאלה, תן דוגמה!גם לא למאכלים אסיאתיים?
הערה: גם לימון הוא סוג של חומץ![]()
למשל נבטים חלוטים ברוטב של חומץ-סויה-שמן עם מעט פלפל חריף ואפשר להוסיף גם קצת חרדל (לא אסייאתי...).אנחנו לא מכינים מאכלים אסיאתיים ואיני מכיר כאלה, תן דוגמה!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.