מה דעתכם על כזה פער במחירים!

אבי בן 1231

Well-known member
ליטר חומץ 5% ב"ויקטורי" מחיר 8.40₪
4 ליטר ב"אושר עד" מחיר 5₪
1.25₪ לליטר לעומת 8.40₪
יחי ההבדל הקטן!

משתפרת1

Well-known member
ליטר חומץ 5% ב"ויקטורי" מחיר 8.40₪
4 ליטר ב"אושר עד" מחיר 5₪
1.25₪ לליטר לעומת 8.40₪
יחי ההבדל הקטן!
מי שרוצה דווקא חומץ של יכין ישלם את המחיר שציינת.
הכי זול זה לקנות חבית חומצת חומץ ולדלל אותה ל- 5%.

אבי בן 1231

Well-known member
מי שרוצה דווקא חומץ של יכין ישלם את המחיר שציינת.
הכי זול זה לקנות חבית חומצת חומץ ולדלל אותה ל- 5%.
אני לא גר בחווה אני גר בדירה ולקנות חבית זה גדול מדי לדירה!!
מספיק שאני קונה שמן שקדים בכלי של 18 ליטר עבור משחת המסג' שאני רוקח.

Harrington

Well-known member
מנהל
לא מבין את אלה שמשלמים את המחיר היקר.
זה פשוט. ראשית אבי עדיין לא ציין (נשאל רק לאחרונה) אם המוצר הוא של אותה חברה וכו'. שנית טול מצב בו רשת כזו או אחרת היא בדרך כלל זולה יותר בסל המוצרים, אבל יש מוצרים בודדים בהם היא יקרה יותר. מאחר ולרוב האנשים אין את הזמן או האנרגיה לחלק את קניותיהם בין כמה רשתות (וגם לא תמיד זה משתלם עבור מוצרים בודדים מבחינת זמן שווה כסף, הוצאות דלק וכדו'), הם יתמחרו (ככל שבודקים את זה) לפי סל המוצרים ולא לפי מוצר בודד. כך יכול לקרות שהם אכן יקנו את בקבוק החומץ (אם הוא של אותה חברה, אחרת כל הדיון לא באמת רלוונטי) במחיר היקר יותר, כאשר לשיטתם/בדיקתם הסל הכולל עדיין זול יותר מהרשת בו אותו בקבוק נמכר במחיר זול יותר.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
זה פשוט. ראשית אבי עדיין לא ציין (נשאל רק לאחרונה) אם המוצר הוא של אותה חברה וכו'. שנית טול מצב בו רשת כזו או אחרת היא בדרך כלל זולה יותר בסל המוצרים, אבל יש מוצרים בודדים בהם היא יקרה יותר. מאחר ולרוב האנשים אין את הזמן או האנרגיה לחלק את קניותיהם בין כמה רשתות (וגם לא תמיד זה משתלם עבור מוצרים בודדים מבחינת זמן שווה כסף, הוצאות דלק וכדו'), הם יתמחרו (ככל שבודקים את זה) לפי סל המוצרים ולא לפי מוצר בודד. כך יכול לקרות שהם אכן יקנו את בקבוק החומץ (אם הוא של אותה חברה, אחרת כל הדיון לא באמת רלוונטי) במחיר היקר יותר, כאשר לשיטתם/בדיקתם הסל הכולל עדיין זול יותר מהרשת בו אותו בקבוק נמכר במחיר זול יותר.
אכן יש רשתות המוזילות מס' מוצרים כדי למשוך קונים.

raya

Well-known member
בקינג סטור, בדרך כלל 3 בקבוקי חומץ 5% ב-7₪ אם אני זוכרת נכון.
קונה חומץ רק שם.

נערך לאחרונה ב:

Harrington

Well-known member
מנהל
בקינג סטור, בדרך כלל 3 בקוקי חומץ 5% ב-7₪ אם אני זוכרת נכון.
קונה חומץ רק שם.
כל ההשוואות האלה בדרך כלל ׳מזייפות׳ בנתונים :). כלומר לא בהצגת הנתון העובדתי היבש שהן מציגות, אלא ברוח הדברים ומשמעותם. שיטה ידועה וותיקה של אמצעי התקשורת ו/או אלה המתבקשים להעביר דווקא מסר מסוים ודווקני, או לתקוף ולהציג מצג שלילי (כמובן לא קשור לפוסט הפותח שרשור זה, שאין לחשוד בו במאומה מהנ״ל).

אבי בן 1231

Well-known member
בקינג סטור, בדרך כלל 3 בקוקי חומץ 5% ב-7₪ אם אני זוכרת נכון.
קונה חומץ רק שם.
אנחנו קונים חומץ רק במיכלים גדולים והרבה.
אצלינו השימוש בחומץ הוא לא כתוסף למזון אלא אך ורק כחומר ניקוי כללי!!

הוא לא. הוא חומצי, אבל חומצת לימון שונה במבנה הכימי מחומצת חומץ.
אתם מצחיקים, ברור שההרכב כימי שונה אולם הם שייכים לאותה קבוצה פונקציונלית.
אני יכולה לתת לכם דוגמאות של אותה קבוצה, אולם את האחד אפשר לאכול והשני יהרוג אותך, כמו לדוגמא אלכוהול מול מתנול.

משתפרת1

Well-known member
אתם מצחיקים, ברור שההרכב כימי שונה אולם הם שייכים לאותה קבוצה פונקציונלית.
אני יכולה לתת לכם דוגמאות של אותה קבוצה, אולם את האחד אפשר לאכול והשני יהרוג אותך, כמו לדוגמא אלכוהול מול מתנול.
כפי שכתבתי לימון- חומצי אך איננו חומץ. כשם שחומצת החלב איננה חומץ.

למעלה