מה דעתכם על כזה פער במחירים!

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
גם כן יקר!
אני מדבר על 4 ליטר ב 5₪.
באופן כללי אנו עושים קניות מרוכזות באושר עד ששם המחירים זולים באופן סוחף.
תקן אותי בבקשה אם אני טועה כדי להנות מהנחה באושר עד צריך לקנות כמות גדולה, ולזוג זה לא כ"כ מתאים לקנות כמות גדולה כדי להנות ממחיר טוב. ( עזוב חומץ) נניח דגני בוקר, או אפילו ירקות, לזוג מספיק קילו עגבניות,,וכדי לזכות במחיר טוב צריך לקנות 3 ק"ג.

פולגאר

Well-known member
תקן אותי בבקשה אם אני טועה כדי להנות מהנחה באושר עד צריך לקנות כמות גדולה, ולזוג זה לא כ"כ מתאים לקנות כמות גדולה כדי להנות ממחיר טוב. ( עזוב חומץ) נניח דגני בוקר, או אפילו ירקות, לזוג מספיק קילו עגבניות,,וכדי לזכות במחיר טוב צריך לקנות 3 ק"ג.
אם זאת הנחה משמעותית, גם זוג יכול לקנות כמות גדולה, יש מוצרים שלא מתקלקלים כמו דגני בוקר שציינת ויש מוצרים שאפשר להתמש בהם לבישול כמו עגבניות שציינת.

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
אם זאת הנחה משמעותית, גם זוג יכול לקנות כמות גדולה, יש מוצרים שלא מתקלקלים כמו דגני בוקר שציינת ויש מוצרים שאפשר להתמש בהם לבישול כמו עגבניות שציינת.
לא בטוחה, את ההנחה מקבלים לאחר סכום של 100 ש"ח ללא מצרכים שבמבצע. בעבר קנתי באושר עד, בוקטורי. היום כשאנחנו זוג, לא משתלם לי לקנות כמויות. כמו כן כשאני עורכת קניות עבור אחי ועבור המטפל שלו. מנסיון רצוי לקנות כמות קטנה גם אם זה יקר יותר.

אבי בן 1231

Well-known member
את לא נהנת שם מהנחות אלה המחירים, את יכולה לקנות שם מוצר אחד או 2 עגלות מלאות.

משתפרת1

Well-known member
מה זה אם אני אומר!!
אנחנו קונים שם כבר הרבה זמן!
כמעט כל המחירים שם זולים בצורה משמעותית!
יש עוד סופר זול מאוד בצומת עד הלום באשדוד, שכחתי את שמו.
עברנו בסניף שקרוב למקום מגורינו. אכן זול, א-ב-ל מותגים מוכרים היו קרובים למועד התפוגה שלהם. מוצרים רבים היו מותגים שאנחנו לא מכירים, וכמה מהם שניסינו היו לא טעימים (פיצה קפואה, נקניקיות למנגל ל"ג בעומר). לא חזרנו.
זה כנראה ענין של מנהל/זכיין, ובסניף שאתה מכיר הניהול טוב יותר.

אבי בן 1231

Well-known member
עברנו בסניף שקרוב למקום מגורינו. אכן זול, א-ב-ל מותגים מוכרים היו קרובים למועד התפוגה שלהם. מוצרים רבים היו מותגים שאנחנו לא מכירים, וכמה מהם שניסינו היו לא טעימים (פיצה קפואה, נקניקיות למנגל ל"ג בעומר). לא חזרנו.
זה כנראה ענין של מנהל/זכיין, ובסניף שאתה מכיר הניהול טוב יותר.
בד"כ אנו מקפידים לבדוק את מועד התפוגה!!

raya

Well-known member
בד"כ אנו מקפידים לבדוק את מועד התפוגה!!
מועד תפוגה, זה לא ממש מחייב. אני ממש לא בודקת ובודאי לא זורקת מוצרים שתאריך התפוגה שלהם פג.
מבחן טעימה, או מבט על המוצר מספיק לי. קורה ואני אוכלת יוגורט כחודש אחרי התאריך האחרון.

אבי בן 1231

Well-known member
מועד תפוגה, זה לא ממש מחייב. אני ממש לא בודקת ובודאי לא זורקת מוצרים שתאריך התפוגה שלהם פג.
מבחן טעימה, או מבט על המוצר מספיק לי. קורה ואני אוכלת יוגורט כחודש אחרי התאריך האחרון.
את צודקה, אך ........... מראש איני קונה מוצר שתאריך התפוגה עבר.

למעלה